Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 217
  • 739
  •   2
Отговори
# 90
започва с музиката на турски сериал
Глупости...

# 91
И аз за новия шедьовър на Джъмбо ида Grinning

# 92
Baby sharks на някакъв странен език/акцент... Егаси рекламата.

# 93
Пее се с гръцки акцент Дзамбо скуюл. Демек Jumbo school.

# 94
От както е започнала се опитвам да го разбера какво се пее, нещо със скуул (май school - училище на англ.). Опитвам се да изпея великата песничка, но не успявам .... егати зора...
*пея Джъмбо скутер и т'ва е ...
Но по-ме дразни, че на почти всяко рекламно прекъсване я дават.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:45 от AniNe

# 95
Мен ме дразни, че до оня ден повтаряха ДжЪмбо, ДжЪмбо, ДжЪмбо...до припадък, а сега ДжАмбо, та ДжАмбо. Може на гръцки да е така, но щом у нас го изговарят ДжЪмбо, значи ще е ДжЪмбо. Какво е туй ДжАмбо сега?!

Рекламите на Орбит с устите на челото са мега отвратни.

Тая на Туикс не мога да определя точно каква ми е. Аха да се засмея и се сещам, че мечките говорят за хора, които намират за еднакво хрупкави и вкусни. Има мисъл вложена, има идея, има хумор, но сякаш е лекинко зловеща. Не знам, не съм сигурна как я възприемам.

# 96
По принцип ДжЪмбо е ДжАмбо на фактурите, които издават Joy

# 97
  • Бургас
Йе,йее,коко джамбо,ейее,ейеее...
Джамбо,Джъмбо все тая,не ми харесва!

Само лятната им реклама е готина!

# 98
  • Пловдив
Ох, снощи си пуснах да гледам един филм, който съм си свалила отдавна. Оказа се, че не са му махнали рекламите. Та се насладих отново на Христо в пълната му прелест/версия Grinning

# 99
  • София
Харесва ми рекламата на Орео с кучето, кръстено с паролата на интернет. Smiley

На Олд Спайс всички реклами са ми тъпи.

# 100
Рекламата на Теди ми е много любима 🤗

# 101
  • Бургас
Надявам се,че рекламата на ДжАмбо ще ни тормози само до 16 септември. После ще ни пуснат коледната.

# 102
  • Бургас
Само да не е ДжЪмбо,джъмбо...на Ента степен !!! 😡

# 103
  • София
Освен че е тъпа, само аз ли забелязвам, че мелодията е изплагиатсваната песен от  сериала Ted Lasso, песничката на футболната агитка... на второто гледане се сетих откъде е...
Пп. Apple.tv дали са наясно Thinking

# 104
Привет, народе! 😊

Търси се една много любима за мен реклама, давана по родното тв в началото на 21 век 😁😁😁

Накратко...

Реклама на мобилен оператор или  по скоро на негова предлагана голяма "прИмоционална" услуга. 😁

Сцената е нощно заведение, музика танци..  главния герой "Спас" 😉съзерцава знойна млада мадама в последствие ставащо ясно, че носи заглавие Таня. 😁 Следва заигравка на дансинга завършваща с това, че Таня записва от вътрешната страна на дланта на Спас телефонен номер с името си под него. Въодушевен Спас в тоалетната замазвайки коси пред огледалото изтрива последната цифра от записания на ръката си номер. Следва звънене под ред на номера с цел налучкване на точния номер. В търсене на "Ало, Таня?" следва - грешен номер, зает номер, изключен, извън обхват и последно обаждане на който отговаря "седемдесет" годишна Таня 😂😂😂 с точните думи " Да, Таня съм!"

На отзовалите се благодаря за съдействието, обещавам да почерпя! 😉😊

Общи условия

Активация на акаунт