Плевен - 161

• 26 532
  • 390
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, ползвали ли сте услугите на фирма за изхвърляне на стар електроуред? Може ли да препоръчате? Става върпос за стар хладилник, който се намира на 7ми етаж.
Срещала съм обяви за безплатно взимане на електроуреди, но не съм запазила номер.
Вероятно го взимат за части, а останалото предават на вторични суровини.
Погледни в Гугъл за такива обяви за Плевен.

# 211
Моля, препоръчайте ми добър пулмолог в Плевен.

# 212
Д-р Крачунов

# 213
  • Разпиляна във въображението
Д-р Крачунов

Подкрепям. Последно бе в "Сърце и мозък".

# 214
Здравейте!
Има ли в Плевен някъде, където може да ми боядисат кожено яке и да не пуска боя после като го нося? 😃
Естествена кожа е и искам да го освежа малко. Мислех да си купя сама боя и да пробвам 😅

# 215
Здравейте!
Търся някой в града, който може да разпечата текст върху трансферно фолио и плексиглас.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Проверете в Артвижън

# 217
Здравейте, кой фитнес посещавате? конкретно ме интересува пътеката - да не е на "100 години" и, ако може, да е позиционирана към "гледка",  а не към стената (+ телевизор, мютнат и с безсмислени програми). Примерно към прозорец, пред който има "хоризонт" ... въобще има ли такъв фитнес в Плевен?!

# 218
  • Плевен
Здравейте, кой фитнес посещавате? конкретно ме интересува пътеката - да не е на "100 години" и, ако може, да е позиционирана към "гледка",  а не към стената (+ телевизор, мютнат и с безсмислени програми). Примерно към прозорец, пред който има "хоризонт" ... въобще има ли такъв фитнес в Плевен?!
Здравей,не ходя на фитнес(а тичам в Кайлъка)но живея над фитнес.Този,който е близо до Ортопедията-The Pride май се казва.Всеки ден минавам покрай него,по булевард Русе и виждам,че пътеките гледат право към булеварда.Скоро го направиха(има-няма 2-3 години) и предполагам уредите са по-нови(когато разтоварваха камионите с уредите ги гледах от прозореца и доста добри ми се видяха)За цена не мога да те ориентирам.Посети ги на място ако решиш-работят още от 6 сутринта.

# 219
Здравейте. Имам дете с плоскистъпие, или дюстабан. Като цяло търся ДЕТСКИ ортопед или физиотерапевт в такава насока. Имам нужда от повече информация по темата. За град Плевен, може и в София. Оказва се, че в града на здравето , по-точно Плевен е сложно с детски специалисти ортопеди и физиотерапевти. Може и на лични. Благодаря предварително за всеки съвет.

# 220
Здравейте, виждали ли сте някъде в Плевен да продават спрей за "стъклена коса"?

# 221
Здравейте! Търся мнения за зъболекар или по-точно зъботехник, който може да изработи протези, които да са удобни на човека. Човека е с много тежка парадонтоза, в момента е с протези, които не са му удобни и ги сваля за да се храни. Ако има някой минал по този път нека даде насоки, а аз ще предам на човека.
Благодаря от негово име!

# 222
Здравейте, Биг искала да попита за добър фризьор за боядисване в Плевен, ще съм много благодарна!

# 223
Здравейте, Биг искала да попита за добър фризьор за боядисване в Плевен, ще съм много благодарна!
Ивайло Костов - студио Глезла

# 224
Ивайло Костов - студио Глезла
А каква е цената за боядисване на средна по дължина коса? Собствена боя ли използва? Може и на лични съобщения да ми отговорите. Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт