Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 178
  • 739
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Много се дразня напоследък от реклами придаващи емоции на неодушевени предмети. Едно е да подскачат филии намазани с маргарин или витамини под формата на желирани мечета, ама да бият по чувствата на хората с някакви измислени драми е в повече. Имаше една която върви в магазините на Лидл май (не съм сигурна) за някакви покупки, които били изоставени на касата и колко тежко било това за тях. Или онези снимки от телефона, които се молят да не бъдат изтрити. Все едно да купувам нещо от съжаление.

А от старите реклами на колбаси, харесвах тази на Маджаров. Сега не ми се струва толкова хубава, но навремето знаех стихчето наизуст.

# 76
Момичета, дали знаете къде мога да намеря една стара реклама на Тойота Ярис
Имаше песничка, Тойота Ярис е красива, малка стилна пестелива и т.н.

# 77
Новата реклама на Twix с мечките е жестока! Адски ме забавлява 😁

# 78
уникално досадната реклама, за няква уникална наденица.  Дори и името не запомних.  Голямо творческо безсилие е било Joy

# 79
Само не знам на кого му хрумна да ни натресе Патрашкова? Страшно ми е неприятна тази жена.

# 80
уникално досадната реклама, за няква уникална наденица.  Дори и името не запомних.  Голямо творческо безсилие е било Joy

Повечето реклами на наденици, салами и тем подобни са скучни и тъпи.

Помните ли първата реклама на Аристон - Аристон анд-он, анд-он или нещо такова.

# 81
  • Wonderland
С тази реклама идвах. Току-що я видях. Много яка реклама 🤣

Новата реклама на Twix с мечките е жестока! Адски ме забавлява 😁

# 82
Идвам за реклама на STAR Snacks .
Онези, които гледат телевизор и казват нещо от сорта: Целият филм мина, а ние още имаме снакс в пакета! LaughingLaughingLaughing Яд ме е, че не намерих видео, защото така е направено изказването, че първота ми реакция е: Оле значи е толкова отвратителен, че никой не иска да го яде един вид. Малко изказването е недомислено.

# 83
Точно такова послание оставя. Много са зле.
Жената:
- този сериал го гледам от години.
А мъжът:
- и още има снакс в пакета.
Че той трябва да е мухлясал, бре!

# 84
  • София
ЗлаВещице, благодаря за поредната тема (аз сега се сетих, че не може да няма такава тук).
Рекламите (особено пълноформатните, ок. и над 20/30 сек.) са цял един свят и като него - всякакви. Ония, дето ги създават, понякога успяват да свършат работа - друг път си оставят ръцете (всъщност, тъпите тикви) на екрана. А нали знаете, че у нас често хора вършат нещо, което не им е работата. (Ама написали 3 слогана, стигнали 2-и тур на конкурс за копирайтъри и си мислят, че са хванали тренда... После татко се обажда и хоп: гледаме за запек и диария една след друга по време на вечеря. То и в това се вижда резон - зер, все едното може да те стигне, ако си готвил с продукти от хладилника, който не ти е "Но фрост". Но няма страшно, ако не сте се поучили от рекламата - има Ленор!)

В цялостния ми зрителски живот в положителната графа слагам на върха коледните реклами на Кока кола - да кажем, без последните 1-2 години. Преди повече от 5 г. рекламите на Плейстейшън в Шампионска лига също бяха връх. (Вече ги няма или не са това, което бяха.) От нашите по-съвременни: ретрото с вафли Хели ме умилява все още. И онази с дебелото бебе с бузките от памперсите (дето се напъва и после се усмихва доволно) - като я видим с жена ми, поне 5 мин. ни е по-широко в душите.
Като тръгнаха харамиите с Македонската наденица, от начало ми беше веселко. С времето взех да си представям Каракачанов в сцената и се усетих, че ние у дома такава не сме купували никога. (Не, че ядем "по-полезни" наденици, де.) Актуално, Дара и Стоичков са на път да ме откажат от Кауфланда, но пък тази на Ст. с внучката май я харесвам.
Идният месец вече ще гледам с повече внимание, молив и хартия наоколо.

# 85
Реклама на Orbit ....
Одеве по БТВ се загледах в тази реклама (но на български) и буквално се отвратих, свих очи и казах на глас "Какво по дяволите???" * Или беше само с един човек, или съм я хванала, само накрая,незнам, но съм сигурна, че човека имаше уста на челото си, и пъхаше драже в нея!!! ... нямам думи ....

*Сега я засякох отново - някаква кратка версия на горният клип. Отвратително е ....

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 18:25 от AniNe

# 86
А мен ме потресе тази с мечките.

# 87
Някой може ли да даде линк с рекламата с наркоманката Диона? Чак скандал станал, в новините на Нова преди малко я обсъждаха. КРС ще наказват рекламодателя с до 30к (бълха го ухапала)
https://www.standartnews.com/balgariya-krimi/diona-progovori-sle … klama-570997.html

p.s. еdit: изгледах я

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 23:44 от diziler

# 88
На мен от рекламата с наденицата единствено ми харесва репликата "не вдевам",която много често ми се иска да изрека на някой.

# 89
  • София
Новата реклама на Джъмбо е много дразнеща. Едно, че започва с музиката на турски сериал. После чух и Бейби акула песничката и загубих надежда, че някога ще харесам тяхна реклама.

На Леки също не ми допада. Харесва ми само Не вдевам. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт