Тотална обърквация заради връзка и цялото бъдеще и мнението на роднините

• 7 935
  • 253
  •   1
Отговори
# 210
Е, сега остава да кажеш, че обмисляш да зарежеш бременната си жена, с която ти е добре, заради мнението на баба си и леля си. Ако е така, наистина си пълен идиот.

Еее, стига слагахте думи в устата и това - какво ще направя и какво ще стане и всякакви такива.
Без да съм го направил и без да е станало...
Никой не говори за това, че ще я оствя и т.н... Което няма да стане...

Всичко е по-скоро заради реакацията на роднините...

# 211
Ама и ти си един капацитет, цяло чудо...
Лели и баби ще свикнат с новата булка, ти си опичай акъла, че семейство имаш да гледаш. Ама като ти гледам разсъжденията, горко и тежко на момичето с такъв "мъж", явно и дете сама ще гледа.... Ужас ужасен

# 212
Ми, кажи им, че избора си е твой, и или те приемат с жената до теб, или да си гледат собствения живот и да не се месят в твоя.
П. С. Ако имате брак, при развод, ако тя няма друго жилище, съдът може да присъди тя да ползва твоят апартамент, до навършване на пълнолетие на детето, и да ти плаща наем за половината. Ако такива тънки сметки те спират да сте семейство, по добре жената да прави аборт и да си търси някой на нейното ниво, а ти чакай баба ти да ти намери жена...

# 213
Е, сега остава да кажеш, че обмисляш да зарежеш бременната си жена, с която ти е добре, заради мнението на баба си и леля си. Ако е така, наистина си пълен идиот.

Еее, стига слагахте думи в устата и това - какво ще направя и какво ще стане и всякакви такива.

Да де, ама брак не предлагаш, да бе би случайно да ти вземе апартамента от тати.

Обясни какво означава "не ходи, където си иска"? Ходили ли сте на почивка някога, преди да я забремениш случайно - в България, не на Малдивите?

# 214
Абе я си кажи защо толкова не я харесват, дори сега, щом чакате дете, не вярвам да е само заради образованието.

# 215
Мисля, че не само липсата на образование, което само по себе си е недопустимо, ами има и нещо друго при приятелката, което авторът премълчава. Нещо, което за едно нормално българско семейство в широк смисъл е неприемливо. Нали така, авторе?

# 216
Да не е от етноса?!?

# 217

Да де, ама брак не предлагаш, да бе би случайно да ти вземе апартамента от тати.

Обясни какво означава "не ходи, където си иска"? Ходили ли сте на почивка някога, преди да я забремениш случайно - в България, не на Малдивите?

Ами и с брака няма как да го вземе ама ок. Просто брака е един лист хартия, без по-никакъв начин да помага на семейството...

# 218
Попитахме те нещо, няколко пъти, и аз, и Фрау.

# 219
# 220
А и ти сега разбра, че и с брак не може да ти вземе наследственото апартаментче. Допреди това пишеше, че не може да ти го вземе, след като сте нямали брак.

Ами, помага бракът. Представи си, че след като не си много здрав и умреш рано, не искаш ли детето ти да получава наследствена пенсия? Поне малко помощ от теб да има?

# 221
  • София
Ами сега като започне да иска пари от твоите за бебето, какво ще стане? Ще кърви ли сърцето ти?

# 222

Не давам назад, по скоро е, че изобщо не знам сега как да комуникирам с тях след тези скандали, понеже никога не е било така.

Ами нужно ли е да комуникараш с хора, които те обиждат и ти се бъркат така безобразно в личния живот.
Момче, нямах и 15 години ,когато не позволявах на мама, баба и дядо да ми казват с кого да излиза.
А ти си на 30 години и позволяваш на някакив там да ти нареждат с кой да си лягаш едва ли не.
Ми спри комуникация бре човек. Много важно.
Ако някой ден се обадят да видят детето им кажи, че жена ти е майката и тъй като не я харесват, нямат право да виждат детето.

# 223
Тъжно е тези, които са ти бърсали ****, да са "някакви там". За реакцията им може да има причина, различна от тази, че са откачени кукувици?

# 224
Може да те изгони и да живее с детето в апартамента ти докато детето навърши 18 години.

Общи условия

Активация на акаунт