Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 726
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 500
И хазарта спряха, и съспенса убиха, абе … тъпотия. Поне си влизам в морето, без да ме гризе съвестта, че ще изпусна класирането. 🤣
Топни се, топни се и заради съоткачалките!

# 1 501
И хазарта спряха, и съспенса убиха, абе … тъпотия. Поне си влизам в морето, без да ме гризе съвестта, че ще изпусна класирането. 🤣
И сега от МОН като те прочетат и ще ги пуснат докато си плуваш Laughing

# 1 502
"...след 15.00 ч. ..." е различно от "...в  15.00 ч. ...".

Та залозите може да продължават. Innocent

# 1 503
Резултатите пуснаха в 14ч.

Ама по-добре да се знае кога се очаква. Иначе щяхме пак да сринем от рефрешване.

На 1ви юли имаше момент със грешките на сървъра им.
Ама иначе кой рефрешнал, кой не,по различно време е поне,  а сега всички накуп като вземем да рефрешваме в 15 часа Laughing

# 1 504
Това СЛЕД 15ч мега ме дразни.  Няма как да чакат последните минути на работния ден!

Мили хора от МОН, знаем, че ни четете, хайде де, давайте класиране преди 12ч и на всички тук по 1во желание и си стискаме ръцете, и  ви оставяме сайта на мира!

# 1 505
Добре, аз залагам на малко преди 15.00ч.

# 1 506
Обаче във Фейса и дискусията под поста на дамата, която ще си пази мястото, е покъртителна. Оказва се, че не само е запазила мястото, ами и е записала даже. Rolling Eyes
Друга пък е публикувала минимални балове. Въобще много е забавно там Joy

# 1 507
  • София
А мен не ме приемат във фейсбук групата и това ме разстройва повече от липсата на класиране!

# 1 508
Малко преди 15.00 според мен ще излязат, в тая жега и това чакане убива просто. Санака топни се в морето и за нас.

# 1 509
  • Видин
И мен мега ме дразнят с това "до" 12.07, "след" 15:00...

# 1 510
Още малко да се посмеем и разведрим обстановката с един пост от регионална група, че чакането до 15 часа ще изпили доста нерви 🙂

# 1 511
  • Пловдив
От МОН убиха всичкото залагане значи... Мислех си от 11:15 да рефрешвам през петнадесетина минути, те пък СЛЕД 15:00 щели да публикуват Sad
Санака, топни се и заради мен в морето, че имам на разположение само басейн тук Joy
Аз обещавам да пия студена бира и заради теб Joy

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 12:03 от sweet_maniche

# 1 512
Според мен ще излязат преди 15 часа, дори мисля, че има много голяма вероятност Санака да е познала за 12,30. Просто предчувствие, иначе няма как да знам, разбира се 😂

# 1 513
  • Варна
Ми то....стана още по заплетено с това след "15:00 ч." Залагам на 14:50 ч.

# 1 514
  • София
И сега от МОН като те прочетат и ще ги пуснат докато си плуваш Laughing
А що бе, един надувам дюшек, обилно намазване с  фактор 100+ Laughing , едни плувни очила ( на тях надлежно прикачени и слънчеви), една капела с периферия, че да се види под нея с очилата по-добре екрана на тел под жаркото слънце , телефон в  непромокаем калъф и цъкане на макс.....А когато стане непоносимо горещо -смяна на очилата, поемане дълбоко на въздух, гмуркане с water resistant телефона, цъкане дори и там (зер да не се изпусне нещо)  в онези 20-30 секунди преди задушаване и  после изплуване.. Дюшекът няма да е избягал, та  ново качване на него..И точно при едно такова  второ-трето-пето полягане на дюшека  ще излезе  класирането. Санака или друга нейна порендосана вече морска колежка ще забрави мигом за  дюшека, ще скокне и тичешком, тласкана в правилната посока  от вълните, ще излезе на  брега, викайки  -  Хора, 1-во желание, давайте бЕлото,  Цървеното, розАвото, оранжАвото, зИленото, кехлибареното , мътното.........

Общи условия

Активация на акаунт