Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 976
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Рени,не мога да помогна,но ще помоля да ми пишеш от къде са тези въпроси,че мисля догодина на дърти години да записвам в Старозагорския 😀 Та да се подготвям.

Стискайте ни палци подадохме документи в ПМГ ,ако го вземат ще държи преравнителни изпити.Малко ме притеснява ,че немски език не е учил ,а и по него ще държи , но ще се учи здраво има желание от негова страна.

# 526
Стискаме. Дано ви приемат, дано и да си го хареса. С НЕ ще му е зор ако не го е учил, но ако се понапъне, ще му се получи. Късмет.

# 527
Благодаря!Със сигурност ще му е по лесно от китайския 😂😂 Ако го приемат ще го мислим,баща му го поназнайва немския и ще му помага😀
Стискаме. Дано ви приемат, дано и да си го хареса. С НЕ ще му е зор ако не го е учил, но ако се понапъне, ще му се получи. Късмет.

# 528
  • София, в момента в любимото ми село Железница
boksii стискаме и на ръцете и на краката! Flowers Four Leaf Clover
ЩЕ УСПЕЕ!

# 529
Там немския първи или втори език ще е? Ако е втори, лесна работа, не са научили кой знае колко неща в девети клас. Вече ако е първи език, би било зор.

# 530
  • Бургас
Бокси,успех на Набора! Ще се справи щом има желание. 🍀

# 531
Втори език е ,имаше свободно и с първи,но там прецених ,че децата ще са много напред и няма как да ги стигне . Лятото ще го запишем и на интензивни курсове за сега ще го караме на помощ от училище и частен учител.
Там немския първи или втори език ще е? Ако е втори, лесна работа, не са научили кой знае колко неща в девети клас. Вече ако е първи език, би било зор.

# 532
  • Пловдив
Бокси ,успех желая от сърце и на набора и на теб. Какво искаш да запишеш в Тракийския?
Това е задача дадена в клас, но никой не я е решил. Някакъв упражнителен урок имали. Но на мен не ми е ясно условието. Много неща съм забравила, но нямам никакво намерение да възстановявам.

# 533
Много благодаря!Избрала съм си Зоотехнологии по-принцип това искам,но за всеки случай ще сложа и  аграрно инжинерство.И аз съм забравила много неща и сега си закупих помагалата им и тестове те им и като една прилежна ученичка уча за догодина 😂😂
Бокси ,успех желая от сърце и на набора и на теб. Какво искаш да запишеш в Тракийския?
Това е задача дадена в клас, но никой не я е решил. Някакъв упражнителен урок имали. Но на мен не ми е ясно условието. Много неща съм забравила, но нямам никакво намерение да възстановявам.

# 534
Бокси, успех и на теб. Дано пожънеш добри успехи. Залягай над уроците, догодина да си първа по успех.

# 535
Много е тихо в темата 😀 Аз да се похваля,че ни се  обадиха и е приет😀🎉🎉 Само трябва да напишем заявление за записване ,но от негово име защото е навършил 16г. някоя мама ,ако има образец на подобно заявление,моля да ми изпрати на лични☺️

# 536
Супер, Бокси. Дано на младежа да му хареса в новото училище и в новия клас.
При нас има ново момче. Прехвърлил се е паралелката с профил Предприемачество.

# 537
Бокси, честито. Да му е на късмет, дано и с новите съученици да се сработи.
За бланката, в сайта на уч - щето няма ли такива, би трябвало да има.
Допълвам, проверих в сайта им, доколкото успях да разбера, директора на старото подава към директора на новото, а като приключи процедурата, трябва да идете на място в училището, там ще ви дадат такова, попълвате го, подавате го, и готово.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 17:16 от Тони🍀

# 538
Благодаря Ви !Такава бланка и в другите училища даже не намерих, но както и да е 😀 Съчених си едно заявление,младежа положи подпис утре рано ,ще го занеса и дано процедурата стане по бързо,че няма търпение.

# 539
  • Mars Hotel
Честито, Бокси! Дано да му хареса и да се справя добре там.

Общи условия

Активация на акаунт