Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 597
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 2 100
Да, но при Анди има само 13 момчета, защото доколкото разбирам, желаната паралелка е само една, и както тя самата е казала, трябва едно от тези 13 да се откаже, за да падне балът точно на тази паралелка. Та дори и някое от тези 13 да участва на второ класиране, трябва пък да падне балът за негово по-предно желание...но мисля, че шанс има.
Не мога да си представя какво ще й бъде на Анди цяла седмица... такъв ужас аз никога не съм преживявал. Искрени съчувствия. Дано в крайна сметка имат късмет, ще го помнят това кандидатстване...

# 2 101
съдейки от най-желаното за нас 164то, при момичетата баловете са ужасно високи. За френска паралелка са скочили с 12т. Дори португалския, който е традиционно най-нисък е скочил с 9т. За мен това е много високо. Ако сравнявам с прогнозите на Санака - тя беше предвидила (и аз така смятах) с около 6т. скок.
Страшно много се надявам да се откажат някои момичета и да падне малко...

# 2 102
Отговорих общо за всички  които се чудят и питат. Не за конкретен случай

Имаше някои с равен бал и не класирани с доп критерии.
Не може да е каже за кои е най-несправедливо. Всички са по едни и същи правила.

# 2 103
  • в града на вечния купон
Тази година баловете са страшно високи.
За училището, което ние следим от 415 на 1во 2023 сега 443.
Не от публикацията в топ 10,нито от посочените най често.

# 2 104
Toва е нормално особено при момичетата
Класирането става от по-високи към по ниски.
Преди вас в баловете между 460 и 480 има много повече от 2023. Вижте данните.
Тоест и с 406 има повече пред вас.

# 2 105
vivi_23, да, аз много се забавлявам. Баща й каза в сряда вечер да му кажем на какъв етап сме.

sisill, на чужд гръб и сто тояги са малко, нали?😘 (и аз следя с интерес). А като затръгва за Париж, и моите якета ще събера. Защото не може да оставим детенцето да живее само.

Малката не чете много. Сега е на Пърси Джаксън. Обожава балет. Голямата има завидна библиотека. Обича театър. Страхотно е, че са толкова различни. Така имам компания и за балет, и за опера, и за театър.
вие за кое училище ще се борите? Лошата новина е, че ние искаме да сме с децата, а те с нас не искат да са. Като майка на студент в друг град говоря. Не знам как го преживяват родителите на деца, които учат в чужбина честно казано.

# 2 106
Включвам се и аз, да се оплача:
На първо класиране синът ми, имаше изключителния малшанс да остане под чертата, от последното прието дете с 0.5 точки.
Не знам как се преглъща това?!?!?!
Понеделник подаваме за второ класиране.
В очакване съм някое от 13 момчета от тази паралелка да подаде и да бъде прието на второ класиране с по-горно желание.
В случай че се запишат всички - кауза пердута!
Следващият петък пак ще се печем на шиш, в очакване на резултат!

Това е голям ужас. Искрено стискам палци на второ класиране балът да падне поне с 0,5 точки. Не се отчайвайте, защото от всичко прочетено дотук това изглежда почти сигурно. Дано имате късмет!
От Вашата клавиатура, в Божиите уши!
Благодаря Ви, за куража и късмета, който ни пожелавате!
Силно се надяваме това да се случи!

Желая на всички спокоен уикенд,
дързост, сили и успех за всички онези,
които ще участват във второ класиране!

# 2 107
  • в града на вечния купон
Toва е нормално особено при момичетата
Класирането става от по-високи към по ниски.
Преди вас в баловете между 460 и 480 има много повече от 2023. Вижте данните.
Тоест и с 406 има повече пред вас.
Нашият бал 434.
Малък е шанса на 2ро класиране според мен и за това се замислям за риск 3то.
Искаме програмиране, където баловете за момчета са в този диапазон.

# 2 108
  • София
Bory Ana, за НПМГ, профил физика.
А за майките на студентите в чужбина ме попитайте след 3 месеца. Тежко ще е предполагам. Но няма да е в Париж, та не се бутам да ходя и аз.🤣

# 2 109
съдейки от най-желаното за нас 164то, при момичетата баловете са ужасно високи. За френска паралелка са скочили с 12т. Дори португалския, който е традиционно най-нисък е скочил с 9т. За мен това е много високо. Ако сравнявам с прогнозите на Санака - тя беше предвидила (и аз така смятах) с около 6т. скок.
Страшно много се надявам да се откажат някои момичета и да падне малко...
Прогнозите на Санака са за второ класиране.

# 2 110
Bory Ana, за НПМГ, профил физика.
А за майките на студентите в чужбина ме попитайте след 3 месеца. Тежко ще е предполагам. Но няма да е в Париж, та не се бутам да ходя и аз.🤣
хахх. Аз се вълнувам от паралелката с география. Колко точки ви делят?

# 2 111
  • София
7.5. А вас? Стискам ви всички палци. Аз завърших география там и ми е много на сърце.

# 2 112
Това направиха от МОН, като намалиха трудността на НВО - да скочат толкова баловете...
Знаете ли дали приеха вече голяма промяна в НВО и правилата, която ще хване точно нашия набор...и каква ще е тази промяна?
Ясно е, че вас не ви интересува, но тези от вас, които имат и петокласници или по-малки деца, ги интересува, а вие тук знаете всичко, затова си казах - да попитам все пак...

# 2 113
Да, но при Анди има само 13 момчета, защото доколкото разбирам, желаната паралелка е само една, и както тя самата е казала, трябва едно от тези 13 да се откаже, за да падне балът точно на тази паралелка. Та дори и някое от тези 13 да участва на второ класиране, трябва пък да падне балът за негово по-предно желание...но мисля, че шанс има.
Не мога да си представя какво ще й бъде на Анди цяла седмица... такъв ужас аз никога не съм преживявал. Искрени съчувствия. Дано в крайна сметка имат късмет, ще го помнят това кандидатстване...
Да, паралелката е с квоти - 13/13.
И да,  със сигурност ще го помним това кандидатстване, както и ще помня и агонията преди 2 години
през която преминах и с големият - стигнахме до 4-класиране и Слава Богу с успешен край.
Само аз си знам тогава с колко бели коси и бръчки се "обзаведох"Disappointed
Следващата седмица пак - през деветте кръга на Ада!

# 2 114
промените в НВО не са известни (поне за мен), МОН трябва да публикува модел и това е реалната промяна - май става септ месец за текущата година. От кога влизат в сила?

ПРОГНОЗИТЕ на санака за за ВТОРО класиване! тях гледайте.

Ето вижте пак данните:
Момчета: очертаните с жълто са по-високи балове от миналата година в този сегмент, по Y има и бройка

Момичета:

има 264 момичета явили се на НВО в София
най-много повече има между бал 440 - и 480, и над 480 има повече момичета, графиката го показва

всички тези маркирани в жълто над линията за 2023 трябва да се класират сортирани спрямо желанията си, и всички други отиват по-надолу.

ето и за всички, идете и вижте за всеки диазон има бройка, много лесно се разбира

Източник:
https://nvonavigator.streamlit.app/

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 14:33 от toplomliako

Общи условия

Активация на акаунт