Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 081
  • 675
  •   1
Отговори
# 630
"Уклугата беше успешно заявена. Благодарим Ви" ми изписа, но мейл нямам още..

Здравейте, получихте ли имейл вече?

# 631
  • София
"Уклугата беше успешно заявена. Благодарим Ви" ми изписа, но мейл нямам още..

Здравейте, получихте ли имейл вече?

Здравейте, да, малко по-късно всъщност получих съобщение в сайта и мейл-уведомление за получено съобщение, че заявлението ми е входирано с еди-кой си входящ номер.

# 632
  • София
Аз нещо не се оправям със сайта или е забил. По-бързо ще ми е да отида на място. Аман.

# 633
  • Димитровград
Аз подадох за 5 минути.
Благодаря, че споделихте!

# 634
Какво им давате за упражнение по математика?
Какво ще учат в трети клас?

# 635
  • София
Какво им давате за упражнение по математика?
Какво ще учат в трети клас?
Даваме събиране/изваждане до 100 и умножение/деление. Текстови задачки. Обиколки на фигури.
В трети клас ще учат събиране/изваждане до 1000 (без/с преминаване) и умножение на дву-/трицифрени с едноцифрено (с опашки и без опашки).
Малко половинки, третинки, четвъртинки; км, т, кг, г. Ей такива леснотийки.
Ама не ги напрягайте с нов материал.
Да упражняват таблицата, едно наум и едно назаем, и не на последно място текстови задачки. Не зная защо, но са им много трудни... на моята госпожица поне. То на нея математиката й е трудна, защото трябва да мисли, пък то не ще 🤣😂. Мъка голяма е.

# 636
Аз давам задачи от Голямата ваканция, няколко сборника, листа с упражнения, ако има недовършени задачи от УТ.
Най-важно е да се упражнява таблицата за умножение.

Идеи много, ентусиазъм нулев 😀

# 637
Аз подадох за 5 минути.
Благодаря, че споделихте!
Може ли линк?

# 638
# 639
Привет! Търся НЕМО за 2ри клас в електронен формат. Някой дали има линк? Благодаря!

# 640
Май, че е време да преименуваме темата на третокласници....

# 641
  • София
Тя Миж нали пита да прави ли нова, ама решихме да видим лятото дали ще се изпише. 😄
И аз мислех да влизам да питам нещо днес в 3 клас по математика в какви тетрадки ще пишат? Нещо чувам противоречиви неща. 😃

# 642
  • София
В тетрадки с широки редове предполагам.

# 643
  • София
И на мен една позната така ми каза, че ще е при тях, дъщеря ми твърди, че щели да ползват още тетрадки с малки квадратчета, ама може и да не е разбрала.

# 644
  • София
Ами да, нека пишем още тук, а към края на август - началото на септември ще пусна нова тема Simple Smile

Нашите също ще пишат в тетрадки с широки редове и с нетриещи се химикалки. Последното особено ме радва, защото ми писна да купувам триещи се химикалки през няколко дни Blush

Иначе пишете ли, смятате ли, четете ли? Blush
Моят много го мързи. Всичко прави насила и колкото да отбие номера..
Решава задачи по 25 сутрин и 25 следобяд. Разбира се , стриктно си ги брои да не би да реши 26 задачи по погрешка Joy
Пише в едно помагало Четене с разбиране, дала съм му сега да чете "Емил от Льонеберя".

Иначе не можем да му насмогнем на топките. През ден-два купуваме нова.. Само футбол и игри на телефона са му в главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт