) е с цели плодове и сироп, предварително сварен от вода и захар. Не съм изследвала, но предполагам, че произходът му е от пестила, а може да са съществували и паралелно.
) е с цели плодове и сироп, предварително сварен от вода и захар.

За мен музиката е наистина добра, когато не оставя човек равнодушен, какъвто и ще да е стил музика. Независимо дали ще му се доплаче, дали ще е усмихнат до ушите или просто няма да може да седи мирен на едно място. Ако съвсем нищо не ми трепне... все ми е тая каква е, то просто някакъв фон.
Е, там пък стават мунщини в дамската чанта с неща на възел но да кажем че това съм го овладяла и него - пазя си от чифт отдавна отслужили слушалки кутийката и текущите се носят в нея в чантата. Тракат като ходя, ама... това да ми е, имам си и по-големи странности
Няма друго спасение... Тези на телефона стоят в кутийката, тези за компютъра винаги на мястото си, иначе имаме проблем. Е, няма да ви казвам кутийката дали винаги е в чантата с която съм в момента, смятам че ще ме разберете правилно

При мен ярко червеният цвят е достатъчен, поне до момента. Винаги има първи път де, просто ми е навик да ги слагам да се зареждат и да стоят там през повечето време.