Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 34 552
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Прегнако и аз пия от 1 седмица. Никакъв страничен ефект. Даже ме е яд че е такива пари, бих си го пила и след това. Взех си банан, разтварям го в мляко и слагам лед. Чудно разхлаждащо ми действа.

# 721
  • София
Моето момиче днес в 37+4 го измериха 3,100 ( +/- 460г) Изобщо не видяхме личицето ѝ, защото вече е доста голяма и освен това беше обърната с лице навътре.Все още имам доста води и е високо разположена, така че АГ ми каза, че изгледите са до термин да си изчака. Устройва ме. Важното е, че се развива както трябва и си расте добре.

# 722
Здравейте момичета, ъпдейт и от мен.
Днес бях на преглед, 36+4 съм, бебето все още е седалищно и е мъничко - 2500, като на самия апарат пише, че има отклонение плюс минус 300 грама. АГ ще отсъства една седмица, като на 05.08 пак съм на преглед и вече ако не се е обърнало, ще насрочваме секцио евентуално за една седмица преди термина, като аз се притеснявам да не е късно и да не тръгне естествено раждане. Тези от вас, които са с планово секцио, горе долу колко време преди термина ви е?
Иначе за това че бебето е малко, я попитах за някакъв протеин и ми изписа Прегнако, само че прочетох много лоши коментари - че предизвиквало неразположение и обриви по тялото, някой ползвал ли го е, или пък да има отзиви, защото тотално се разколебах дали въобще да го приемам…
П.С. Успех на всички ви, при които процесът вече е тръгнал ☺☺☺
И аз съм с планирано секцио за другата седмица като е с около седмица и половина по рано от самия термин.

# 723
Профенид са топ, с първия бях като Коледна пуйка,шита навсякъде и това ме спасяваше. Даже сега в една аптека аптекарката ми се направи и се ядосах супер много, понеже исках да си имам:"Ама как така ще си взимате,кой Ви е казал,не мога така без рецепта, то и на кърмата влияе", обясних,че след 2 раждания, всички акушерки и израждащия в най-голямата болница са ми казали да ги слагам,както и на всички останали родилки с шевове и не е имало странични ефекти. Отказа ми,теглих една на ум и си ги взех от съседната аптека Grinning Стана ми интересно и после четох, че няма ефект върху кърмата или е незначителен.
Днес се спуках да обикалям, водих баткото на ортопед,после имах аз час за разни неща,после съжалих бебето,че му стъкмих нещо за изписването,ходих и му взех едно комплектче от късо боди с якичка и късо гащеризонче за изписването,понеже гледам,че ще е жега другата седмица,а аз мисля до тогава да приключа сагата, после взех малкия от ясла,водих ги на едно детско шоу,после отидохме на ресторант и сега така ме тресат контракциите, че не знам,ще видя дали ще се успокоят,като си почина или си е време. Май ми падна и прословутата тапа днес, до сега не я бях виждала,но си изглеждаше странно и по-различно от течение, така че залагам,че е тя. Ще си лягам след малко, ако нещо има-ще стана Grinning Стискам палци на всички и нека утре да има бебевалеж за закуска Simple Smile

# 724
  • София
Сис,и аз пия от време на време  този протеин, защото тази бременност изобщо не ми се яде месо. Не съм имала никакви странични ефекти от него.
Моето секцко е 8 дни преди термин . С баткото бяха 12 дни.

# 725
Искам да ви питам, като започнат същинските контракции, дали както при цикъл има и бщо неразположение - отпадналост, липса на апетит, горещи вълни. Ясно, че при всеки е индивидуално, но да се подготвя психически, ако е често срещано. Четох, че може наистина да има гадене, разстроен стомах, но това като предвестник, а аз питам по към същинската част как е.

# 726
Присъединявам се към Гамора в очакването за бебевалеж утре на закуска и по този повод: заповясдайте в новата тема

# 727
Gamora, тази аптека да не е Benu? Тия са егати тъпите парчета там (или управата им). За всичко ми искат рецепта, а за повечето неща просто нямам. Подавам амбулаторен лист - звери се и казва, че не може да го намери. Показвам и го - коментар по изписването на дозировката, не било правилно. Попитах я да си запиша името и, за да смъмря от нейно име Вецев - гледа ме на кръв и мълчи. Веднъж отивам с рецепта за Еутирокс от Начев, защото и това не дават без рецепта. Пули се, пули и пита: какво пишв тук? Казвам и - вие трябва да знаете 😁 Най-близката аптека са ми, иначе не бих си ги причинявала...

Общи условия

Активация на акаунт