Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
На няколко пъти в последните дни си пускам кафе, без да съм сложила чашката в машината Wink

# 646
*ацикловир хапче. По-добре е за жестоки чудовища от крема.

# 647
  • Бургас
На няколко пъти в последните дни си пускам кафе, без да съм сложила чашката в машината Wink
Трънче,тази сутрин и аз го направих това!

# 648
Добре, че домашната ни машина е с каничка. Но в работата няколко пъти отитвам да правя капучино, без да съм сложила съда с млякото.

# 649
Да пусна кафе без да сложа чаша, да сложа чаша, но да гледам как тече и прелива... Да хвана гореща тава с голи ръце, да наливам врял чай в чаша, но вместо в чашата, блеейки да си го излизам на ръката.

# 650
  • София
Последният пост ми напомни как преди години се попарих с вряла вода по крака... докато се къпя..пластика ми правиха и преди да ида до Пирогов с мехурите ръгнах на интервю за работа Wink

# 651
Мой мунчо си наля вряло кафе в стъклена водна чаша, която се пръсна и му изгори крака. Викам му, абе ти никакви ли познания нямаш за материалите? Ама майка му имала стъклени чаши за кафе.. На крака имаше ужасно изгаряне и не отиде на лекар. Хвана ме аз да го лекувам. В аптеката се оказа, че има лепенки с гел за изгаряния! Много полезни.

# 652
Даам, у дама се случва понякога да си направя кафето и правилно. Grinning Във вярната чаша и без да прелее, но секунди след това вярна на себе си, да сложа захар в пепелника и да си тръсна пепелта от цигарата в кафето.
Е те тогава ми иде да си настъпя главата! Laughing

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 19:47 от Sysly

# 653
Мой мунчо си наля вряло кафе в стъклена водна чаша, която се пръсна и му изгори крака. Викам му, абе ти никакви ли познания нямаш за материалите? Ама майка му имала стъклени чаши за кафе.. На крака имаше ужасно изгаряне и не отиде на лекар. Хвана ме аз да го лекувам. В аптеката се оказа, че има лепенки с гел за изгаряния! Много полезни.
И аз осъзнах защо жените живеят по дълго, след като мм реши да си топли купа мляко... в микровълновата...  в метална купичка...

# 654
  • Враца
И аз осъзнах защо жените живеят по дълго, след като мм реши да си топли купа мляко... в микровълновата...  в метална купичка...

Защо, какво стана при вас?
Явно зависи от микровълновата. Аз само съм чувала, че не трябва да се слага метал. Веднъж сложих да топля мляко с лъжичка, но нищо не стана, усетих се, че има лъжичка вътре, чак когато го извадих. Но за минутка го топлих де, може би е било кратко за някакъв вредоносен ефект.

# 655
До печка е, моята е с покритие от алпака цялата отвътре и нищо ѝ няма от метални съдове, но пък при едно топлене на ориз без капак, едно зрънце направи дупка в стъклото на вратичката. Никой не беше виждал такова нещо, и майстора в сервиза се пули пет минути докато сменяше стъклото.

# 656
   Аз само съм слагала пакетче масло с фолиото, в купичка. Ама това беше преди 20 години. Нищо кой знае какво не се случи. Имаше малка заря, вътре в микровълновата, получих лека фотоепилепсия. После я изключих.

# 657
Човекът с кафето в стъкло запали нашата. Не знам как.. оттогава просто нямаме .. за по-сигурно.
Веднъж го помолих да изчисти снега от врората кола, че щеше да трябва и след 30 секунди вече го возех към пирогов с почти отрязан пръст. А за реденето на багаж в колата само ще кажа, че заради способностите му в тази област му правиха операция и шест месеца беше на рехабилитация.

# 658
  • София
Бях я позабравила тази тема, ама днес такава мунщина направих (че се и смях със сълзи), че се присетих да потърся темата и да се разпиша. По мъчително срамно се класирам близо със снимката, пратена на грешния Атанас Simple Smile. Предния ми пост беше свързан с гащи, този път и гащи нямаше.

Предистория: моткам се в Кауфланд и гледам някакви лепенки с гел за епилиране. Досега само веднъж съм се пробвала да ползвам подобни, преди години, на Вийт, неуспешно, но поне пробата беше по кожата на крака под коляното.

Сега обаче, в пристъп на безпределна глупост, без да тествам на приемливо място, слагам лепенките директно на триъгълника. Е, като дръпнах да ги махам, космите и лепилото останаха. Ни сапун, ни спирт изтриват лепилото. Под душа направо рева от смях и ужас. Нищо не помага. Срам, не срам, слизам долу при ММ за помощ. Казвам си мъката. а той спкойно седи и си пише нещо на лаптопа. Питам го:"Търсиш в Гугъл как да изтрием лепилото ли?" А той:"Даже не знам как да формулирам въпроса."

Пробваме с кухненски кърпички с белина, не става. В моята глава вече се въртят порочни мисли ...накрая с кърпички, напоени със зехтин се изтри синия лепкав гел (това за Гугъл, ако някой друг падне жертва на епилаторната мафия).

# 659
Олио - каквото хванеш по-напред. Някои не могат да се прежалят с това за салатата, видяла си вече че това са излишни скрупули Grinning Бебешко олио също става, макар че според мен е все тая.
В някои марки с такава лепкава гадост слагат и по мъничко олио или кърпички напоени с такова, да има с какво да се почистиш. Но не във всички... и ти явно точно от тези дето нямат си хванала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт