Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 036
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 365
Jsed, с теб съм. И ще е по-зле при нас, понеже малкият има само едно желано училище още от сега (но пък кой знае, може да се промени нещо). Успокоявам се, че е момче и за езиковите (ако завие натам), ще стига и по-нисък бал 😅 вчера сънувал, че чака сестра си в двора на Втора английска (не е ходил там, но усещал, че е там). Ще видим утре. И уикенда сме на планина малко.

# 1 366
Е това не вярвам вече някой да го иска.

Както се шегувахме тази вечер с една приятелка: и куче и котка, хамстер по възможност, риба гупа, ако има оцеляла след кампанията. Не знам какво още биха поискали. Но да го дам по-сериозно. Един брой родител стига

# 1 367
  • София
Шегата настрана, момичета, радвам се, че съм с три деца, да са ми живи и здрави. Замислих се днес след прегледа защо реагирах така. Първият път същата тази доФторка, по подобен начин, преди малко по-малко от 13 години, ми съобщи за наборите. Но тогава бях млада и имах едно дете. Сега съм по-...хмммм, по-зряла и вече имам три деца, само да са ми живи и здрави. Да не ставам лакома Hug Но и кошмарният сблъсък през последните 3 години  с институциите, нехаещи за децата, си казаха думата.
Извинявам се за отклонението, имах нужда да споделя Hug

# 1 368
Осъзнах, ме имам още 5 години да поживея. На 5-тата година - кандидат-студентка и седмокласничка. Почвам да събирам сили и търпение.

# 1 369
jsed, и за нас утре най-вероятно няма да приключат нещата, но все пак се вълнувам.

# 1 370
  • Пловдив
Изпратих сутринта набора на лагер и предупредих, че може да се наложи във вторник или сряда, да ходим и да го вземем за записване, а сл д това пак да го закараме. Кандидатстващият продължава да е дзен - ей къде било морето, пък Пловдив бил на половината път (от Правец) Rolling Eyes
Чухме се одеве със сестра му (и тя е на същия лагер) - някой от момчетата си спукал главата... Изтръпнах, макар че знам, че ако беше брат ѝ, със сигурност щяхме да знаем.

И по темата за НВО-то - след 3 години ме чака същия цирк

# 1 371
Да са ни здрави децата. Всяко ще намери пътя си. Та това е само гимназия. После и университет има, а и хората сменят професии цял живот. При нужда и с повечко следене,  може и училището да се смени.
И за нас може да не приключи утре, макар че тайно се надявам.

# 1 372
Вече не знам какво да правя.. Макар че се чака само 1 ден между желания и класиране, се чувствам сякаш чакам месец. Седя.. зареждам сайта, казвам си “Много е рано да е излязло” след 1 минутка пак гледам сайта, нищо няма. Не мога да си представя как са чакали по седмица..

# 1 373
Наборката ми е първото дете. С четири години разлика са моите. Преди три години - тя пети клас, малкият - първи, а аз рева на двора и преживявам за нея. Предната вечер гледах много тежък индийски филм за едно момче с дислексия. И на другия ден всичко в мен избухна. Много енергия и усилия отиват за нея, добре че малкият се справя самостоятелно, че за него не ми остават. И тези дни осъзнах, че с първото дете вече съм минала голямото вълнение и с него ми е много по-спокойно - няма го този нерв, тази тръпка на първото, вървя по утъпкана пътека.

# 1 374
  • при моите любими
Като споменахте ритуали и животни... Та ние си взехме той пуделче преди 2 месеца, още е бебе и много лакомо, наборът реши да остави кучето да реши коя от двете ЕГ да пише на по-предна позиция. Написа на два листа двете гимназии сложи от любимите му лакомства и кучето избра, точно това което си му беше на сърце. Милият така се зарадва. Знаех си аз, че го предпочита, но все го глождеше нещо. Дано правилното да са избрали и двамата.

# 1 375
Брей, очовечила се е темата. Престраших се да погледна. Много беше зазляло положението по едно време, та си бих камшика.

Ние ще чакаме втори класирания на три фронта.

Успех на всички утре!

# 1 376
Направо си е днес класирането.

# 1 377
Вече не знам какво да правя.. Макар че се чака само 1 ден между желания и класиране, се чувствам сякаш чакам месец. Седя.. зареждам сайта, казвам си “Много е рано да е излязло” след 1 минутка пак гледам сайта, нищо няма. Не мога да си представя как са чакали по седмица..

Същото правя и аз... през 15 мин. Не спя до 5ч нощем.. не ми се е случвало такова чудо..

# 1 378
  • София
Що не спите всички? Какъв е тоя лаф моабет по нощИте? Я бързо в леглата, че утре в 5 ще осъмнете да цъкате.

# 1 379
  • у дома
Залагам на утре около обяд да има класиране, днес няма да е.
По-скоро сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт