Плевен - 161

• 26 460
  • 388
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, Биг искала да попита за добър фризьор за боядисване в Плевен, ще съм много благодарна!
Ивайло Костов - студио Глезла
А каква е цената за боядисване на средна по дължина коса? Собствена боя ли използва? Може и на лични съобщения да ми отговорите. Благодаря предварително за отговорите.
За цялостно боядисване не мога да кажа, аз ходя периодично за балеаж и съм много доволна. Прави ме с бои на Mounir, но мисля, че работи и с други марки.

# 226
Здравейте,

Някой знае ли дали вече е излязло класирането в Детска ясла "Чайка"?

# 227
Къде в момента има хубаво прясно агнешко?

# 228
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми добър кардиолог в Плевен.
Освен добър специалист, ще е в плюс, ако е и внимателен.
Става въпрос за човек, който е много  притеснителен и грубото отношение не е опция.

# 229
Добър вечер на всички. Тук в Плевен изобщо има.ли добър класически хомеопат?

# 230
  • България
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ортопед за възрастен? Моят имат силни болки в капачката някой път и се реши най-накрая да отидем да преглед..

# 231
  • Някъде там
Здравейте!
Става въпрос за човек, който е много  притеснителен и грубото отношение не е опция.
Aз съм доволна от д-р Макавеева https://www.facebook.com/danielamakaveevacardiologist/?locale=bg_BG - преглежда в Каридологичния център.

# 232
Здравейте!
д-р Николай Илиев, преглежда в медицинския център на ул."Христо Ясенов"

# 233
Препоръчайте кожен лекар или дерматолог с насоченост към диагностика на бенки.

# 234
  • Разпиляна във въображението
Препоръчайте кожен лекар или дерматолог с насоченост към диагностика на бенки.

Д-р Веселин Киров, УМБАЛ-Плевен

# 235
Здравейте!
Лятото ще правим кръщене на дъщеричката ни, но все още не сме решили къде да го отпразнуваме. Кръщавката ще е в Храм Св. Параскева, искаше ми се да е в заведение в близост,  но не се сещам за такова, което да е с хубава кухня и обстановка. Ще бъде в петък на обяд и не търся нещо с оркестър и т.н. Ще седнем да се почерпим с близките и това е. Може и да е по-далече, все пак града не е толкова голям.
Също търся препоръки за фотограф, който да направи малко снимки на ритуала, след което и с близките някъде навън.

# 236
  • Телиш/Плевен
Ресторант Нестинарка е в близост, Национал също.
Кръщенето на моята дъщеря преди две години отпразнувахме в ресторант Дори (над Лайфа в Девети квартал), на всички им хареса много. В Стрийт вю парк (до Т-маркет на Сторгозия) също е много хубаво.

# 237
За ресторант с хубава кухня мога да препоръчам Параклиса, Централ и Будапеща. Всички са на центъра. За фотограф -Studio Pleven, Александър Илиев-Sanndo. Невероятно усмихнат фотограф, търпелив и прекрасни фотоси. Има Фейсбук страница.

# 238
Събирам мнения за невролозите от ДКЦ-то в Окръжна болница.
За д-р Десислава Маринова, д-р Диана Маринова и д-р Георги Димитров по специално бих помолила за впечатления.

# 239
Момичета, знаете ли къде мога да поръчам тейбъл картички, но да ми направят дизайна на място?

Общи условия

Активация на акаунт