Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 51 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Всички реклами са дразнещи вече !
Чудя се, коя реклама ми харесва ?

# 346
Всички реклами са дразнещи вече !
Чудя се, коя реклама ми харесва ?

Онази с настиналия радиоводещ - избърши си, мама, носа...

# 347
Леле, Стефчо мама, издухай си носа. Като я чуя и ми иде да му подам кърпичка на Стефчо мама. И после да изхвърля телевизора.
Беше интересно първия сезон. Но всяка зима ми идва в повече.
Наистина голямо рекламно неможвачество ги е налегнало 😀

# 348
УриМИл , да, бях в леглото вече. Но мисля, че ми схванахте идеята?

За реклама на нерваната система ли ще се сетите първо, като чуете УРИмИЛ????

Иначе да, като общо всички реклами не са ми приятни!
Особено като ми ги пускат през 20 мин по тв-то и траят по 8мин. А по едо от любимите ми радиа Енерджи - една реклама трае 5мин!

# 349
В Люлин ли е аптеката? Много ми е познат.

Господин Простенал е истински аптекар. Работи в кварталната ни аптека. Много е готин и се чудя с какъв акъл се е съгласил да участва в тая простотия.

# 350
Тц. Гео Милев.

# 351
За пореден път ТВ върви за фон, докато се храним и имам чувството, че има само реклами на "лекарства/добавки" и подобни. Scream
Чак ми залипсваха тези за перилни препарати Laughing
Чужди ТВ не гледам, но някой ще сподели ли дали и там е така, то вярно ограничиха рекламите на алколох и цигари, но те като че ли бяха по-интересни/красиви, колкото и гадни стоки да рекламират.

# 352
  • Бургас
Тук слушаме само за вагинална сухота, онова, изцедена от нещо си...
Гледаме менструални течности, кървави храчки и секси блондинки ...

# 353
Къде остави запека и диарията?

# 354
Добре, доскоро бях в Слатина, значи някъде от там. "Жийон" или там някаква с такова странно име на Шипченски?

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 16:06 от SsSa

# 355
Аптека Вира.

# 356
Онази младата с овлажняването, каква муцка има, потресаваща! Да се чуди човек муцката ли ще си овлажнява или... Едно към едно са.
Тази със сиропа "ама колко си взела", не ме дразни. И жената, и мъжът са ми симпатични.

# 357
  • Бургас
Онази с голямата уста ли ?  Simple Smile Много е зле.

# 358
Същата. Преди това пак имаше една с голяма уста, която въртеше очи, докато хвалят някакъв интимен гел. Явно е изискване, ако ще участваш в такава реклама, в сурата да приличаш на полов орган. Да онагледят на хората кое точно се овлажнява. Rolling Eyes

# 359
Същата. Преди това пак имаше една с голяма уста, която въртеше очи, докато хвалят някакъв интимен гел. Явно е изискване, ако ще участваш в такава реклама, в сурата да приличаш на полов орган. Да онагледят на хората кое точно се овлажнява. Rolling Eyes

С нискобюджетната Анджелина Джоли ли?

Общи условия

Активация на акаунт