Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 294
  • 739
  •   2
Отговори
# 195
  • Бургас
Хареса ми тази реклама!😂

# 196
Ааа, Христо Гърбов казва: "муха да кацне, ще се разчекне". Joy

# 197
То такъв е и изразът, съвсем не е нов.

Ама пък как намериха трикрака муха, само с три кънки? Wink

# 198
Сетих се, че харесвам и рекламите на уреди Бош - Like a Bosch..., особено с кученцето Yum

# 199
То такъв е и изразът, съвсем не е нов.

Аз изразът го знам, но ми е смешно, че са решили да използват по-"културен" израз.

# 200
  • София
Като говорим за стари реклами имаше една: "Кажи баба тенкю". Много ме забавляваше. Но не си спомням какво рекламираха...

# 201
Маргарин.

# 202
Дразни ме онази на ИКЕА, с тъпата песен, че искал да си легне.
Обаче напоследък вдигам кръвно от рекламата на Инфлуцид. Детето иска палачинки в неделя сутрин и майката казва на бащата, че има температура. Той бодро вади Инфлуцид изпод възглавницата, жената магически се оправя и след 10 минути  онзи се е подредил с чинията за палачинка. Абе смотльо, стани и направи закуската и занеси на болната си жена в леглото, тя пак ще си смуче Инфлуцида! Вбесявам се от този стереотип - жената е длъжна да стане и да угоди на мъже, деца, ако е болна - тъпче се с каквото може и пак. Обаче иначе на другата реклама болният мъж стене на дивана, докато жена му се връща с пълни торби от пазар и му е купила вълшебния сироп за кашлица.

# 203
Искам пак да гледам Коледните реклами на Джъмбо с децата, отброяващи всеки ден, както и едновремешните реклами за Коледа на Кола Кола с камиона и с белите мечки. Коледно ми е вече! Christmas Tree

# 204
  • София
Дразни ме онази на ИКЕА, с тъпата песен, че искал да си легне.
Обаче напоследък вдигам кръвно от рекламата на Инфлуцид. Детето иска палачинки в неделя сутрин и майката казва на бащата, че има температура. Той бодро вади Инфлуцид изпод възглавницата, жената магически се оправя и след 10 минути  онзи се е подредил с чинията за палачинка. Абе смотльо, стани и направи закуската и занеси на болната си жена в леглото, тя пак ще си смуче Инфлуцида! Вбесявам се от този стереотип - жената е длъжна да стане и да угоди на мъже, деца, ако е болна - тъпче се с каквото може и пак. Обаче иначе на другата реклама болният мъж стене на дивана, докато жена му се връща с пълни торби от пазар и му е купила вълшебния сироп за кашлица.

Точно затова влязох в темата, да напиша същото. На тоя ръцете къде са му? Много ѝ се дразня на рекламата.

# 205
Аз като видях хлапето с тигана реших, че то ще им прави палачинки...

# 206
  • Някъде в Матрицата
@Spiritlight, 1:1 ми е мнението за рекламата за инфлуцид. Специално я загледах рекламата и като я видях как завърши ми идеше да взема тигана и да перна с него сценариста и режисьора. 😀
Ама тогава как щяхме да разберем, че е "перфектен също като теб", ако женицата лежи и чака някой да я обгрижва. 😁😁😁

# 207
"Перфектната" е в друга реклама. Там детето е болно.

# 208
"Перфектната" е в друга реклама. Там детето е болно.

А, онази с мазния шеф с вид на сводник.

П.П. От известно време се каня да пиша, но забравям името на артикула. Сега пак я видях рекламата - за новия газ бластер с миризма на пръднато и на банан. Не ми звучи като добра комбинация, ама щом са рекли.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:04 от кукумицинка

# 209
хаха, този ли:

Общи условия

Активация на акаунт