Хубаво мъжът е трябвало да си намери някоя по-образована, обаче явно не може и не иска. Той няма да се хване с такава, защото ще е с приятна, добре платена работа, свободно време за глезотии и процедури. Няма да бачка на поточна линия или на къра по 12 часа, където няма време да си изпере дрехите, пък какво остава да троши пари по маникюристи, фризьори, козметички и екскурзии. И той ясно си е предначертал, че такива жени не са за него и не се търсят взаимно.
Партньорите не ни се падат от небето, сами си ги избираме съзнателно или подсъзнателно.
Ако съм на мястото на майка му и синът ми, който никога не е имал приятелка, най-накрая се обзаведе с такава, която работи и иска деца от него, ще съм доволна. Според мен са си един за друг.
Освен това, дали някоя образована, перспективна, амбициозна мадама би взела автора (no offence), или би се целила в друг типаж? Коя от възмутените от липса на образование биха взели някой като автора или биха били доволни от мъж, който изкарва добре, но работи отскоро, не се справя с жените и има нелечимо заболяване? Пак, изобщо не искам да обиждам автора, животът му никак не е бил лек, но е успял да издрапа и са започнали да му се нареждат нещата. Човек обаче трябва да е реалист. Темата е показателна колко лошо може да са настроени хората, и то даже такива, на които не им се налага да му бъдат никакви.