Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 520
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Тази вечер отивам да пазарувам. Вали дъжд, но съм с колата... Награбвам всичко от списъка и още много неща извън него, както винаги. Харесвам едни патладжани, малко по-скъпи от обичайното, но в движение съм родила брилянтна идея за вечеря. Естествено, не се побраха в чантата и си ги нося в найлончето в ръка, само гледам да не го скъса, че знаете как се гонят зеленчуци по улицата! Отключвам колата и точно отварям, единият се търкулва.. под колата! Дъждът си вали, около мене хора, аз без патладжана не тръгвам. Навеждам се, тооочно на една дълга ръка разстояние беше. И с дръжката към мен. Ами прибрах си го, поизцапах се, Направих шоу на хората. За това сме ние муните...

# 601
  • Бургас
Муня си изпи и хапчето, което се пие сутрин....
Ей,така..по инерция с другите... 🤔

# 602
На това му се казва предвидливост и добра организация, в противовес на по-често срещаното забравяне да се изпие  Simple Smile

# 603
На това му се казва предвидливост и добра организация, в противовес на по-често срещаното забравяне да се изпие  Simple Smile
Ти си изпий диуретика или слабителното преди лягане, пък после ми говори за организация. Или сънотворното рано сутрин. Ей това е муня!

# 604
  • Германия
Ти си изпий диуретика или слабителното преди лягане, пък после ми говори за организация. Или сънотворното рано сутрин. Ей това е муня!

Точно това направи баща ми преди 2-3 седмици. Grinning Говорим си с родителите ми в скайп по една сериозна и не особено приятна тема и го гледам как му се затварят очите. Притесних се да не би нещо да му е лошо, но се оказа, че вместо хапчето за кръвно си е взел приспивателното. Все пак удържа до края на разговора. Laughing

# 605
Може ли да включа един "Мун" тук, мъжа ми?
Вкъщи пазарувам основно аз, но бързах миналия ден и съм го пратила с един много кратък и прост списък до супермаркета. Пише в списъка "Maggi 10 зеленчука". Връща се той и ми носи една кутия зеленчукови бульони. Правя забележка, че не е това, което трябва, а той ми отговаря "ее, жалко, аз даже помислих, че ще те зарадвам, понеже на кутийката пише 12, а не 10, както си ми писала".

# 606
А какво е маги 10 зеленчука?

# 607
Подправките на Маги.Има с 10 зеленчука като вегета подобно.

# 608
  • София
Никога, ама никога не мрънкайте за пазар, в който не сте участвали, за пране простнато не както ви се ще, за замазано с парцал или прахосмукачка. Оставете ги. Опитът ще ги учи 🤣

# 609
Никога, ама никога не мрънкайте за пазар, в който не сте участвали, за пране простнато не както ви се ще, за замазано с парцал или прахосмукачка. Оставете ги. Опитът ще ги учи 🤣
Да, бе, ама ако не ги наставляваме, току виж решили, че опитът им е успешен и все така ще си карат Simple Smile
То щом първия път не те впечатлява, че нещо е замазано, пък си го чистил, и след практикума ще е така...
Предлагам: опит + указания от наставник = отличен резултат Simple Smile

# 610

Не си много права.
Има мъже лично са ми казвали, че нарочно объркват нещата, за да не ги карат повече да го правят Joy
Тоест натискай докато не се научи.

# 611
  • Варна
 Аз съм на принципа :
1. Показвам/правя - ти гледаш,
2. Ти правиш - аз гледам и , ако е нужно, коригирам,
3. Ти правиш - аз си ,,пия...к'вото там  е наред" и тежко ти, ако сгрешиш!
  Това се отнася за всички над 5 г.

# 612
  • софия
СамономиниРвам се.
Повече от година пазарувам от Тему. Няма да правя сметка какво съм изхарчила там, но съм доволна от почти всички неща. Мислех, че съм много спестовна, защото хем цените са тънки, хем кешбек имам. Да, ама не! Преди седмица най-накрая вденах как се ползват купони и други промоции, с които наистина става почти без пари 🫣

# 613
Е кажи, де. И аз не знам какъв е фокусът там.

# 614
  • софия
Фокусът е да отваряш приложението и там да активираш промоциите. После за повечето можеш и през компа да пускаш поръчката. Аз по принцип много мразя приложения и всичко на компютър цъках, и все им се чудех на момичетата като пишат за купони, а аз нямам.

Общи условия

Активация на акаунт