Плевен - 161

• 26 423
  • 388
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, моля за препоръка за добър Невролог за възрастен.

# 241
Здравейте, момичета. Есента ще се омъжвам в Плевен, но съм от София и имам няколко въпроса. Благодаря на всичко отзовали се. Първо ориентирала съм се към бутик за цветя ИВА за сватбения букет, защото ми харесват нещата в страницата им, както и са ни близо. Има ли доволни от там? Някой има ли мнения за сладкопекарната на Таня за погачи? И последен въпрос трябва ми хотел, в който да настаним около 40 души. Знам само Балкан, Ростов, които са скъпи и соц. Разгледах Флорал и ми се вижда приятен като за една нощувка. Благодаря ви предварително

# 242
Елате в Плевен и се разходете, градът е малък и всичко е на една ръка разстояние буквално. Може да погледнете за цветя магазини Далия.
За погачи, ще ви направят във всяка фурна. И питайте в ресторанта дали трябва сертификат за тортата/погачата, каквото ще внасяте. Пак препоръчвам на място да се ходи и да се говори. Хотел на центъра е Панорама, Сити хотел също. В Кайлъка е хотел Кайлъка.
Всичко зависи къде ви е сватбата/ресторанта и какво точно искате. Комуникацията е добре да се прави лично с дребните фирми т.е. цветя, торти и т.н. малко с мейлите са скарани в тоя град.

# 243
Имайте предвид, че ако сватбата Ви е есента, доста по- рано трябва да си направите резервация за ресторант, DJ,  хотел. Понеже наскоро организирах събитие( бал), още ноември повечето заведения и хотели бяха резервирани.
Бих се обърнала към агенция за погача, украса, подаръчета за гости и т.н. Ще си спестите много главоболия.

# 244
Благодаря ви, годеникът ми е родом оттам и пътуваме почти всеки месец. Имаме си капариран ресторант и всичко останало от ноември. 😄 Просто търсех мнения за конкретните места дали сте им ползвали услугите. Всичко останало ми е готово. Подаръчета и много неща си правя сама.

# 245
Аз не мога да бъда полезна с мнение за погачата от спомената пекарна, защото не съм купувала нищо от там. За хотел,, Флорал ,,от познати знам, че е чисто и са добри условията 🙂 .Хотел ,, Балкан,, категорично не! Там настанихме гостите си, защото бяхме в Панорамния ресторант и сто пъти съжалих за това.

# 246
Мами, здравейте! Ако на някоя детето учи в МГ Гео Милев, може ли да ми даде повече информация относно паралелките математика и информатика, добри ли са математиците, как се чувстват децата, сплотени ли са...

# 247
Мили мами,
Моля за препоръка за добър психиатър в Плевен.

# 248
Д-р Духленски

# 249
Здравейте,
Търся специалист за премахване на мъдрец в гр.Плевен.Благодаря предварително за споделената информация!

# 250
Питайте в лицево-челюстна във втора база.

# 251
Благодаря !
Питайте в лицево-челюстна във втора база.
[/quote]

# 252
Мили мами,
Моля за препоръка за добър психиатър в Плевен.

Бих препоръчала д-р Хубчев, преглежда в Трета поликлиника.

# 253
  • София/Севлиево
Тези двама психиатри, които сте посочили,работят ли с младежи аутисти(синът ми е на 17)...

# 254
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали добър и спокоен автоинструктор в Плевен? Или автошкола с добри инструктори?
Ако е възможно, кажете ми каква е цената на един курс за категория В, както и какво е времетраенето?

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт