Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм изключителна муня в оливането, окапването по дрехите с всевъзможни неща.
Пресен случай от вчера.
Решавам, че ще си взема кафе от вендинг машина. Взимам и за колежката.
Пия кафе с мляко, което прави доста добра пяна.
С първото в ръка, чакам да стане второто и решавам, по някакви неведоми пътища, да духна кафето в чашата.
В резултат на това, ме залива вряло кафе по корема, а части от пяната имаше по ръката ми, лицето и очилата. Simple Smile
Моята снахичка за такива случаи има една приказка (по повод желанието ми да й купя бяла риза, пък тя носи повече цветни, тъмни дрехи): "Маме, недей, аз и геврек да ям, пак ще се окапя..." Simple Smile
Ама пробвахме и сега носи детето и бяло. И не е окапано, пък и да се окапе - пере се. А така му отива!

# 181
Кубратова, о....аз съм се "капала" с банан. Simple Smile
Остава последното парче и решавам да го взема с ръка и да го изям.
Есествено го изтървам и се мажа с него на 2места по блузата и накрая пада в скута ми. Simple Smile

# 182
Моята  майка все разправяше за случай от нейното детство. Майка й и леля й много време са бродирали за нея рокля на ситни розички върху бяла батиста. Накрая заветната рокля е била готова, облекли са майка ми в нея и са я завели на гости. Докато възрастните са си приказвали, майка ми е открила на двора една черница. Бам, веднага се катери по нея и си хапва доволно черници. Следва - роклята в боклука, майка ми яде бой по тогавашните възпитателни правила.

# 183
  • София
Ох, и аз се капя с всичко. Какво да правя, не е нарочно, все пак и аз имам някакъв талант.
Скрит текст:

# 184
Кубратова, о....аз съм се "капала" с банан. Simple Smile
Остава последното парче и решавам да го взема с ръка и да го изям.
Есествено го изтървам и се мажа с него на 2места по блузата и накрая пада в скута ми. Simple Smile

Ти пък! Знаеш ли колко е полезен банана за кожата? Grinning

# 185
  • София
Майка ми редовно се кичи с “медали”, както тя им казва. Мисля, че най-много се смях на парче риба тон, което си беше залепила на блузата.
Аз редовно събарям чаши с вода, кафе и т.н. и въпреки това обичам да ги оставям по дивани и столове, където хич не им е мястото.

# 186
  • София
Онзи ден отивам на гости, в двор, ще се виждам с приятели, бирата купена, всичко наредено, мунята си закача раницата с бирата на стола и сяда, след малко ставам да режа салата и сядам...на земята с вирнати крака Joy раницата натежала и катурнала стола. Днес тъкмо се радвам пък, че съм си изяла сандвича без да се омажа и последната хапка с лютеничка я изпуснах   върху дрехите. Та така! Joy

# 187
Нали се сещате за смешните картинки от рода на : Аз в 3 часа в кухнята, пред хладилника...
Еми, вдигнах къщата на крак преди 10 минути. Събуждам се, зверски глад, котката ме усети и ще се претрепем кой първи да стигне в кухнята.Joy С едно око съм, правих кекс преди да си легна с шоколад... Устисках , но сън не ме хвана, отиде кекс и всичко, съборих формата, тупна върху плочките и стана дандания, от зор бутнах и една тава с пица, мазало.... Котката избяга, търчи мъжът ми, само като видя умря от смях и се върна да си спи. Чистих, не ядох..., реших да запаля цигара, паля наобратно, тръшкам се, че сума ти пари давам и то за какво, но пуст навик. Допушвам я и лягам вече. Гладна.Joy

# 188
Понеже и аз още не съм пила кафе, чета че си правила секс с шоколад. Joy

# 189
Ох, Иве, не мога, представям си те Joy

Значи това е знак, че трябва да махаш цигари и сладко Joy

# 190
  • София
При първата ми среща с бъдещата ми свекърва (тогава), тя купила някакво руло, и ми слага в една чинийка. Аз взимайки я със замах, рулото пада вътре в чинията, хвърчи кокос по земята върху мокета, трохи, вилицата. Не съм се сещала да я питам, колко време е чистила кокосови стърготини от тоя мокет после.

# 191
малко офтопик за разливането на кафе и други напитки
Скрит текст:
преди години ми се случваше често да бутам чаши с кафе и т.н и една баба ми беше казала - има някой близък починал на който му се пие - като разлееш кафе - раздай кафе. И така сега като бутна чаша с кафе гледам още същия ден да почерпя някой с кафе, за да спомена починалите. Да го наречем суеверие, но си мисля, че има ефект Blush

# 192
Мен като ме хване нервата, почвам да правя по-резки движения и да събарям, разливам, изтървам.. направо е апокалипсис. И всяко следващо само засилва яда от предното и... отиде коня в ряката Simple Smile

# 193
  • В страната на мечтите.
Аз снощи отворих един шкаф където държа отгоре разни макарони, спагети, варива и отдолу държа сладки и разни лакомства. При отварянето върху мен, върху плота и по пода се изсипа цял пакет със спагети, който нямам обяснение защо не беше затворен с щипка. Последва събиране на спагети от плота и от целия под и когато приключих и се оказа, че съм забравила защо съм отворила въпросния шкаф и така и не се сетих Joy Спагетите ме спасиха май да изям нещо вредно Joy

# 194
Ох, Иве, не мога, представям си те Joy

Значи това е знак, че трябва да махаш цигари и сладко Joy
Много превратно тълкуване Simple Smile. Просто е иззела функциите на котката в случая.
На мен ако някой ми изтълкува по такъв начин случаите, в които съм запалила цигара обратно (особено, когато я вадя от табакера), ще му се случи нещо много непредвидено и много неприятно Rage
Тази сутрин пак имам кафени неволи, но буквално дребни - отивам да си правя второто кафе (след него вече може да се смята, че съм човек, а преди него само се доближавам до категорията) и въпреки почти пълната автоматизация на действията ми с годините, включвам машината, слагам кафето и...поставям чашата си в миялната. Виждам, че нещо не е наред, че нещо ме въздържа да натисна копчето на машината и да завърша свещенодействието, но не разбирам какво. Разгеле, не бях на първо кафе и се усетих, та си извадих друга чаша, вместо кафето да изтече във ваничката Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 12:33 от Кубратова

Общи условия

Активация на акаунт