Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Washington,USA
Рекламата на Yettel. Тъпо. Мобилен оператор иска да оставяме телефоните. 🤣

# 316
  • София
В рекламата на Хепи, Катето Евро храни сина си. Мъж на 30 + години. Всеки път се възмущавам Joy

# 317
Сашко Кадиев е на 41 г. Даже след половин година става на 42 Wink

# 318
  • Разпиляна във въображението
Може би е стара тази реклама, но е коледна и чудесна - https://x.com/ImMeme0/status/1871347627851444574

Весели празници!

# 319

А на мен ми харесва. Посланието е друго.

# 320

Тази с хората, която седят на масата ли? Smile

"Приятелчетата" си цъкат по телефончетата, онзи миличкият се опитва да си каже лафче с тях, онези го игнорират миличкитя Cry

Накрая извади един пръстен. И всички УАуууУУУУ!

Значи за друго им е скучно да си лафят с момчето, ама като изкара голямата новина и айде пуснаха телефоните и станаха "клюкарите от новинарският екип да снимат" ...

*да, малоумна е.... ок за идеята с посланието, но изпълнението е провал.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:36 от AniNe

# 321
  • Washington,USA

Тази с хората, която седят на масата ли? Smile

"Приятелчетата" си цъкат по телефончетата, онзи миличкият се опитва да си каже лафче с тях, онези го игнорират миличкитя Cry

Накрая извади един пръстен. И всички УАуууУУУУ!

Значи за друго им е скучно да си лафят с момчето, ама като изкара голямата новина и айде пуснаха телефоните и станаха "клюкарите от новинарският екип да снимат" ...

Да.

# 322
Малоумна е.... ок за великото послание, но изпълнението е провал. Наистина можеха да се постараят повече.

# 323
Вчера мернах една реклама на Айко-коледно намаление.Много ми хареса-сега я потърсих,но не успях да я намеря.

# 324
Вчера мернах една реклама на Айко-коледно намаление.Много ми хареса-сега я потърсих,но не успях да я намеря.

Ако е тази с брадатите снежни човеци, всеки път плаши детето ми!
Аз пък се възмущавам от рекламата на инфлуцид - по известна като "Неделя е! Време е за палачинкиии!" Ей, не оставиха жената да си поболедува в леглото. Веднага я натъпкаха с лекарства, за да става да им слугува.
П.П. Честита Нова година! Бъдете здрави и позитивни!

# 325
Относно промото на "Всичко за сина ми": Котаракът ми всеки път подскача, когато чуе звук от звънец на вратата (от тия, дето са тип "пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу") и по БНТ1 абсолютно всеки път когато дадат авторекламата на "Всичко за сина ми" се буди, скача и отива пред вратата. А в тази реклама има откъс, в който го има този звук. И я дават поне по два пъти на час, от 1 месец насам. И всеки път тази сценка наблюдавам Grinning Стресираха ми животинката Grinning

# 326
Като стържене по стъкло ми е една реклама за капки за очи, в която казват нещо от сорта на "уморени и раздразнЕни очи"... какво е това раздразнЕни, толкова ли няма кой да коригира това ударение...

# 327
Хаха, вярно казва "раздразнЕни очи". В тролей 1 след моста Чавдар чувате с дикторски глас (на Мариана Лечева): "Спирка Супермаркѐт Билла" Grinning Grinning Grinning

Иначе, най-гнусните реклами са на TLC анонсите за "Доктор Пъпкотрепач", един дето вика "аз имам над 300 израстъка по тялото си" и ги дават. Всякакви аномалии и гадории, това е на всеки рекламен блок, демек на всеки 15 мин. Там или ще са джуджета, или над 300 килограмови, или пъпки, тумори, израстъци... Гледам TLC, заради "Добре дошли в Платил" и "90 дни до сватбата", ама откачам с тези автореклами техните. Гадост до гадост.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:02 от diziler

# 328
Леле, на мен хем ми е гадно, хем изпитвам насладя да гледам как стискат пъпки. В Ютюб има клипове, интересното е, че все са някакви индийци или други нации, но от по-мургавите. Какви неща са изстисквали, такова нещо не знам как се получава. Липса на хигиена ли, генетично мазна и проблемна кожа, ама страхотни пъпки ли, циреи ли по гърба.

# 329
  • Бургас
И на мен са ми излизали във фейса за тези пъпки.

Рекламите стават все по ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт