Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 34 554
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Леле Нани , добре , че всичко се е развило благополучно!
Но как лекаря ти е решил за секциото , нещо е забелязал ли?

# 46
При мен я мерят от самото начало 8г.с, всеки път на вагинален.
Нани, историята ти ме трогна много. Надявам се скоро бебка да е до теб и да се гушите!

# 47
Контракциите, плацентата която беше 2 към 3та степен, падането на тапата, седалищното предлежание. И доза късмет според мен 🍀
Леле Нани , добре , че всичко се е развило благополучно!
Но как лекаря ти е решил за секциото , нещо е забелязал ли?

# 48
Да дам ъпдейт.Бях на преглед , измериха шийката 3,6-3,7 см , като може да има малко отклонение.Плацентата си е все така втора степен , но кръвотока си е добре.
Та за тази вечер се успокоих.
Утре съм на тонове ,ще видим ще засечем ли контракциите.

# 49
Нани, много се радвам, че ти се възстановяваш, а бебка се адаптира добре. Heart

Исках да те питам дали имаш желание да кърмиш и ако да, дали започна със спимулацията. Тези първи моменти са много важни, за да се подаде сигнал към тялото да произвежда кърма.

# 50
Нани, радвам се ,че сте добре!
Малък ъпдейт при мен - в 35+4 г.с. бебето тежи вече 2500, а шийката този път не е мръднала. Hug
Тоновете бяха чисти, общо взето всичко е наред при нас Heart

# 51
Нирвана, ти с какъв колан си? Явно тежи коремът, а и аз си усещам, че заемам крива поза.

# 52
Аз не знам вече колко ми е шийката, не е мерена от 12.06. Относно стяганията, може би е индивидуално, но в това време навън си е екстра риск, неоснователен. Днес за последно излязох да свърша някои неща сутринта, уж преди да е напекло, но после съжалих, че направих толкова дълго размотаване. Отидох с такси на зъболекар - тази жена е вълшебна, почисти ме без упойка също толкова качествено, но без да ме боли. На връщане с трамвай и със сина ми влязохме да му направим някакъв абонамент, после до Комсед - успях да сглобя дрешки за изписване, но доста време ми отне и накрая през банката, където си отчаках. Ииии като почнах да се прибирам нагоре по слънцето... си знаех, че е абсолютно за последен път. Три часа лежах в къщи, докато се успокоя, понеже усещах и някаква болка в долната част на корема. Даже усещах регулярност. Успокояваше ме само факта, че не беше силна. Задрямах за час и нещо, и уж ми се разсеяха притесненията. Наистона остана още малко, но накрая си е най-тежко!

Нани, и аз се радвам, че всичко се е развило по най-добрия начин! Опасността е зад гърба! Вече само напред и дано скоро си гушнеш принцесата! 🌺🍀💚

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 23:31 от Mama2288

# 53
Нирвана, ти с какъв колан си? Явно тежи коремът, а и аз си усещам, че заемам крива поза.
Подарък ми е. Не знам дали е купуван от тук, но ей го - https://e-shop.izamama.com/product/674/poddarzhasht-kolan-za-bre … anita-cheren.html

# 54
Искам да Ви задам и аз един въпрос.
Как са пъпчетата Ви, изпъкнали ли са напреде?

# 55
Не, няма да я кърмя. Преди бременноста бях започнала сериозно лечение и сега се налага да го продължа тук до две три седмици, че колкото по се отлага нещата стават по зле

Нани, много се радвам, че ти се възстановяваш, а бебка се адаптира добре. Heart

Исках да те питам дали имаш желание да кърмиш и ако да, дали започна със спимулацията. Тези първи моменти са много важни, за да се подаде сигнал към тялото да произвежда кърма.

# 56
С тази бременност ми е доста изпъкнал пъпа, за разлика от предишната. Корема не ми изглежда голям. Пъпчето ми се вижда и като съм с дрехи по тялото.
Линеа негра с предишната ми бременност пък беше по-наситена, а тази е бледичка, но на самия пъп ми е пигментирано сега  😝.

# 57
Moето да и не знам как ще го прибера после, с първата бременност не беше така.

# 58
При мен никога не е изпъквал и сега си е навътре. Аз някаква ужасна кашлица имам,от онези сухите, дето не можеш да спреш да кашляш и накрая повръщаш. Вече 5-ти ден я влача,а личната я няма до  сряда, но не искам при заместваща,понеже не съм сигурна в нейната компетенция. Отделно и децата се разкашляха така,големият имаше и зелени сополи,та сме вкъщи всички и не мога да ги изведа дори в тези жеги(поне аз ще припадна, те сигурно ще издържат). Та в нас е някаква пълна лудница отново,пак обърнаха всичко наопаки, явно никога няма да има ред в нас,но здраве да е Grinning

# 59
И при мен пъпчето е навътре, нямам и чертата. Дори не съм се сещала да прочета от какво зависят  Grin

Общи условия

Активация на акаунт