Сватба около Пловдив (2024-25)

• 1 358
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Знам, че може да има отворена такава тема вече, но ми се иска да разбера по-актуална информация по темата. Ще организираме сватба догодина - мислим нещо около лятото или септември-октомври. Искаше ни се сватба на морето/някой горски комплекс, но опциите за настаняване в хубавите места са изключително скъпи.

Тъй като с годеника ми сме от Пловдив, както и гостите, реших, че ще е в пъти по-евтино сватбата да е без нощувка за гостите. Та, искам да попитам за информация за готини места в и около Пловдив - иска ми се нещо като градина, може би рустикален стил. Засега съм харесала Mavruda Secret Garden и Collibri pool. Можете ли да ми дадете съвет за тези места или за нещо подобно?
Благодаря предварително!

# 1
  • SF
Ами това Мавруда изглежда доста тежкарско и истинско!

# 2
Колко души планирате да е сватбата?

Вместо Колибри, по-добре заложете на Garden Weddings. Доста по-обичайно място за сватби. Иначе се намира доста близо до Колибри, демек пак на околовръстното.
Мавруда Сикрет Гардън си е ресторант в СПС-а. Мавруда Ресторант и градина е онова в рустик стила, което явно сте си харесала. Намира се в Ягодово. Препоръчвам го много. Само риска на открито никой не може да го предвиди.
В бирария Хилс (Перущица) правят доста бохо-рустик сватби.
И между другото, като съвет, нямам позната (сред поне 20тина), която да не е съжалявала за опита си за сватба на открито. Казвам опит, защото много често сватбата завършва не на открито Simple Smile

# 3
  • Пловдив
Ние от няколко годкни присъстваме само на сватби на открито и никога не е имало дъжд или неприятни изживявания. Нашата сватба също беше на открито, в Мавруда и ако трябваше и сега да избирам, пак там бих я провела.

Общи условия

Активация на акаунт