Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Е това не го разбирам.
Какъв е смисъла от отопление при отворен прозорец, а и разхищение най вече. ММ ще ми прави така ще ме духа вятъра и... ще се вози сам.

# 511
Е това не го разбирам.
Какъв е смисъла от отопление при отворен прозорец, а и разхищение най вече. ММ ще ми прави така ще ме духа вятъра и... ще се вози сам.
Абе, пак добре, като те и топли, не мрънкай Simple Smile 
Моят веднъж през люта зима да вземе да пусне в краката ми охлаждането, а бях газила сняг, ботушите ми мокри и сме на дълъг път - ужас ужасен...Чакам аз да се стопли, чакам и току подмятам, че духа студено, пък той ме успокоява, че скоро ще се стопли. След повече от час го ударих на кресчендо, на кавга (щото не аз се занимавам с колите, само се возя, мислех, че нещо се е повредило) и той проверява най-после - що да види, пуснал в мокрите ми снежни крака охлаждането! Не знам как не го убих тогава...Simple Smile

# 512
Какво топли питам аз като прозореца зеЕ?! Joy

# 513
Много мунско, Кубратова, ама не от лоши чувства, надявам се...
Аз това лято щях да опека една колежка в колата. Сутрин паркирам където може, кой ти търси сянка. Следобед ще ходим заедно до един магазин и аз "пускам" климатика на макс. В колата е около знаете колко градуса лятото, вентилатора върти, че и прозорците затворихме по някое време. Да стане хладно-не стана. Аз издържам на топло, но на колежката не й беше добре като слезе. На връщане гледам - копчето на климатика не съм натиснала. Обаче не си признах, голям срам.

# 514
  • София
О, това си е сериозен проблем, аз съм с много ниско кръвно и на топло и задушно не издържам. Веднъж в един автобус така бяха направили парното на 36 градуса сигурно и три часа и половина до моя град аз буквално берях душа. Майка ми като ме видя цялата бледа и една никаква чак се уплаши. Мина ми едва на следващия ден по обяд.

# 515
Много мунско, Кубратова, ама не от лоши чувства, надявам се...
Аз това лято щях да опека една колежка в колата. Сутрин паркирам където може, кой ти търси сянка. Следобед ще ходим заедно до един магазин и аз "пускам" климатика на макс. В колата е около знаете колко градуса лятото, вентилатора върти, че и прозорците затворихме по някое време. Да стане хладно-не стана. Аз издържам на топло, но на колежката не й беше добре като слезе. На връщане гледам - копчето на климатика не съм натиснала. Обаче не си признах, голям срам.
Минаха години оттогава, и на мен не ми се вярва да е било от лоши чувства, зер досега щяха да се проявят и по друг начин Simple Smile
Впрочем, ти ме замисли...като се връщахме това лято от морето, пък беше забравил да пусне климатика и се въртеше горещ въздух в колата, ама се усети още на първото ми жалване, че умирам от жега и се потя даже на климатик Simple Smile

# 516
Купувам аутан за пръскане, да го ползват всички, част от почивката е до язовир. Аутанът седи на видно място. На втория ден забелязвам комар на стъклото на ресторанта и питам сина ми дали се пръска, той измърмори нещо. Последния ден се събуждам, на няколко места нахапана от комари. Ами, кой да ми каже да се пръскам?

# 517
Да се прибират вече обратно в ада тия изчадия, не им ли стана студено нощем... Снощи пак ме бяха подгонили, аман вече. И понеже и аз съм си муня, сега се чеша на толкова места че едвам смогвам Grinning

# 518
Да се прибират вече обратно в ада тия изчадия, не им ли стана студено нощем... Снощи пак ме бяха подгонили, аман вече. И понеже и аз съм си муня, сега се чеша на толкова места че едвам смогвам Grinning
Не може да няма нещо, подобно на afterbite. Моето е с амоняк и антихистамин.

# 519
Има в Джъмбо. Стикче за два лева.

# 520
Спрейове колкото щеш. (Аутан най-много харесвам.) Но пак хапят, гадините.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:18 от Clotilde

# 521
Има безброй неща за мазане след ухапване, разбира се. Точно в тая тема ли ще ми се учудите че нямам в чантата? Joy Имам вкъщи поне 2 мазила, плюс ментолов спирт който също успокоява много. Ама що да си сложа поне едно да имам с мен... Правилно, щото съм муня! Grinning
И за предотвратяване имам. Защо не съм се напръскала ли? Ами, по същата причина Grinning Иначе аз от Бочко съм най-доволна, досега не ме е предал този спрей, към 8 часа си ме пази и там някъде вече почват пак да ми налитат. Така де, ако се напръскам...

# 522
  • София
Откъде и на мен ми хрумна тази марля..., ама на. Всъщност, всяко зло за добро - звънчето ме упъти за тези пликчета, а аз отдавна търсех, включително за домашен чай. Щом тя ги ползва, значи заслужават доверие. Ще дам и аз отзиви.
Тъкмо пасаторът да не се мъчи много с тях Simple Smile

# 523
Ааа, днес вече имаме пастет - оцеляха и той, и пасаторът Simple Smile
За по-сигурно ще извадя и цедката, тя поне е със синджир извън съда, ще го виждам.

# 524
Ааа, днес вече имаме пастет - оцеляха и той, и пасаторът Simple Smile
За по-сигурно ще извадя и цедката, тя поне е със синджир извън съда, ще го виждам.
Вързана, викаш... ако само можеше и да лае Joy

Общи условия

Активация на акаунт