Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
А, това последното ми е патент. Последния път като бях далеч от семейното огнище пратих преди да си легна по вайбър на ММ съобщение колко го обичам и ми липсва. Нямах реакция и на сутринта видях, че съм го изпратила на негова колежка, с която работи. Мислех си, че и без очила виждам, ама...

# 316
Още повече ми се затвърждава желанието да не ползвам едни и същи канали за комуникация за лични и за служебни контакти...

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:39 от natka

# 317
  • София
Слагайте си специфични фонове за домашните. /Във Вайбър - отваряш чата с половинката, тапваш на името му горе, излиза ти падащо меню, в което последният ред е Чат инфо и настройки/Chat info & Settings, отваря се ново меню, слизаш надолу докато стигнеш Фон/Backgraund. От там си избирате и това е - по-малко грешки вече.

# 318
Ох, мама е муня на квадрат, друг път ще разказвам големите й истории. Сега пече ориз, добре, че видя навреме как е включила само лампата на фурната.

Днес опитала да плати данъка и я питат дали има 45 стотинки. Имала - подала 15 стотинки и една плоска батерия.

# 319
Моята свеки и тя е муня от класа. Приятели ми подариха една торба изсушена лаванула. Една сутрин виждам свеки как я рони (само цвета)...та в крайна сметка след няколко въпроса от моя страна стана ясно, че е помислила за мащерка....а не е като да не е виждала мащерка или лавандула, да не говорим за миризмата на двете.

Преди време пък бях писала за майка ми как 2г. пила чай от листа на Касис (лично набрани от нея), а тя си мислела, че Гинко билоба.

Не знам тези двете кога ще се натровят 🤐

# 320
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята свеки и тя е муня от класа. Приятели ми подариха една торба изсушена лаванула. Една сутрин виждам свеки как я рони (само цвета)...та в крайна сметка след няколко въпроса от моя страна стана ясно, че е помислила за мащерка....а не е като да не е виждала мащерка или лавандула, да не говорим за миризмата на двете.

Преди време пък бях писала за майка ми как 2г. пила чай от листа на Касис (лично набрани от нея), а тя си мислела, че Гинко билоба.

Не знам тези двете кога ще се натровят 🤐
Е при  твоята свекърва не е изненада ...

# 321
Той си е хубав чай от листата от касис... но как така го е брала и е мислела че е гинко??? Grinning Те въобще не си приличат, като нямам предвид само че едното е дърво а другото е храст, те и листата нищо общо нямат...

# 322
Онези, дето имат нужда от гинко, правят всякакви мунщини, по принцип Simple Smile

# 323
Той си е хубав чай от листата от касис... но как така го е брала и е мислела че е гинко??? Grinning Те въобще не си приличат, като нямам предвид само че едното е дърво а другото е храст, те и листата нищо общо нямат...

Тя историята е следна: Разхождам се с майка ми в градината и', и тя се втурва към един храст започва да бере листата и ми вика "Искаш ли Гинко билоба за чай?", аз шаш и паника защото виждам, че това не е Гинко билоба и не знам какво е, казвам и' че е в грешка и че може да се отрови, а тя "Спокойно аз вече няколко години пия чай от него!"😵‍💫. Пуснах пост в темата, та да ме светнат съфоромките от какво аджеба пие чай майка ми.

# 324
   Ох, бе Вита Simple Smile. Ама, щом й влияе добре на жената, да си го пие! Ако беше нещо отровно, досега щяхте да знаете...

# 325
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Гинко Билоба май не е традиционно растение за нашите ширини?

# 326
Не е традиционно. Дърво е, а не храст и има специфични листа във формата на ветрило и няма как да се сбърка.

А ето листата на касиса, в последстви разрбрах, че също се пие отвара от тях и има полза.

# 327
А, има такива дървета поне по моя край. Е, не диви в гората, но примерно в парка, в двора на училището, покрай тротоар... Сега, идея си нямам дали са различни видове или е едно и също гинко дето правят от него хранителни добавки.
Преди години с една дружка така, тя вечно със студени ръце и крака и наскубала нашата от едно такова дърво листа и си изсушила, да пие чай.
Е, пихме. Тя има един огроооомен термос, май към 2 литра чай събира. Цяло шише ром изпихме с него - да ставаме много умни от гинкото де, да не помислите че сме пиянки Joy На другия ден решихме че тя тая терапия не бива да е чак всеки ден... Дет` се вика - веднага поумняхме от него Grinning

# 328

Пред кооперацията ми има 2 такива.

# 329
  • София
За тук съм си и аз Rolling Eyes
два пъти прочетох за чая на майката на Вита и до последно се чудех,как не се притесни, че е пила чай КАНАБИС.пък и къде го е намерила
Чета надолу- никой не се притеснява....чак на снимките на листата видях ,че е от КАСИС
Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт