Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 860
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
2017 беше малко преди обяд, колегите тъкмо се бяха разпилели за кафе, аз останах за тоалетна и последен рефреш. И в момента на рефреша - бум - класиране .. и се чука на вратата, а аз рева... Влиза един пенсиониран доцент на хонорар и аз само му викам, извинете, но след пет минути мога да ви обърна внимание... А той - ааа, да няма класиране... Да проверите и за внука, тука на вайбъра имам някакви кодове... Та и внукът му беше където иска... А ние голяма картинка, дядото трепери червен като домат, аз си рева щастливо... Накрая се събрахме с катедрата да пием бира вместо кафе.
През 2021 не помня какво е било, защото от първото класиране нищо не чакахме, но сякаш по-след обяд беше.

# 1 441
При мен тази година беше 1,7 и 12 клас накуп, но поне знам, че няма повече да се повтори този бермудски триъгълник. След 6 години ще имам пак седми клас, да проверим и новата система каква ще е Simple Smile

# 1 442
Ох, нямам търпение, искам да е в 10.30 класирането-все пак сме на работа.
МОН нали разбрахте?

# 1 443
  • София
Първия път, Етимира, постъпихме като Second..Добрахме се успешно до града, ама на  единия  куфар, яко тежък заради  толкова много събран багаж, му се счупиха колелцата преди общежитието...Една яка жега,  таксита не ни спират, понеже бяхме на един твърде оживен булевард, та го влачихме, хората ни зяпаха....Стигнахме до общежитието някак, а то затворено, с  чип се влиза, седнах пред него  върху куфара, за да го дочупя поне, и ревнах  ...А девойката по-стабилна от мен се оказа, звънна на домакина и скокна до бензиностанцията отсреща да ми купи една вода...Другите две после си купуваха всичко тежко на място.Joy

# 1 444
Миналата година беше преди 12, успех на всички бъдещи осмокласници🍀А на майките пълни до горе чаши за успокоение 🍸

# 1 445
Няма да ви разказвам голямата как се напи на 2 години, защото, нали, съм добра майка.

И аз не спах тази нощ. Заради няколко истински важни въпроса (не маловажни акто някакво си класиране) - голямата трябва да си вземе зимното яке като заминава септември или аз да й го изпратя по-късно? А първия ден като няма чаршафи и завивки как ще спи? И дали не трябва да купя билети за много ранен полет, че да има време до вечерта да купим гореспоменатите? И други подобни.

Аз каката я изпратих с тънък долен чаршаф, да легне все пак върху нещо свое😀 Багажът със зимните дрехи изпратихме с куриер предварително и в деня на настаняване беше там. Ако пишеш за UK, в Argos можете да купите някои завивки, а също и през сайта на унито, ако има опция. Зимното яке си е задължително😀

# 1 446
При мен тази година беше 1,7 и 12 клас накуп, но поне знам, че няма повече да се повтори този бермудски триъгълник. След 6 години ще имам пак седми клас, да проверим и новата система каква ще е Simple Smile
Печелиш приз Майка Героиня на годината! Flowers Hibiscus

# 1 447
Ох, нямам търпение, искам да е в 10.30 класирането-все пак сме на работа.
МОН нали разбрахте?
Ето, че МОН отговориха на прием. след 15 часа ще излязат класиранията.
Ами поне спокойно ще мине времето до тогава

# 1 448
  • Бургас
Нямате изчитане последните дни. Остават ми "само" 20 страници да прочета.
Пак имах сън, нищо няма  да разказвам за всеки случай 🤭
Пожелавам много късмет на всички дечица! ♥️🌞🍀

# 1 449
  • София
Класирането след 7. клас ще бъде публикувано след 15.00 часа на 12.07.2024 г.

Офф...

# 1 450
  • София

Хайде сега на работа,, че БВП трябва да се създава.

# 1 451
Не знам защо го пишат на сайта, а не ни осведомяват директно тук 😂

# 1 452
Добро утро нямат жал мон то не само за розе а и за бира е време.

# 1 453
Не знам защо го пишат на сайта, а не ни осведомяват директно тук 😂
Щото вече имат трафик по сайта, пък някои се вълнуват и във фейс групата. Покриват много канали енергоспестяващо.

Тъкмо поръчах виното, ще дойде по обяд.

# 1 454
Много кофти новина за тези, които се двоумят между МОН и МК, има застъпване в едно от училищата.

Общи условия

Активация на акаунт