Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Блея пред екрана и игри на волята и си хапвам някакъв снакс. Всичко шест точки, докато не ми пуснаха някаква реклама в която 200 пъти споменаха "вагинална сухота". Е мерси Joy

# 106
Ако е от онзи снакс, който не свършва, догодина ще си го довършиш. Joy

# 107
Ако е от онзи снакс, който не свършва, догодина ще си го довършиш. Joy
Joy Joy

# 108
Ако се отвори и го пробвам отново да го хапна след година .... ScreamScreamScreamSobSobSob
Ама те до тогава мравките ще го изядат, тъй че няма страшно Wink

# 109
  • София
Рекламите на Болерон с Мария Силвестър са ужасни. С този изкуствен смях, без никакви реплики.

# 110
Много ми е дразнеща на Уринал. "Искам да ми пари, искам да тичам, искам да съм изцедена..." и т.н. Ми, не, не искам! Адски отблъскваща.
Имаше и една на Памперс - "Готови за големите изненади" - скоро не са я въртяли, мисля...
Харесвам рекламите на Метро. Някак, не са ми досадни, а и ми се струват доста кратки.

# 111
  • София
На Уринал е много дразнеща, съгласна съм.
На Ланком ми харесва с Джулия Робъртс.

# 112
На Ланком ми харесва с Джулия Робъртс.

Даже специално отидох да видя парфюма.
Тц, хич не ми допадна Satisfied

# 113
  • гр.Пловдив
Синът ми обожава рекламата на скапаната наденица Леки..Все му се яде от нея и си проси по веднъж в седмицата ,аз и Мм беснеем,поонеже е 13лв кг -ми тя по-скъпа от свинския врат ,да му се не види !!!

Вкусно я пекли,вкусно я яли...ехх,тия реклами ..Rage

# 114
На Самсунг:

"Нов сезон,нов смартфон"

Не ги е срам...! Yum

# 115
А имате ли си дразнеща реклама по радиото? Рекламните блокове по радиото, според мен, стават все по- дълги, но нейсе. Та, има една на Боназа Бачорски, дето един глас повтаря само "Бонанза Бачорски" към 20 пъти поне, симулирайки спортен коментатор...може би?! Не е ясно, но това като го чуя, направо ми изпилва мозъка. И тутакси врътвам честотата ...🤬

# 116
Ам, не съм точно сигурна как да реаргирам на тази Grinning Вчера я засякох по Тв-то

на Boleron Каско

# 117
  • София
Ам, не съм точно сигурна как да реаргирам на тази Grinning Вчера я засякох по Тв-то

на Boleron Каско

Точно за нея писах по-рано, ужасна. Изкуствен смях.

# 118
Това като го чух вчера, докато си зяпах в лаптопа, само погледнах Тв-то и като видях че е реклама за каско??? - Реакцията беше - какво по дяволите ScreamSatisfiedSweat Smile

Не бях се зачела , че за нея става въпрос, но да , трябваше да го чуя този ... " смях" Sweat Smile

# 119
Леле това наистина е мега смешно.JoyJoy
Верно няма по-изкуствен смях.
 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт