Тотална обърквация заради връзка и цялото бъдеще и мнението на роднините

• 7 940
  • 253
  •   1
Отговори
# 225
  • Далечният изток

Нищо не разбрах... Няма как да вземе нищо след като апартамента си отдвана мой... И това деето съм го писал, точно това имах предвид, че няма как да вземе нещо което е мое от преди да имаме брак...

То хубаво хейт ама направо се оляхте Open Mouth.
Може да те наследи.

# 226
  • София
Може да те изгони и да живее с детето в апартамента ти докато детето навърши 18 години.

Добре де, ама нали това дете е И негово и би трябвало да го вълнува как да го изгледат (двамата) и да е добре то, поне за времето, докато още не е самостоятелно.

# 227
Тъжно е тези, които са ти бърсали ****, да са "някакви там". За реакцията им може да има причина, различна от тази, че са откачени кукувици?

И моята баба ми е бърсала задника. Не променя факта, че ме малтретираше от бебе нали?

Може и баща ми да ми го е бърсал. Ама не променя факта, че искаше да си ляга с мен като бях на 11-12
Та роднини лесно стават някакви. Никой нищо не дължи.

Също така неговите родители са му бърсали задника, а не въпросните. Ти няма как да знаеш това.
И това, че някой е бърсал нечие дупенце, не го прави негов роб.

Считам за слабоумно някаква бабка и лелка да държат сметка на 30 годишен мъж с кой да си ляга и с кой да живее.
Направо да си вземат тия дипломите и да си ги заврат там дето не ги огрява.

# 228
Нищо резонно няма в изкукалите лели и баби. Авторът дойде и повтори каквото е казал в първи пост, очевидно много от образованите не могат да осмислят какво пише там.
Много е притеснително, че повтаря същите алабализми. Аз го питам що онази не учи и не го ли тревожи това, он вика, че бебето станало. Поне разбрахме, че е станало случайно.

Мисля, че не само липсата на образование, което само по себе си е недопустимо, ами има и нещо друго при приятелката, което авторът премълчава. Нещо, което за едно нормално българско семейство в широк смисъл е неприемливо. Нали така, авторе?
А аз мисля, че авторът усуква историята и съм в дилема дали е нарочно, или наистина няма капацитет да я осмисли. Според мене роднините имат проблем не със самото девойче, ами с начина, по който авторът минава през живота си и взима някакви решения, обаче той не успява да го смели и остава на първосигналното вербализиране 'гадже без средно'. Твърде абстрактно му идва. Или пък се прави на улав.

# 229
Нарциса, а на теб какво ти влиза в работата защо не учи.
Тя длъжнали ли е заради теб да учи?
Теб какво те вълнува толкова, че чак ти стана дилемка темата.
Какво искаш?
Да я пречукаме дружно, да я ритнем в коремчето, да я заведем да прави аборт за по цивилизовано.
Или на сапунче да я направим, щото нямала диплома за средно.
Thinking

# 230
Ама вие верно бетер бабите и лелите - да учи, та да учи. Нито средното, нито висшето са задължителни и не е никакво престъпление да ги нямаш! И като се изучи, бабите като плеснат с ръце, та я прегърнат с любов - приказка!

# 231
  • Melmak
Толкова ли чак са реагирали бабите и лелките?

Да не би Елора да е права? Разчитали са неговите братовчеди да го наследят, а сега детето му ще е наследник и става оле, мале!

# 232
Отговарям на един доста тъп коментар :Кой в днешно време е с основно образование ? Ами Аз ,моя милост ,и изкарвам от собствен бизнес ....дооосттаааа пари ,та даже и гледам мъжът ми инженер и 3 деца - ххааахаааа вие не сте добре да говорите за образование .Вие знаете ли как се взимат изпити в днешно време ,не е решила, не е завършила примерно УНСС или НБУ ПЛАТЕНО .Момче ,не се излагай ,ако обичаш жена си ,и искаш детенцето ,вземи си я ,и какво като си и купил ти нещата ,които има .А не е ли нормално,кой да и купи ,съседа ли?нали ти си мъжът до нея,не се знае как ще ви завърти животът. УТРЕ може тя да те гледа ,знаеш ли.По смирени бъдете, без излишна гордост. В началото мъжът ми ме гледаше ,след 10 години сега аз всички....обърнаха се нещата на 180 градуса ,затова обичайте се създайте си семейство ,няма по хубаво от това .А на роднините ,ако те обичат ,истински, ще я приемат, въпреки че не са доволни .Не е важно те да са доволни ,а вие да сте щастливи .Честно незнам какви са тези роднини ,никога ме бих се намесва ла така грозно в живота на сина ми или дъщерите ми.Дори в момента не смея ,а те са на 17 и 18 момичетатата .Обичам ги ,и затова внимавам как се намесвам инкал обиждам приятелите им и половинките им,защото искам да остана в животът им.Това е любов. Ти си голям човек ,животът вече си принадлежи на теб самият ,след 18 вече всеки е себе си.Нив майките , барабар с целите роднини, сме до време .После важните сте вие младите. Това е моето мнение ,ако искате ме опровергаваите ,но тук вече е намерено детенце и никой няма право да изказва такива грозни думи.Няюа да то вземе апартамента, преди брак е придобит, дишаите спокойно

# 233
За какво си пращате децата на училище тогава? Оставяйте ги да обикалят улиците, или да продават сладолед под някой чадър. Ще преуспеят и ще въртят бизнеси и без да могат да си напишат името без грешки.

# 234
Тя едва ли ще учи, защото и това иска пари и свободно време, а авторът не изглежда склонен да се лиши от нейния финансов принос, за да може тя да учи, вместо да работи. Евентуално може да се опита с корема, да я съжалят и са ѝ подарят дипломата за средно.

# 235
И двамата сте се хвърлили в тази връзка без да мислите и ще си чупите главите. Жена ти за толкова години не е намерила време да изкара един-два изпита и да завърши. Вместо това си е намерила отчаян мъж, който е съгласен да е с всяка, само да не е сам, и е побързала да забременее, за да те върже да я издържаш. Не всяка жена иска пари за дрехи, прически и маникюри. Има и такива, които просто искат да не работят, а да си лежат вкъщи на дивана, докато детето е на градина или училище, и после да висят по пейките в парковете. Две такива познавам, след ражданията така и не заработиха, все се намира оправдание. На едната детето е в детската градина, на другата вече в училище. На втората дори и роднините на мъжа и предложиха заем да започне частен бизнес и тя отказа, защото такива имало под път и над път. Само че не мисли жена ти ако я оставиш или ако стане нещо с теб, как ще го гледа това дете.

Ти пък си със заболяване и въпреки това не мислиш какво ще стане ако се влошиш, или ако не можеш да намериш работодател, който да се съгласи да те наеме, взел си първата, която ти е обърнала някакво внимание и си се съгласил да го играеш този, който носи парите в семейството. Съвсем различно щеше да е, ако жена ти имаше някоя добра работа, да се върне след майчинство и да не и правят проблеми за болнични, или някоя професия като счетоводител или медицинска сестра например, от която и на частно може да изкарва пари, и да може да поеме цялата семейна издръжка ако се наложи. В случая обаче ти си този, който трябва да издържа И нея, И детето. И ако се случи нещо с теб, потъвате всички. С право са ужасени семейството ти.

# 236
Откога чакам да пише някой в темата, че е с основно, но е супер много успешен. Доообре.

# 237
Може да те изгони и да живее с детето в апартамента ти докато детето навърши 18 години.

Добре де, ама нали това дете е И негово и би трябвало да го вълнува как да го изгледат (двамата) и да е добре то, поне за времето, докато още не е самостоятелно.

Да, така е, не е чак толкова страшно (е, предполагам, че за потърпевшия е много неприятно, но не е отнемане завинаги на апартамента). А и получилият попечителство над детето така или иначе има неминуемо повече разходи около него + че дължи и определен от съда наем на собственика на апартамента. Някакви необосновани страхове, че ще вземат милиардите на автора.

# 238
Нищо резонно няма в изкукалите лели и баби. Авторът дойде и повтори каквото е казал в първи пост, очевидно много от образованите не могат да осмислят какво пише там.
Много е притеснително, че повтаря същите алабализми. Аз го питам що онази не учи и не го ли тревожи това, он вика, че бебето станало. Поне разбрахме, че е станало случайно.

Мисля, че не само липсата на образование, което само по себе си е недопустимо, ами има и нещо друго при приятелката, което авторът премълчава. Нещо, което за едно нормално българско семейство в широк смисъл е неприемливо. Нали така, авторе?
А аз мисля, че авторът усуква историята и съм в дилема дали е нарочно, или наистина няма капацитет да я осмисли. Според мене роднините имат проблем не със самото девойче, ами с начина, по който авторът минава през живота си и взима някакви решения, обаче той не успява да го смели и остава на първосигналното вербализиране 'гадже без средно'. Твърде абстрактно му идва. Или пък се прави на улав.

Ти имам чувстото, че не си наред...
Казах ти вече, че не е случайно и пак някакви глупости говориш...
Не учи в момента, защото работи и е леко тегаво в момента...

Другото е, че НИКЪДЕ не сме казали, че не гледаме за развитие, което включва и образованието, и пак тръгваш да говориш нещо дето само си го мислиш....

# 239
Чакайте, малко се заблудих и избързах .Прочетох средно ,не основно образование .Имах предвид средно съм завършила ,а девойката щом е с основно, ами малко е притеснително ,но пак може да завърши средно  .Не е късно ,стига да има желание.Дано е добро момиче

Общи условия

Активация на акаунт