Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 249
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 725
Приети на 1-во класиране в 1НЕГ!
Ухууууу
Честито! С час закъснение ми е като дежа вю!!! Да ви и на късмет и по мерак!
Благодаря!
1-во желание с бал 485,5.
Ще продължим сънуваме на немски език, както се изказа моята дъщеря.

# 1 726
  • Варна
Някой да напише нещо за Варна, вдигнаха ли се баловете, както предрекох Simple Smile.

Да, вдигнали са се. За профилът, който ние писахме на първо желание, балът се е повишил с 21,5 т., а дори не говорим за Първа, Пета или МГ. Имахме аванс от 16,5 т. и се надявахме да стигне, но уви.
И на мен ми направи впечатление. Трета ПМГ май няма бал под 400.

# 1 727
Класиран е в 1аег с испански. Ще пробваме на второ класиране за 2аег или 1аег с немски. Връщам се да ви чета.

# 1 728
Сега ще ви убия с един безумен въпрос, защото спорим тук.
Не е прието по бал на второ класиране за желана паралелка, и съответно си остава и се записва по първо класиране.
А на трето да приемат дете с по-нисък бал от нашия, на "незаето" място в желанието ни от второ класиране.
За мен няма никаква логика в това, но ме убеждават, че така са приети миналата година след пренареждане. Възможно ли е?

# 1 729
  • у дома
Аз не мога да вляза, но ММ успя! В НПМГ сме с физика и математика! Много е щастлив! Аз се отдавам на скариди и бело Heart Eyes Обичам ви!
Много, много се радвам за вас! Ще са съученици и моят е приет там!
Наздравееееее!

Честито 8В, на късмет да ви е!
Честито и от мен и поздравления за упорството и постоянството на децата ви!

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:23 от svetlaem

# 1 730
Някой да напише нещо за Варна, вдигнаха ли се баловете, както предрекох Simple Smile.

Да, вдигнали са се. За профилът, който ние писахме на първо желание, балът се е повишил с 21,5 т., а дори не говорим за Първа, Пета или МГ. Имахме аванс от 16,5 т. и се надявахме да стигне, но уви.
Пишем - за Първа АЕ/НЕ се е вдигнал от 428, 5 миналата година до 451 таза година. Не ни стигат 5,5 точки. Класирани сме с НЕ/АЕ в Пета.
Ще помоля, ако сте силна по прогнозите да кажете може ли да стане чудо и да ни стигне бала за Първа? 🙂 Благодаря! 🍀

# 1 731
Сега се чудим за второто класиране, ако стане, къде да е набора. Обаче шанса изглежда висок, а може и да не стане, та да не се правим на врачки по-добре Simple Smile
Ще изберете, ще стане.
В понеделник отиваме в Силистра да види града, училището и общежитието, за да може да направи информиран избор. Иска й се да подаде за второ класиране и да види дали няма да й се отвори шанс за ЕГ, в момента още обмисля и избора между полиграфия и финансист/ банково дело. И двете са добри опции, всяка със своите плюсове и минуси.
Слонче, предстои ни записване на час и посещение на София за една етапна епикриза. Пия само фрапе, почерпи някого край теб.

# 1 732
Не е прието по бал на второ класиране за желана паралелка, и съответно си остава и се записва по първо класиране.
А на трето да приемат дете с по-нисък бал от нашия, на "незаето" място в желанието ни от второ класиране.
За мен няма никаква логика в това, но ме убеждават, че така са приети миналата година след пренареждане. Възможно ли е?

На 3то се играе наново за свободните места по паралелки и ако вашето дете е с най- висок бал влиза пред дете с по-нискък, без значение мин бал от 1во и 2 ро класиране. Дано не греша!

# 1 733
Здравейте! Имаме ли някакви шансове за второ класиране за по-желана специалност? Дъщеря ми има бал 377. Мин. за бал момчета е 388.00, а за момичета 381.50. Имаме 4.50 точки разлика, това е много, нали?
Става въпрос за Бургас.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 16:28 от radi811

# 1 734
  • при моите любими
На двете потребителки, които смятат, че да се състезаваш с най-добрите по право, само за спорта и да лишиш друго, за което това е изключително важно, е меко казано комплексарско. За МЕН хора, които не могат да надскочат егото си са дребни душици. Не става въпрос само за едно място в СМГ, става въпрос за доста повече места вероятно, които завъртат колелото и на всички училища надолу по редицата. И дано всичко деца, които се борят за подобни места се зарадват на второ класиране.

# 1 735
[/quote
Вдигнаха се! За Първа АЕ/ НЕ от 428, 5 миналата година до 451 тази година. Не ни стигат 5,5 точки. Класирани сме НЕ/АЕ в Пета. Ако правите прогнози, моля кажете да се надяваме ли на чудо за второто класиране? 🙂🍀

# 1 736
Здравейте! Имаме ли някакви шансове за второ класиране за по-желана специалност? Дъщеря ми има бал 377. Мин. за бал момчета е 388.00, а за момичета 381.50. Имаме 4.50 точки разлика, това е много, нали?
Не е много, имате шанс! Успех!!

# 1 737
  • София
Принципно всичко е възможно, но е добре да се говори в конкретика. За кое училище става въпрос и да се проследи бала между второ и трето класиране. Почти винаги на трето класиране балът е по-висок от този на 2-ро.

# 1 738
  • София
От първо до второ класиране съм гледала преди години,че балът е падал с 10-11точки макс.

# 1 739
  • София, Лагера
Мисля, че във по-високобаловите паралелки балът от първо на второ класиране спада с по-малко точки.
Надолу са по-широки границите.

Общи условия

Активация на акаунт