Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 191
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 995
Мецане, мечти сте имали и прочетени книги, за акъл.... не знам 😁😁😁

Да, не само "Капитан Немо" и книгите на Карл Май, особено за Робер Сюркуф, ами имаше и една "Детска морска енциклопедия", поне 500 страници... буквално наизуст я знаехме и двамата. А сега, децата, особено момчетата, а аз познавам доста покрай детето, хич не искат да четат... остави задължителната литература, ама те и Винету и Олд Шетърхенд не знаят кои са, Капитан Немо не знаят кой е...при вас така ли е ..

Тия няма да седне да ги чете каката, убеден съм, но пък учудващо за мен подхвана “Мъртви души” . Дано я прочете до края.

# 1 996
Аз да попитам.
В момента статуса срещу класирането в системата е "незаписан".
Ще се промени ли този статус ако се подаде заявление за участие във второ класиране?

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 07:54 от Ulia

# 1 997
  • София
Аз да попитам.
В момента статуса срещу класирането в системата е "не записан".
Ще се промени ли този статус ако се подаде заявление за участие във второ класиране?
Не, защото ученикът още няма да е записан. След  второ ако/като се запише, тогава да.

# 1 998
Относно трето класиране, преди пет години приятелка беше решила да отписва дето си от 18-то, и да се пробват във френската на трето при обявена една бройка свободна. Беше минала през ФЕГ и директорката и беше казала, че вече има дете с по висок бал за мястото. Това вече е невъзможно да се разбере предварително нали, ако се реди само в системата. Ще съм благодарна на някой запознат със механизма на трето класиране да ми обясни.

# 1 999
  • София
Чудя се, ако младежа успее да се качи малко нагоре и го приемат в 35 с ФЕ и РЕ дали да го местя или да си го оставя в 133 с ФЕ

# 2 000
  • София
Чудя се, ако младежа успее да се качи малко нагоре и го приемат в 35 с ФЕ и РЕ дали да го местя или да си го оставя в 133 с ФЕ
. Ако го приемат на горно желание, връщане назад няма. Освен да се откажете, пак да редите желания на трето класиране. Но няма гаранция за нищо.

# 2 001
  • София
Това или е невъзможно.  Подадете ли за  второ класиране и "качи" ли се  до 35-то, можете да го запишете само там. Ако искате със сигурност 133-то, не  подавате за второ класиране, а го записвате, понеже при участие на второ  може и да си остане там, да, ама може и да се окаже в 35-то БЕЗ право за връщане назад.

# 2 002
Аз да попитам.
В момента статуса срещу класирането в системата е "не записан".
Не, защото ученикът още няма да е записан. След  второ ако/като се запише, тогава да.
Благодаря!
А как тогава в системата се отразява, че детето чака за второ класиране и няма да загуби мястото си, ако не се е записало след първото?

# 2 003
Относно трето класиране, преди пет години приятелка беше решила да отписва дето си от 18-то, и да се пробват във френската на трето при обявена една бройка свободна. Беше минала през ФЕГ и директорката и беше казала, че вече има дете с по висок бал за мястото. Това вече е невъзможно да се разбере предварително нали, ако се реди само в системата. Ще съм благодарна на някой запознат със механизма на трето класиране да ми обясни.
Да, вече на 3-то и 4-то класиране нама как да получите такава информация от директора, тъй като всичко минава през системата, както на първо и второ класиране и съответно и самият директор няма информация за кандидатстващите...Моите предположения са, че тази година ще са доста..

# 2 004
# 2 005
Детето няма да падне по-надолу в желанията си, но може да се придвижи нагоре. За второто класиране.
Благодаря!
А как тогава в системата се отразява, че детето чака за второ класиране и няма да загуби мястото си, ако не се е записало след първото?

# 2 006
Детето няма да падне по-надолу в желанията си, но може да се придвижи нагоре. За второто класиране.
Благодаря!
Това го знам.
Въпросът ми е в електронната система видимо ли е по някакъв начин, че детето е подало заявление за второ класиране?

# 2 007
  • София

Ако го класират в 35то , записвате там, не може да се върнете пак в 133то.

Ех ако можеше да си избираш щеше да е много готино между поне две опции, но за съжаление не може.
За това и пред нас стои въпроса ще пробваме ли за НФСГ с фе или да си останем в японския .
Чакам живи и здрави девойката от лагер да се върне и ще обсъждаме , ще и покажа всяка подробност и каквото тя реши.

Мислите ли , че бала би спаднал с 3т. на второ класиране , толкова ни трябват за НФСГ. Или пък кой знае може да се качи и по нагоре където в желанията ни стоят 18то и 7мо.
Много исках 18то , но има разлика с нашия бал над 30т. Което ме кара да мисля, че няма шанс , освен по някое време към 4то класиране , но едва ли.

# 2 008
Т.е., дали можеш да провериш дали в училището са отразили заявлението в системата?

# 2 009
Т.е., дали можеш да провериш дали в училището са отразили заявлението в системата?
Да, точно това питам.
Може би не успях да формулирам правилно въпроса си.

Общи условия

Активация на акаунт