Плевен - 161

• 22 264
  • 330
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
При сериозното напредване на магистралата не разбирам какво е това пълзене.

# 286
И това пълзене е показател колко е затлачена държавата ни. Защото гражданското общество е пасивно и апатично. Надявам се поне сега при кризата с водата да не сме безучастни и да бъдем непримирими, докато институциите не си свършат работата.

# 287
Здравейте, предстои ми раждане във Втора база, но не намирам цени на сайта им. Някоя майка скоро раждала там може ли да сподели цени, условия и списък с необходимите неща за родилното. Ако знаете и каква е цената на самостоятелна стая и как се случват посещенията от близки.
Благодаря предварително!

900лв е избор на екип при секцио, за нормално не знам... Ако не избирате екип и просто отидете да си родите, нищо не плащате. Grinning
30лв е доплащането за "ВИП" самостоятелна стая. Мисля, че бяха само 2 и ако са заети ще ми настанят с друга жена.
Посещения може всеки ден от 17ч (може и да е променено), 1ч във фоайето. Не допускат външни лица в отделението. Правят обикновено реверанс, 1 път да влезе бащата да види бебето като го донесат от неонатологията и това е.

За списъка са ви отговорили. Аз бих добавила - ако няма да кърмите - вземете си ваши шишета и кана за гореща вода!
Шишетата там са им от старите стъклени (мънички по 60мл), с каучукова биба пробита с игла, като едно време на село за козите. Grinning

# 288
Здравейте! Някой знае ли е къде е кабинета на Д-р Мажед Алкара? Виждам, че работи в Мама и Аз и има мами, които са се следили при него.

# 289
Добър ден. Препоръчайте ми добър кардиолог и пулмолог в Плевен!
Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 290
Пулмолог - д-р Крачунов

# 291
здравейте, до Кайлъка кои тролеи ходят? Има ли такъв, който спира не на обръщалото, а по-нагоре, някъде при паркинга за автомобилите/лодките?

# 292
  • Плевен
Единствено 23 ходи до язовирите.Всички  други са само до Моста-3,7,44.Но 23 е сезонен,върви от май до септември,май така ще бъде.Тоест до края на септември ще върви.Той спира на обозначени спирки през целия път до язовирите .Има и една спирка на паркинга на Сърнетата,да.

# 293
Здравейте,може ли препоръка за добър невролог,неврохирург в Плевен? Благодаря предварително!

# 294
Здравейте!
Търся тези бонбони. Някой да е виждал някъде по магазините?

# 295
  • Някъде там
В Плевен имаме ли добър стоматолог -хирург, който да вади по спешност зъб с киста?

# 296
д-р Георгиев. Със съпруга ми сме били негови пациенти, но ходихме в лицево-челюсна хирургия във Втора база.

# 297
Здравейте,

Търся детски невролог или невролог,който преглежда малки деца в Плевен?Ако някой има опит с такъв, ще се радвам да сподели!
Благодаря предварително!

# 298
Здравейте,

Търся детски невролог или невролог,който преглежда малки деца в Плевен?Ако някой има опит с такъв, ще се радвам да сподели!
Благодаря предварително!
Д-р Венцислава Стоянова е детски невролог, аз съм доволна от нея

# 299
Благодаря!

Д-р Венцислава Стоянова е детски невролог, аз съм доволна от нея

Общи условия

Активация на акаунт