Отговори
# 540
Серенай за арабският Мари Клайър

# 541
Дидко,благодаря !
Докато се наканя да отворя Х след волейболното събитие на годината  ти си пуснала новата снимка на Серошка .
Smile Smile
От Инан Кирдемир   https://www.instagram.com/p/DPJmxvEjO86/?hl=bg&img_index=3
Цитат
Октомври е ново начало. А нашата звезда на корицата, Серенай Саръкая, открива сезона с мощно, открито и непринудено присъствие, напомняйки ни, че обновлението често започва отвътре.
Серенай Сарикая, облечена в рокля ИСЛоран от Антъни Вакарело, размишлява върху пътуването си на себепознание, казвайки: „Научих, че понякога трябва да позволиш на хаоса напълно да те унищожи, за да можеш да се възстановиш и да станеш по-силна.“
Очаква ви история за смелост, прераждане и автентичност.

Посланието й към всяка жена: „Не се страхувайте да започнете отново. Да изградите себе си наново може да бъде най-мощното нещо, което ще направите в живота си.“ ✨

Сероша на корицата е  облечена в колекцията Saint Laurent есен/зима 2025 от Антъни Вакарело❤️‍🔥    https://x.com/i/status/1972357630346891589

Серенай е страхотна . И фотосесията за Мари Клер е много ефектна.
Smile

# 542
Харесва ми новата фотосесия на Серенай ,много е шик. Sunglasses

Ето я и освободената най-после Айше Баръм. https://x.com/i/status/1973443920915996990  Hands Clap
Въпреки че не я видях на снимките от съда, сигурно е много щастлива за днешната добра развръзка  по делото на Айше Баръм.

https://x.com/i/status/1973365454040428888
 https://x.com/i/status/1973284047284793836
Скрит текст:
Делото срещу мениджърката е започнало днес.
Айше Баръм, управител и собственик на агенцията ID Communications, се яви в съда за втори път по дело, по което е изправена пред до 30 години затвор за предполагаемо изпращане на актьори, регистрирани в агенцията ѝ, в парка Гези. На това заседание свидетелстваха известни актьори:
• Бергюзар Корел
• Халит Ергенч
• Ръза Коджаоглу
• Зафер Алгьоз
• Мехмет Гюнсюр
• Джейда Дювенджи
• Долунай Сусерт
• Хюмейра
• Нежат Ишлер
Поради големия брой хора, дошли да подкрепят Айше,сред които са Едже Йоренч , Пелин Дисташ,Али Билгин, е отворена втора съдебна зала, за да може всеки да гледа заседанието на екран.
На въпроса  : „Айше Баръм ли ви  нареди да участвате в протестите в парка Гези?“, зададен на участниците като свидетели бяха дадени следните отговори:
▪️Неджат Ишлер: „Познавам я много добре. Ходих в парка Гези два пъти. Нямаше никакви инструкции или заповеди.“
▪️Мехмет Гюнсур: „Никой не ме е насочвал. Посетих парка Гези два или три пъти. Видях Айше Баръм веднъж.“
▪️Халит Ергенч: „Никой не ме е насочвал, не съм приемал ничии заповеди.“
▪️Бергюзар Корел: „Айше Баръм по никакъв начин не ме е насочвала към парка Гези. Отидох там сама със съпруга си. Не сме се срещали там.“
Риза Коджаоглу: „Отидох в парка Гези, но не участвах в събитията. Никой не ми е предлагал нищо, нито ми е давал инструкции. Отидох по собствена воля.“
Нехир Ердоган: „Никой не ме насочи. Отидох сама в парка Гези. Не видях Айше Баръм.“
Долунай Сойсерт: „Тя не ми даде никакви инструкции. Отидох в парка Гези, но не помня колко пъти бях там.“
Джейда Дювенджи: „Ходих в парка Гези три дни. Никой не ме насочи, дори Айше Баръм. Участвах по собствена воля.“„Явуз Бингьол ми се обади и ме покани в Гези Парк, така отидох. Когато се присъединих, не видях Баръм.“

Селма Ергеч: „Никой не ме насочи в парка Гези. Отидох там по собствена воля. Видях Айше там веднъж.“
Изслушаният като свидетел известен актьор Зафер Алгьоз:„На Гези отидох три пъти по собствена воля. Така или иначе, институцията, в която работех, беше държавният театър, а мястото му беше АКМ. Никога не ми е било давано указание или насочване. Познавам Айше Баръм като аполитичен човек. Тя никога не е имала такъв инстинкт.“

От показанията на основния свидетел на обвинението, Седат Гюл. Именно той, въз основа на видяното в социалните мрежи и новините, е подал жалба срещу Айше Баръм. /Така че обвинението се е основавало и на това, че някой е видял нещо някъде и е решил да подаде жалба... /
Съдът: Вие сте подали сигнал, вярно ли е?
Свидетеля Седат Гюл: Не си спомням сигналът да е съдържал директно обвинение срещу нея.
Съдът: Вие сте подали сигнал, нали?
Свидетеля Седат Гюл: Не си спомням точното му съдържание.
Съдът: Нека накратко обобщя съдържанието му. Започва с твърдения, които се считат за заплаха за националната сигурност на страната ни. Този сигнал ваш ли беше?
Свидетеля Седат Гюл: Да.
Съдът: Каква беше причината за обжалването ви?
Свидетеля Седат Гюл: Написах мнението си като гражданин, защото го видях в социалните мрежи и новините.

Още от показанията на Неджат Ишлер:Айше Баръм оказваше ли ви натиск?
Да. Да ми плати сметката , когато вечеряхме заедно. 🫶

Накрая дойде новината за освобождаването на Айше Баръм,която развълнува близките й хора. 
След 248 дни в ареста, беше взето решение за освобождаване на мениджърката с налагане на мярка за неотклонение домашен арест и  забрана за напускане на страната.

Общи условия

Активация на акаунт