Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
А аз искам да върнат синята течност на превръзките. Joy

# 331
  • София
Може ли някой да ми обясни смисълът на рекламата с краварката в левия ъгъл и "ако не си знаел, вече знаеш". Нещо не мога да ѝ хвана логиката. Някъде мернах, че била образователна, но ако това са образователните примери, очаквам скоро да има: "Ако не знаеш, че след тоалетна трябва да си вдигнеш гащите, вече знаеш".
Много е тъпа за мен.

# 332
Има една реклама, която е като за умствено-изостанали - ЗерОгаз - про-ти-вО-газ. Противна е!

# 333
Ами един брадат, който намига, докато хвали простенал на друг мъж. Страшно е нелеп. Умирам си от смях, а смехът е здраве. Joy

# 334
  • София
Ами един брадат, който намига, докато хвали простенал на друг мъж. Страшно е нелеп. Умирам си от смях, а смехът е здраве. Joy

Брадатият не само намига, ами и пръст вдига. Нагледно илюстрира действието на препарата.
"Хайде, че ни чакат мъжки работи" Joy
Противен ми е Joy

Цекови , гледам, че също сте коментирали Joy
Бях закъсала с коляно наскоро и мъжът ми ме наричаше "Цекова" Joy

А на рекламата на Авирон с Милица Гладнишка все не успявам да чуя ясно на другата "Бебе" ли ѝ казва или "Дебе"?

# 335
Рекламата с Милица и Неве са я объркали. Болната е на топъл жълт фон, а здравата на син, който я прави да изглежда болнава. Накрая Милица оздравява и тя отива на син студен фон... не ти става топло и приятно

# 336
  • София
А, "Неве" била здравата..
Мерси Simple Smile

# 337
По-противни от брадатите са жените им, гледащи с кравешки поглед на сутринта след като мъжете им са пили въпросното нещо и се предполага, че цяла нощ са се раздавали в леглото.

# 338
  • София
Има една реклама на лепило за ченета.. където дамата се гледа в огледалото и ченетата ѝ говорят.. супер дразнеща.

Преди имаше и една с едно око, която също не беше от най-приятните, скоро не съм я засичала.

Жалко е, че по-голямата част от рекламите са неприятни.. а не обратното. Бих оценила една креативна реклама.

# 339
Господин Простенал е истински аптекар. Работи в кварталната ни аптека. Много е готин и се чудя с какъв акъл се е съгласил да участва в тая простотия.

# 340
  • София
Точно днес се чудех дали са истински фармацевти. Особено Радул, с намигането е уникален Joy

# 341
  • Пловдив
Господин Простенал е истински аптекар. Работи в кварталната ни аптека. Много е готин и се чудя с какъв акъл се е съгласил да участва в тая простотия.

Може би правилният въпрос е "за какви пари" Grinning

# 342
Мен ми е интересно за онзи продукт за лечение - уриМал ... Чувате ли някога това М по дяволите? Колкото и да се опитвам не го улавям.
Защо ще си кръщаваш продукта уриМал , който постоянно при реклама, бърка хората за какво се използва.

# 343
  • Пловдив
Мен ми е интересно за онзи продукт за лечение - уриМал ... Чувате ли някога това М по дяволите? Колкото и да се опитвам не го улавям.
Защо ще си кръщаваш продукта уриМал , който постоянно при реклама, бърка хората за какво се използва.

УримИл е. Ако става дума за рекламата с Цекови.Simple Smile

# 344
Едното е УриНАл, другото е УриМИл.
УриМАл не съм чувала да рекламират.
Но, да, объркващо е, първото е за уринарния тракт, второто за периферната нервна система. Дет се вика - нерде Ямбол, нерде Стамбол. Wink

Мен много ме дразни една реклама където съвсем младо момиче е лице на Цикатридина овлажняващи овули.
Е, ако на 20г. имаш нужда от помощно овлажняване, на 50г. не знам какво ще правиш. Странна ми е тази реклама и противоестествена някак. В смисъл лицето на рекламата да е младо момиче.
Лелите милфки по ги разбирам, но двадесетгодишни девойки да ми рекламират продукт за овлажняване...

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:49 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт