В момента чета ... 90

• 46 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Чукарландия
Прочетох "Богатство" - Ернан Диас. Преди време Mijjj беше написала много хубав отзив за нея и няма да се повтарям, напълно съм съгласна с нея. Хареса ми. Темата е толкова позната - за парите и в какво ни превръща тяхната мощ или липсата им. 5*.

Започвам "Жажда" - Ю Несбьо. Домъчня ми за Хари. Отдавна не съм се "срещала" с него. 🤗

# 736
Чета “Копнежът на вековете” Елън Уайт, живота на Исус ❤

# 737
В момента дават "Дюн" по Бтв.
Май е време за нова тема..

# 738
Преди около 30 години се влюбих в книгата. Добре са направили филма, за разлика от стария с Кайл Маклоклан. Дали може  втора част да се гледа онлайн, че я изпуснах на кино?

# 739
  • в сърцето на един мъж...
В момента дават "Дюн" по Бтв.
Май е време за нова тема..

Само можеха да ни спестят дублирането Sad

# 740
  • Mediterraneo
Скрит текст:

Първа среща с авторката, историята ме хипнотизира. Пише увлекателно, без излишни описания, не отегчава.

Преди мен я чете дъщеря ми и дълго ме увещава колко е интересна. Понеже четем различни неща, малко снизходително я започнах и аз. Но останах наистина приятно изненадана от историята.

Имало едно време... два пъти леко ме разочарова обаче. Не знам точно кое не ми допадна. Атмосферата ли, образите ли, развитието на сюжета или всичко това, взето заедно.
За сметка на това обаче, По- късно на Стивън Кинг едва ли ще ме разочарова до края, остават ми около 50 страници, тази вечер ще я дочета. Прекрасен Кинг, както винаги! Всяка от новите му книги ме кара да го харесвам все повече в този му период, харесвам повече този Кинг от онзи на Кери, Мъртвата зона, Кристин, Гробището и т.н.

# 741
“Имало едно време…” без третата “Лабиринти” за мен е незавършена история. Бих препоръчала - който има възможност да прочете и последната книга. Дали на български —ако наистина излезе, или на друг език, има какво още да предостави на читателя тази история.

# 742
  • София
"Скрити картини", "Градинарят и смъртта", "Странично осветление", "Моята любима страна", "Чекмо" и "Тайната история" са някои заглавия, които отличиха писателите Захари Карабашлиев, Неда Узунколева, Александър Шпатов, Ангел Иванов, Зорница Христова и Або.
Родни писатели ни препоръчват книги за четене, седмица преди поредния Сф-панаир/алея на книгата:
Дебюти, изповеди и истории от и за света. Книгите, които българските писатели харесват
https://www.mediapool.bg/debyuti-izpovedi-i-istorii-ot-i-za-svet … t-news362844.html

# 743
Заповядайте в новата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1691353

Общи условия

Активация на акаунт