Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Нещо прясно от мен - с една съфорумка дружно страдаме от планетарен фасцит и си споделяме обувки, които ни помагат за болката. Днес ѝ пускам последните ми 3 бр. с обяснения кои стават и кои не. Но се оказа, че съм ги пратила на друга съфорумка, с която сме си писали на съвсем различна тема... посмяхме се, даже се оказа, че едните, които похвалих и тя ги има и потвърди, че са много удобни Laughing

Може ли и тук да пуснеш, както се казва на "всеослушание" тези обувки, че и аз страдам от същото. Grinning

# 16
А наще ми викат стоножка задето имам много чифтове. Мойто май нищо не е. 😅

# 17
  • Варна
Оф, ама наистина сте муни 🤣🤣
Аз още не съм се изложила подобаващо, но ви се радвам искрено.

# 18
  • Sofia
И аз ще помоля за снимка за специалните обувки 🙏🏻

# 19
А наще ми викат стоножка задето имам много чифтове. Мойто май нищо не е. 😅

Мен само мъжа ми ми вика така. Аз си трайкам, щото е прав... Grinning

# 20
И при мен е така. Трайкам си, но ако прекали го карам да си преброи хилядите джиджавки и инстументи.
Ааама то е друго, нали, щото се ползват за нещо полезно Grinning и е свръх наложително да имаме сто и петдесет тресчотки, щото всяка е различна и уникална Grinning точно като обувките ми.

# 21
А аз си имам муня комарка в стаята... Стори ми се че чух да бръмчи снощи но не отразих особено - имам в контакта едно с ултразвук дето ги прогонва по принцип, а и сутринта не се събудих с ухапвания. Обаче ей сега пак я чух, че даже и видях... Ами муня си е пък, при това явно и глуха муня Joy По принцип ме хапят много, със сигурност не е нормално това. Значи хем не чува и не отразява бръмчалката, хем влязла при мен ама гладна стои.
От нашия отбор е със сигурност Joy

# 22
Може да е мъжки, те не пият кръв.

# 23
За да не разводяваме тази тема, пуснах отделна за плантарния фасциит, заповядайте Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1672633

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 12:24 от Не се сърди, човече

# 24
Може да е мъжки, те не пият кръв.
Мъжките различно изглеждат, а и те си хвъркат по цветята и не се занимават да обикалят колежките муни като мен Grinning А тая я виждам че се увърта около мен, обаче много залюхана, хич не се сеща за какво е дошла Joy Може и все пак да не е съвсем глуха и това дето бръмчи от контакта да я шашардисва, ама много ми стана смешно. Още не съм я докопала да я убия, но и тя мен още не ме е нахапала Grinning

# 25
И при мен е така. Трайкам си, но ако прекали го карам да си преброи хилядите джиджавки и инстументи.
Ааама то е друго, нали, щото се ползват за нещо полезно Grinning и е свръх наложително да имаме сто и петдесет тресчотки, щото всяка е различна и уникална Grinning точно като обувките ми.

Аналогична ситуация и у нас. Мрънках известно време, па взех да запълвам празното пространство с чепици. 😀

# 26
Щом имате празно пространство сте добре. Направих един вграден долап с рафтове, специално за обувките ми и установих, че доникъде не ми стига. Из целия апартамент се мотаят кутии с обувки, поръчала съм един огромен гардероб, дано ми стигне вече.

# 27
  • Варна
Казали са старите хора да не дрънкаш много и ето. Приспах детето, сипах си вода, викам си ей сега ще прасна едно студено совиньонче и сипах в чашата с водата. Добре, че се усетих о време 🤣🤣

# 28
  • софия
Това с виното и водата и аз го направих днес. Сипах си вино в чашата с вода.

# 29
  • Варна
Това с виното и водата и аз го направих днес. Сипах си вино в чашата с вода.

Заразила си ме 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт