В момента чета ... 90

• 47 761
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • в сърцето на един мъж...
Заповядайте:
Невинната ѝ радост като мляко пои ненаситния смок на любовта ми.
Стига ви. Ако искате повече, вземете да я четете.Stuck Out Tongue Winking Eye

Scream

Тоя цитат наистина ли е от там????

# 331
Не мога да измисля такъв шедьовър.
Щях да прикача снимка на страницата, но някой да не протестира, че издавам съдържание.

# 332
W,
Никакъв подбив. Напротив, точно такива мнения са пример защо се ползва бутонът полезно.
Не ми харесва това, което виждам, но със сигурност ми е полезно и ми помага да знам какво да не чета.

То бива изнасилен изказ, но и нали затова са редакторите. Не става само да духат, ами и да редактират такива словоиздевателства. Да не допускат авторът да се излага… така да се каже.

# 333
Оох... Не знам какво да кажа... освен, че чета в момента "Нещата, които синът ми трябва да знае за света"

# 334
  • София
Rolling Eyes

Добре де, това нЯщо какво е?

"Невинната ѝ радост като мляко пои ненаситния смок на любовта ми."

Някакъв ужасТ. Как е възможно човек в средно-нормална ментална кондиция да роди подобно уродливо изречение?
Аз съм в тотален потрес.
Ако съм дала пари за такова нещо, щях да си ги искам обратно.

# 335
Да е само това!!! Баба ми казваше "Вижте ме, па се почудете" .  Аз съм мазохист и смятам да я дочета. Но знам ли.

# 336
Не намирам с търсачката и реших да питам дали някой е прочел тази книга:

# 337
Не намирам с търсачката и реших да питам дали някой е прочел тази книга:

Не съм попадала на нея, не мога да дам мнение, но звучи интересно. А и Изток-Запад пускат добри книги. Отделно имат и намаление, ако я купиш днес Simple Smile

# 338
Заради такива тъпотии, зарязах Глината на средата Grinning хваща ме за гърлото, ама не в положителния смисъл Joy

Приключих За ваше собствено добро. Интересен трилър, с неочакван край. Не ми е уау, но за едно четене става.

Sign Exclamation СПОЙЛЕР ЗА СЮЖЕТА

Скрит текст:
Хареса ми, че още от самото начало се знае кой е убиеца, той е главния герой и действието проследява живота му. Хубав подход.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:03 от Ели-Мели

# 339
Шумът около " Глина" и "Сърце" ме подсети за приказката "Новите дрехи на царя". Да не обяснявам защо.

# 340
  • Варна
Rolling Eyes

Добре де, това нЯщо какво е?

"Невинната ѝ радост като мляко пои ненаситния смок на любовта ми."

Някакъв ужасТ. Как е възможно човек в средно-нормална ментална кондиция да роди подобно уродливо изречение?
Аз съм в тотален потрес.
Ако съм дала пари за такова нещо, щях да си ги искам обратно.

Не зная дали е вярно, но дядо ми е разказвал, че смоковете обичали да пият мляко. Възможно е и да са някакви дедини измислици, фолклор. Не съм търсила информация. Като прочетох сравнението се сетих за тези му приказки. Но като цяло и за мен изречението е гротескно. 🙂

Прочетох " Стаено зло" на Лиз Нюджънт. Допадна ми книгата, макар финалът да ме удари като гръм в ясен летен ден. Неочакван и изненадващ. Замисли ме и ме смрази, ще запомня книгата с не много приятно чувство, което предизвика в мен.. Психологически трилър с пресметлив, студенокръвен психопат, обсесия, манипулация и естествено тайни. 🙂

# 341
Аз я четох, още когато излезе, натам ще имаш да цитираш още много дълги страници с такива умозрения.
Мене много ме доядя, че си купих тази книга и с удоволствие я разкарах към друг желаещ да я чете.
Точно затова няма да купувам "Нишка", не вярвам, че ще избяга от себе си и ще предложи нещо различно, просто това си е нейният стил, така ще си пише винаги, но пък на хората явно им харесва, защото е в най-продаваните на Хеликон.

# 342
За мен на много хора им харесва, защото някой авторитет е казал, че е за харесване.
А много от купилите я вероятно ще я пласират на друг. Или ще се ядосват, че са я купили. Знам ли.
Добре че я взех от библиотеката.

# 343
  • Mostly in my mind
За мен на много хора им харесва, защото някой авторитет е казал, че е за харесване.
И също защото са прочели 5 книги има няма през живота си най-вероятно и нямат особена база за сравнение.
Бялото в очите ми преля от тия цитати. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
  • София
Аз "Глина" много я харесах и не само аз. "Сърце" не съм я чела. Нито ми пука какво са казали авторитетите, нито съм чела 5 книги през живота си. Грозно е да се правят оценки на читателите харесали една или друга книга. Коментари може да има само за самата книга.

Общи условия

Активация на акаунт