Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Припомниха ми, че кренвиршите са били по 4лв. за кило, ееех времена...
Сега са 12-16лв. за килограм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
Коя е актрисата която казва "дай едно кило"?

# 62
Коя е актрисата която казва "дай едно кило"?

Младата е Силвия, която водеше едно предаване "Споко", възрастната не се сещам.

# 63
  • Бургас
Елена Бойчева е актрисата, много работи в дублажа.

# 64
Може би най-първата секси реклама беше една за "кафе на зърна" с една гърдеста мацка без сутиен и с прозиращи зърна на гърдите.

"Нова Бразилия"?

Закачливи реклами имаше в "Фамилия Топшоп" по 7 дни. Там участваха известните по онова време манекенки Ирен Онтева, Симона Врангова, а основните действащи лица бяха Гала и Влади Априлов. В една от рекламите се правиха на цигани, тананикаха съответни ритми, танцуваха, а Влади казваше: "аз вече не съм сиганин, а богат българин". Не си спомням какво рекламираха в конкретно тази реклама.

# 65
Кукумицинка, твърдиш че това е една и съща личност?

# 66
Кукумицинка, твърдиш че това е една и съща личност?

Объркала съм се, другата от "Споко" - София май се казваше.
https://www.google.com/amp/s/trud.bg/amp/article-5061805/

# 67
Не е цяла реклама, а рекламен слоган BEКО за продуктите в хладилник BЕКО "Свежи, като връзка в началото"
Свежо, а?! Nerd
Попадение за рекламистите!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:27 от sineva 1

# 68
  • гр.Пловдив
Коледната на Джъмбо със светлините и отброяващите дни до Коледа ми е любима Blue Heart

Тази с Ленор ми е втръснала до припадък и на Памперс с ококореното бебе със ини очи и кафявата бомбичка Smiling Imp

# 69
Меко казано съм в потрес от НОВА. Гледам авторекламата им на Съдебен спор и не вярвам на ушите си. Rolling Eyes
Миската Ромина, която смени Нана анонсира "Гледайте познати епизоТи на  Съдебен спор"
Със сигурност е лапсус на всеки може да се случи, но това не е на живо, а запис при това рекламира предаване. Пускат го десетки пъти на ден.
Направили са го от предаването, не можаха ли да направят втори дубъл, а така да я резилят?!
Май са верни слуховете от кухнята, че я недолюбват.
Или е това, или фрапиращ непрофесионализъм. И в двата случая не говори добре за телевизията. Толкова ли пък никой редактор не го е чул и не е взел отношение?!

# 70
За мен най-ужасната е реклама е на мастика Пещера с Гери Никол.Толкова безумно стои на екран това момиче, че направо ми се повръща. Използвахме един израз преди "овчи поглед"- мисля, че в тази реклама е яко в действие.

# 71
За мен най-ужасната е реклама е на мастика Пещера с Гери Никол.Толкова безумно стои на екран това момиче, че направо ми се повръща. Използвахме един израз преди "овчи поглед"- мисля, че в тази реклама е яко в действие.

Е, как, нали е възможност да си покаже дупарата Grinning
Преди в рекламата на Пещера се снимаше Андреа, а преди нея вече не помня кой

# 72
Галена се сещам, "сезона на дините", с едно горнище на бански като динена кора, май беше заедно с Андреа.

# 73
  • Бургас
Амиии... евтини и долнопробни реклами, това е!

# 74
Ох, много се смях. Преди малко ми излезе във фейса 😂😂😂
Реклама на вентилатори.

https://www.facebook.com/share/r/VebgkvSZLfi2U6Q3/

Общи условия

Активация на акаунт