Плевен - 161

• 20 149
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Biserka_a
Благодаря Simple Smile

# 91
Biserka_a
Благодаря Simple Smile

Няма за какво🙂

# 92
Здравейте, знаете ли д-р Боцова дали работа със здравна каса или са само платени прегледи.Записахме час за преглед но забравих да питам и не ми е удобно да я притеснявам за това.
Благодаря предварително!

# 93
Здравейте, знаете ли д-р Боцова дали работа със здравна каса или са само платени прегледи.Записахме час за преглед но забравих да питам и не ми е удобно да я притеснявам за това.
Благодаря предварително!
Работи със Здравна каса, да

# 94
Здравейте, знаете ли къде работи д-р Лилия Илиева невролог? Преди работеше в Св. Панталеймон. Благодаря предварително!

# 95
[quote author=veni.b link=topic=1672032.msg48740737#msg48740737 date=1729928684]
Благодаря предварително!
Работи със Здравна каса, да
[/quote]
Много благодаря ще взема направление!

# 96
Здравейте, знаете ли къде работи д-р Лилия Илиева невролог? Преди работеше в Св. Панталеймон. Благодаря предварително!
Преди година работеше във Военна болница, мисля че и сега е там.

# 97
Преди година работеше във Военна болница, мисля че и сега е там.
Благодаря!

# 98
Здравейте, в търсене съм на добра оптика в Плевен, с голям избор на рамки и качествени стъкла. Юе съм много благодарна за насоки.

# 99
Аз харесвам тази в мол-а на центъра. На първият етаж, в ляво, преди бенетон-а.
И слънчевите, и диоптричните си ги взимаме от там.

# 100
Здравейте. Прогресивни очила правили ли сте в оптика в Плевен. Някакви препоръки?

# 101
за съжаление няма таксита е плевен, които хем да не са трошки, хем да са чисти. има изключения - целта им е да потвърдят правилото. И Светлина, и Орион са едни и същи ... но аз повече на Орион няма да се обадя - такъв диспечер уцелих последно: нелюбезен, пък и нямало кола за моя адрес (центъра) ... брей, ами като няма кола в момента, кажи още преди да ти кажа адреса си ...

# 102
  • Плевен
И аз съм за оптиката в мола на центъра, че преди това обиколих 3-4 оптики. В мола на центъра съм правила 4 очила, фотосолар, за компютър, за силно слънце и т.н. Пак там ще отида след време.

# 103
Здравейте, къде мога да направя ЯМР и да се разчете от добър рентгенолог. Благодаря.

# 104
Авис медика или Втора клинична база. Правили сме и на двете места ЯМР и не сме имали проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт