Тотална обърквация заради връзка и цялото бъдеще и мнението на роднините

• 7 934
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Авторът не пита за мнението ви за хората без диплома за средно образование. В ДЗИ има въпрос за четене с разбиране. Не ясно как сте го взели някои.

Авторе, не им позволявай да ти прехвърлят собствените си страхове, ограничения и предразсъдъци! Не можеш да живееш с нагласата какво лошо може да стане някога. Ще ставаш баща! Жена ти и детето ще са твоето семейство! Те са на първо място, след това кръвните роднини и всички останали. Като искат да се държат като задници - тяхно право. Ти не си длъжен да търпиш тяхното неуважение и неприемане на твоя избор и решения. Какво очакват? Да си убиете детето и да се разделите, въпреки че искате да сте заедно, щото те не одобряват? Айде у лево! Кофти е, че не срещаш подкрепа и разбиране от семейството, но такъв е животът понякога. Това че са ти роднини, не означава, че ще определят твоя живот. Те си имат техен. Кажи им ясно и категорично да приемат избора ти и да уважават решенията ти. Ако продължат с ексцесиите - режеш с ножицата и толкова! Да си се давят в предразсъдъци самички. Не е краят на света че няма да се чувате за рождени дни.

# 241
Аз в девойката не се съмнявам, в автора се съмнявам. Взе и да агресира и да обижда. Отговарящите и те.

# 242
  • Melmak
Олее, то мани заболяванията, авторът има проблем с агресията.

# 243
Толкова го защитавахте автора каква прекрасна партия е, а той извади торбата с мизогинията. 🥴

Мили успешни и образовани съфорумки, ще си го прибирате ли у вас вече?

# 244
Драги читателки, ако сте изпитвали съмнение у кого е проблемът, надявам се да са се разсеяли Simple Smile
Между другото, по спомен Хайди Клум подава молбата за развод, защото не можела да търпи повече агресивните изблици на Сийл, започнал и да ù посяга.

# 245
И двамата сте се хвърлили в тази връзка без да мислите и ще си чупите главите. Жена ти за толкова години не е намерила време да изкара един-два изпита и да завърши. Вместо това си е намерила отчаян мъж, който е съгласен да е с всяка, само да не е сам, и е побързала да забременее, за да те върже да я издържаш. Не всяка жена иска пари за дрехи, прически и маникюри. Има и такива, които просто искат да не работят, а да си лежат вкъщи на дивана, докато детето е на градина или училище, и после да висят по пейките в парковете. Две такива познавам, след ражданията така и не заработиха, все се намира оправдание. На едната детето е в детската градина, на другата вече в училище. На втората дори и роднините на мъжа и предложиха заем да започне частен бизнес и тя отказа, защото такива имало под път и над път. Само че не мисли жена ти ако я оставиш или ако стане нещо с теб, как ще го гледа това дете.

Ти пък си със заболяване и въпреки това не мислиш какво ще стане ако се влошиш, или ако не можеш да намериш работодател, който да се съгласи да те наеме, взел си първата, която ти е обърнала някакво внимание и си се съгласил да го играеш този, който носи парите в семейството. Съвсем различно щеше да е, ако жена ти имаше някоя добра работа, да се върне след майчинство и да не и правят проблеми за болнични, или някоя професия като счетоводител или медицинска сестра например, от която и на частно може да изкарва пари, и да може да поеме цялата семейна издръжка ако се наложи. В случая обаче ти си този, който трябва да издържа И нея, И детето. И ако се случи нещо с теб, потъвате всички. С право са ужасени семейството ти.

Да бе, съгласил се е. Видно е, че в момента е твърдо убеден, че ни деца, ни нищо, ще попречат на жената да работи и да си се гледа финансово сама, без дупки в програмата. Вероятно и финансите за детето ще са нейния гръб, дори и авторът да е достатъчно здрав, за да работи.

# 246
Оф, абе авторе, недей да изперкваш, тъкмо щях да те защитавам, че е нормално да си по-груб, след като повечето мнения са такива, ама ти прекали и сега ще ти заключат темата, че може и да те баннат. Ми оправяй се.

# 247
  • Melmak
Мъчно ми е за жената, бременна от такъв!

# 248
И двамата сте се хвърлили в тази връзка без да мислите и ще си чупите главите. Жена ти за толкова години не е намерила време да изкара един-два изпита и да завърши. Вместо това си е намерила отчаян мъж, който е съгласен да е с всяка, само да не е сам, и е побързала да забременее, за да те върже да я издържаш. Не всяка жена иска пари за дрехи, прически и маникюри. Има и такива, които просто искат да не работят, а да си лежат вкъщи на дивана, докато детето е на градина или училище, и после да висят по пейките в парковете. Две такива познавам, след ражданията така и не заработиха, все се намира оправдание. На едната детето е в детската градина, на другата вече в училище. На втората дори и роднините на мъжа и предложиха заем да започне частен бизнес и тя отказа, защото такива имало под път и над път. Само че не мисли жена ти ако я оставиш или ако стане нещо с теб, как ще го гледа това дете.

Ти пък си със заболяване и въпреки това не мислиш какво ще стане ако се влошиш, или ако не можеш да намериш работодател, който да се съгласи да те наеме, взел си първата, която ти е обърнала някакво внимание и си се съгласил да го играеш този, който носи парите в семейството. Съвсем различно щеше да е, ако жена ти имаше някоя добра работа, да се върне след майчинство и да не и правят проблеми за болнични, или някоя професия като счетоводител или медицинска сестра например, от която и на частно може да изкарва пари, и да може да поеме цялата семейна издръжка ако се наложи. В случая обаче ти си този, който трябва да издържа И нея, И детето. И ако се случи нещо с теб, потъвате всички. С право са ужасени семейството ти.

Абе ай ще ви е**а к***веснки номера вече.... Заболяване съм бил, що не съм си намерил някоя дето ще ме издържа след време, ако ми стане нещп.... Ей заради такива К**рви като тебе, е важно да има някоя дето ще ме оцени без да ме гледаме с какви заболявания съм и това е ценно.... Ама си проста като гъз и няма как да го загрееш щото не си минала по тоя път, овца...

Ама поне се виждаш каква си патка... Дано поне с твоя мъж и с тебе да не стане нещо, че ще се припознаеш в коментара си овца проста...

Бавно развиващи овце сте 90% тук...
Така можеш да говориш на баба си и на леля си.

# 249
Мнението за гърнето и похлупака се оказа вярно.

# 250
Образованите, ей ви го хубавеца! То и мацка с начално му е много.

# 251
Толкова ли чак са реагирали бабите и лелките?

Да не би Елора да е права? Разчитали са неговите братовчеди да го наследят, а сега детето му ще е наследник и става оле, мале!

Историята познава такива случаи. Един тон.
Има нещо много сбъркано в това две улави лелки да се държат така с 30 годишен мъж.

Толкова го защитавахте автора каква прекрасна партия е, а той извади торбата с мизогинията. 🥴

Мили успешни и образовани съфорумки, ще си го прибирате ли у вас вече?

При толкова простотия е нормално да реагира така.
Не оправдавам, ама всеки реагира различно на нападки. В случая прекалява и нарушава и форумните правила.

Сега авторе като си толкова оборотен, отиди при роднините и им говори и на тях така.

# 252
Мнението за гърнето и похлупака се оказа вярно.
Май аз го казах, ама не съм толкова убедена... Може жената да е по-свястна и по-възпитана, макар и с основно.

# 253
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт