Плевен - 161

• 20 202
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, за д-р Няголова мнение?

# 106
С добри впечатления съм, макар че минаха доста години от както ни се наложи ЯМР за малкия син.

# 107
Здравейте, спрях се на оптика Юниглас, по препоръка на две познати. Ще се радвам да чуя още мнение от оптиката .Блаогодаря

# 108
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Имам направление за ендокринолог, но д-р Динкова и д-р Генов записват чак за януари. Към кого да се насоча друг ( предпочитам да не е д-р Ганева)? Трябва ми лекар, който да ме ориентира какво се случва с мен - вероятно навлизам в перименопауза. Имам косопад и малко качих килограми. Правих си изследвания и уж всичко е наред според личната лекарка.

# 109
Здравейте. Имам направление за ендокринолог, но д-р Динкова и д-р Генов записват чак за януари. Към кого да се насоча друг ( предпочитам да не е д-р Ганева)? Трябва ми лекар, който да ме ориентира какво се случва с мен - вероятно навлизам в перименопауза. Имам косопад и малко качих килограми. Правих си изследвания и уж всичко е наред според личната лекарка.

Д-р Тодор Русев мисля ще ви приеме най-скоро. В Георги Странски има/ше кабинет.

# 110
Здравейте! Бихте ли споделили мнения за д-р Валери Попов? Дъщеря ми от август месец ходи при д-р Спирова за лечение на акне, но резултатът е никакъв и не е доволна. Много ми се искаше да отиде при Недушева, но при нея свободен час има чак след 13 януари.

Също бих помолила за впечатления от д-р Галя Пенкова /Dreamdent/. Имам липсващ зъб и се налага поставяне на имплант, а съм се насочила към нея.
Благодаря!

# 111
Здравейте! Бихте ли споделили мнения за д-р Валери Попов? Дъщеря ми от август месец ходи при д-р Спирова за лечение на акне, но резултатът е никакъв и не е доволна. Много ми се искаше да отиде при Недушева, но при нея свободен час има чак след 13 януари.

Също бих помолила за впечатления от д-р Галя Пенкова /Dreamdent/. Имам липсващ зъб и се налага поставяне на имплант, а съм се насочила към нея.
Благодаря!
Галя Петкова в никакъв случай. Последно четох, че нейн клиент, ще я съди, защото му беше съсипала зъби.

# 112
За д- р Попов нямам мнение, но имплант бих си сложила само в София.
Не бих рискувала тук, защото всички са " имплантолози" с по един- два семинара...

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 08:01 от Biserka_a

# 113
Отидете при др.Александър Попов , той работи с др.Недушева, няма да сгрешите!

# 114
Здравейте!
Много моля да ми препоръчате добър невролог за лечение на Паркинсон в Плевен, за мама.

# 115
Здравейте!
Много моля да ми препоръчате добър невролог за лечение на Паркинсон в Плевен, за мама.

Преди време много ми хвалеха д-р Садързанска. Опитайте при нея, малко повече се чака за час, но ако решите й намерете телефона в интернет и звънете рано сутринта от 8 часа нататък. После не вдигат.

# 116
Аз препоръчвам Садарзанска, адекватно лечение ми проведе и вниманието към мен също беше страхотно. Но да, моето е неврологично състояние различно от вашето търсене. Но въпреки това я препоръчвам.
Успех! 🍀

# 117
Много благодаря за отговорите!

# 118
В Плевен знаете ли дерматолог, който да се занимава с косопад?

# 119
Малко по-различен въпрос- препоръчайте ресторант с вкусна риба. Да не е на Сторгозия, ако може. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт