Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
То това си е успех, какво да им пука. Рекламата се забеляза, оттам и продуктът.

# 616
Само песента. Продукта не.
Няма да си го купя. Не ги намирам за сериозно средство.

# 617
  • Пловдив
Днес ми попадна това. Simple Smile

# 618
  • Враца
Мария Мед имаха хубава реклама с песента "Мария" на Тоника, защо им трябваше да я сменят?
Обачена мен песента от новата не ми прилича на БГчалга, а по-скоро на гръцка музика, все едно са в таверна. Може и да не съм на прав път, то аз съм я гледала рекламата само 2-3 пъти, обикновено превъртам рекламите.

Много добро попадение за мен е рекламата "дай си почивка", в която работата се лепи на глаглавния герой, когато казва, че иска да почине. Симпатично е и как до него сяда един майстор, върху който са се лепнали инструменти и кофа Wink Идейно е и добро изпълнение!

# 619
Мария Мед имаха хубава реклама с песента "Мария" на Тоника, защо им трябваше да я сменят?
Обачена мен песента от новата не ми прилича на БГчалга, а по-скоро на гръцка музика, все едно са в таверна. Може и да не съм на прав път, то аз съм я гледала рекламата само 2-3 пъти, обикновено превъртам рекламите.

Много добро попадение за мен е рекламата "дай си почивка", в която работата се лепи на глаглавния герой, когато казва, че иска да почине. Симпатично е и как до него сяда един майстор, върху който са се лепнали инструменти и кофа Wink Идейно е и добро изпълнение!

Сменили са рекламата, защото вероятно не е толкова запомняща се. Аз от теб разбирам, че са имали друга реклама. Сега я потърсих далеч по-нормална е, но трудно да ѝ обърнеш внимание. Да, в коментарите на акапелно то предизвикателство бяха писали, че е някаква гръцка песен.

За КитКат, такъв им е слоганът - have a break, have a Kit Kat от много години.

# 620
  • Пловдив
Не съм попадала на рекламата на Мария Мед, просто не гледаме телевизия в къщи. Но прочетох толкова много за нея, колкото дори и за Джъмбо, джъмбо, джъмбо... не съм чела. И тук, и в нета. Така че смяната и изборът явно е повече от успешен.

# 621
Не знам доколко е успешен, защото аз категорично няма да си купя продукта, точно заради отвратителната реклама.

# 622
Аз сиропът го ползвам още от преди да има реклами и да ви кажа много съм си доволна. Ако не бях го тествала преди, сега и аз нямаше да рискувам. Тази реклама лъха на евтино и е несериозна за лекарствен продукт.

Според мен е търсен ефект чалгията с клатещите се лелчета. Най-нескопосана ми е тази най в дясно, мисля че беше с някакво светло лилаво офис костюмче

# 623
Рекламата може да има и негативен ефект. Преди време имаше тъпа реклама на Имунобор. Обаче Имунобор бронхо неведнъж ме е спасявал от усложнения.

# 624
Сега се загледах в рекламата на Милка cookies. Ужасно грозна усмивка на майката като казва "Изчакайте, има и десерт" .

Синът ми днес се върна от училище с анти-Мариамед песен Joy

"На кашлица щом дойде ред,
Стани, врътни един кючек.
Не си купувай Мариамед,
'щот ще хванеш диабет".

# 625
Днес ми попадна това. Simple Smile

Sweat Smile Липсва ми един мургав чичак с гъдулка и синджир на мечката ...

Иначе не стига, че ми е противна, ами и деца /не лични/ ми я припяват, трябва да ги питам дали като на майтап и просто се пдиграват или наистина им харесва Unamused

# 626
Забелязах една реклама на Кауфланд с как идва новото момиченце в училище, пък някакви стрелки, пък някакво момче, пък нещо си предават...не мога да разбера Кауфланд къде се намества в схемата, но рекламата изглежда носи приятно послание...

# 627
Днес, може би защото ми е почивен ден и релаксирам цял ден пред ТВ-то Grinning 
се усещам как си тананикам в главата "Честит Рожден Ден Ой Ой, честит рожден ден ой ой .... Да му мисли на съседа полилея. Мебели Виденооов ... " даже не помня текста, просто мелодийката ме завладява и си я тананиках цял ден. Sweat Smile

# 628
  • София
се усещам как си тананикам в главата "Честит Рожден Ден Ой Ой, честит рожден ден ой ой .... Да му мисли на съседа полилея. Мебели Виденооов ... " даже не помня текста, просто мелодийката ме завладява и си я тананиках цял ден. Sweat Smile

И аз я харесвам.
Всеки път ме избива на смях, като видя Цекови и физиономията на жената, "Как да сме?" Joy

# 629
  • Пловдив

И аз я харесвам.
Всеки път ме избива на смях, като видя Цекови и физиономията на жената, "Как да сме?" Joy

Ох, големи образи са Цекови, много се кефя на тази реклама, много. Когато Цекова започва да обяснява какви са им болежките, ми се струва, че и на нея й е смешно и едва сдържа смеха си. Също и аптекарката. А пък на Цеков физиономиите са един път. Не знам дали е актьор?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 17:29 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт