Плевен - 161

• 23 640
  • 354
  •   1
Отговори
# 345
В Плевен, извън Плевен и на Марс лекарите се делят на такива, които са ви помогнали и такива, които не са.
Обобщенията на килограм никога не са приемливи.

Вашето въобще не е обобщение.

Не дърпайте Дявола за опашката. Лекари отдавна няма. Има бизнесмени .

# 346
Групата е за Плевен, нали? Аз изразявам мнение и както виждам не липсват пациентите в града!Кой при когото иска да се лекува!

В Плевен, извън Плевен и на Марс лекарите се делят на такива, които са ви помогнали и такива, които не са.
Обобщенията на килограм никога не са приемливи.
[/quote]

# 347
Предполагам, че Руми има придвид, че един лекар може да е помогнал на някого, а на друг- не. Поне аз така го разбрах🙂
Иначе е полезно да споделяме личен опит, защото става все по- трудно да намериш добър лекар, който да не е претоварен с пациенти, и да ти обърне внимание.

# 348
Абсолютно е така. Понякога един лекар помага на едни, а на други не. Моят мъж е претърпял операция в Уромед, например и сме доволни. Но  за дете с подобен проблем директно бих отишла в София, в Пирогов, защото там има специалисти за деца.
Реално изключително малко са детските лекари. И да заведете дете при лекар за възрастен не е правилно.

# 349
В Плевен наистина има малко детски специалисти, дори в някои спецциалности са по един- двама. И като нямаш избор тук, по- добре в София.

# 350
Реагирах на мнението, че всички лекари в Плевен не стават.

Отделно, преди години имаше един прехвален гинеколог. Светило в своята област, идваха при него от цяла България. Как да отрека, че им е помогнал на база на злощастния опит на нашето семейство с него.

# 351
В коя област има специалисти в Плевен?
Инженери?
Архитекти?
Юристи?
Артисти?
Като сме почнали...

# 352
Вижте, ако не харесвате града, никой не ви задържа. И аз не съм супер щастлива, че живея в него, но свикнах. За годините от както съм тук, съм срещнала прекрасни инженери и архитекти, също и лекари в определени специалности. Но преди да потърся някой за нещо чета, интересувам се и говоря със съответните хора. Защото мнението на един, може да не съвпада с моето и това е повече от нормално.
Не обичам да се говори на едро за каквото и да било! Защото винаги, дори в някое забутано село, ще има поне един свестен човек.

# 353
Момичета, дали знаете телефонния номер на стоматологична клиника " Тандемдент"(македонците),  регистратура?
На сайта са номерата на двамата стоматолози,  но знам, че имат друг номер за запазване на час.

# 354
Добър.ден. Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар? Моят зъболекар още от днес излиза в отпуска за новогодишните празници.

Общи условия

Активация на акаунт