Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 865
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Няма да ви разказвам голямата как се напи на 2 години, защото, нали, съм добра майка.

И аз не спах тази нощ. Заради няколко истински важни въпроса (не маловажни акто някакво си класиране) - голямата трябва да си вземе зимното яке като заминава септември или аз да й го изпратя по-късно? А първия ден като няма чаршафи и завивки как ще спи? И дали не трябва да купя билети за много ранен полет, че да има време до вечерта да купим гореспоменатите? И други подобни.

# 1 426
  • София, Лагера
Ети, не, не е рано за чаша розе... Laughing

# 1 427
Е, за протокола, аз съм раждала през цели два века Wink Голямата е 1999г и много ясно си спомням седмокласните вълнения. Цели 11 години се подготвях психически и физически за втория тур с близнаците Simple Smile И тях подготвях, де. Мисля, че добре се справих. Младежът вече е записан в Националната художествена Гимназия-Пловдив, специалност Живопис. Много е щастлив! Много! Девойката очаквам днес, съвсем протоколно да видя, че е приета на първо желание. В крайна сметка избра Английската гимназия.  Тръпката ми е, че се разделят. Надявам се да се справят с този нов етап от живота им. До момента винаги са били заедно.
Иначе, в понеделник я записваме и вторник, газ към нашето моренце Simple Smile
Приеми го като: "Всеки тръгва по своя път!"

# 1 428
Успех на всички днес 😊 Много хубави новини да има 😊
И ние сме в групата, в която каката ще е 12-ти клас, а малката 7-ми.
От сега започвам да се напрягам каква година ще е, но като гледам тук ще се заформи добра група и тогава 😊

# 1 429
Няма да ви разказвам голямата как се напи на 2 години, защото, нали, съм добра майка.

И аз не спах тази нощ. Заради няколко истински важни въпроса (не маловажни акто някакво си класиране) - голямата трябва да си вземе зимното яке като заминава септември или аз да й го изпратя по-късно? А първия ден като няма чаршафи и завивки как ще спи? И дали не трябва да купя билети за много ранен полет, че да има време до вечерта да купим гореспоменатите? И други подобни.
Хм, предполагам за чужбина заминава, но няма ли как да сложите в багажа чаршафите и завивките или направо от там да си купи като пристигне?

# 1 430
  • София

Хм, предполагам за чужбина заминава, но няма ли как да сложите в багажа чаршафите и завивките или направо от там да си купи като пристигне?

Точно по тези важни житейски въпроси разсъждавах цяла нощ. И, честно казано, нищо не измислих. А ако споделя вкъщи, ще ме спукат от бъзик.

Да знаете, много е ИНТЕРЕСНО 7 и 12 клас накуп.

# 1 431
Етомира, тип за чужбина - вземаш вакумни пликове от икеа, вакумирате целия багаж и има много повече място. Само дето тежи повече
Фолоу ми фор мор лайф хакс 😂😂😂

# 1 432
  • София
Леле, един колега сега ми каза да се успокоя, че преди привечер нямало да има резултати!! А аз все гледам и проверявам, а днес имам работа за целия китайски народ

# 1 433
Около обяд ще е, според мен. 12 - 12.30ч

# 1 434
  • София
ети, а да пътувате с кола? Мой колега сподели, че направили 2 списъка - какво да вземат оттук и какво може да се купи на място. И по този повод, пътували с кола при първото отиване.

Моят геройски мълчи и не пита за класирането. Но видимо няма апетит последните дни. Та определно е напрегнат доста.
Днес поне ще се изясни какво и къде.

# 1 435
  • София
Етомира, тип за чужбина - вземаш вакумни пликове от икеа, вакумирате целия багаж и има много повече място. Само дето тежи повече
Фолоу ми фор мор лайф хакс 😂😂😂

Ще черпя. Хич не се бях сетила. Само дето между вакумиращите пликове и мен няма химия. Не знам какво не правя правилно, но не оставт вакумирани.

# 1 436
Аз като заминах за университета в София на 18г си носех чаршафи в сака. Завивка после се върнах да си взема, яке също имах, че никога не е ясно кога ще се застуди. Идеята с вакуумните пликове е много добра - гледала съм по клипчета как вакуумират дрехи за да съберат повече багаж в куфара.
Моите са през 3г и тази година минахме НВО 4ти клас и НВО 7ми. И за да е по интересно малкия е с хронично заболяване и има точно определени изисквания за да е добре, които противоречат с тези от матурите та ми беше в пъти притеснено. А като знам, че след 3 г ще са важните матури за 7ми клас и още отсега изтръпвам като си помисля какво огромно неразбиране има сред държавните служители за децата с хронични проблеми Confused

# 1 437
  • Пловдив
Добър ден!
Не съм чела  последните страници, но влизам да пожелая успех на всички и да има само усмихнати и доволни деца и родители!

Ние снощи бяхме на мач на любимия ни за семейството "Ботев" Пд. Беше емоция на стадиона и победата покачи градуса на настроението. Искрено пожелавам хубавите преживявания да продължат и днес! 🍀

# 1 438
Е то за един самолетен полет все ще издържат!

# 1 439

Точно по тези важни житейски въпроси разсъждавах цяла нощ. И, честно казано, нищо не измислих. А ако споделя вкъщи, ще ме спукат от бъзик.

Да знаете, много е ИНТЕРЕСНО 7 и 12 клас накуп.
Да не оспамвам темата, но аз в такива ситуации (не е да съм нямала) поръчвам от Икеа с точен ден и час на доставка. Варианти има-спи спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт