Плевен - 161

• 22 269
  • 330
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
Някой правил ли е амниоцентеза в Света Марина?

# 301
Невролог за възрастни бихте ли ми препоръчали?

# 302
моля, препоръчайте ми майстор на бойлер (предполагаме запушени тръби, но кои са ... трябва си специалист)?
и сервиз за мобилен телефон?

# 303
  • Телиш/Плевен
моля, препоръчайте ми майстор на бойлер (предполагаме запушени тръби, но кои са ... трябва си специалист)?
и сервиз за мобилен телефон?
Препоръчвам сервиза в търговски център Елит на ул. Иван Вазов:

# 304
За телефони и аз ги препоръчвам.

# 305
Здравейте. Моля за препоръка за добър кожен лекар за възрастен.

# 306
Здравейте. Моля за препоръка за добър кожен лекар за възрастен.
Доволна съм от д-р Недушева. Когато имам кожен проблем, ходя при нея.

# 307
  • Някъде по Дунава
Точно от Недушева не съм доволна. Отидох при нея с проблем по ноктите и не успя да ми помогне.

# 308
И аз не съм доволна от Недушева. Без малко да обезобрази дъщеря ми.

# 309
Къде в Плевен мога да намеря качествени, добре попиващи и бързосъхнещи кърпи за тяло и ръце? Ако имате определена марка, от която сте доволни, ще бъда радостна да споделите.  Благодаря предварително за помощта.

# 310
Къде в Плевен мога да намеря качествени, добре попиващи и бързосъхнещи кърпи за тяло и ръце? Ако имате определена марка, от която сте доволни, ще бъда радостна да споделите.  Благодаря предварително за помощта.
От моя опит- добре попиващи( над 450 гр) не изсъхват много бързо, а бързосъхнещите не попиват добре, за плаж стават.

# 311
  • Разпиляна във въображението
Декатлон

# 312
Здравейте,искам да попитам от коя оптика сте доволни за направа на диоптрични очила?Да са на прилична цена и добре направени. Благодаря предварително!

# 313
  • Някъде там
Здравейте,искам да попитам от коя оптика сте доволни за направа на диоптрични очила?Да са на прилична цена и добре направени. Благодаря предварително!
Преди няколко дни си поръчах за втори път очила от Skyoptic. Като два пъти избирам рамки на марката Bolon.
Eдните очила са ми за гледане надалеч, другите - за близо. Лично аз съм доволна. В момента имат промоция 50%. Рамките и стъклата ми излязоха 558 лв.,  като има и по- бюджетни рамки и стъкла, които съответно ще излязат по-евтино.

# 314
Препоръчайте, моля, добър невролог с достатъчно практика. Не е необходимо да работи със здр.каса.

Общи условия

Активация на акаунт