Искам бебе

• 4 365
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Рано е да се каже дали е станало, но напрегнатите гърди са си симптом на бременност
На мен така ми се напрягат и болят винаги преди цикъл. 😕

# 61
  • Sofia
Рано е да се каже дали е станало, но напрегнатите гърди са си симптом на бременност
Да, това е симптом и за двете - ранна бременност и ПМС.

# 62

Симптомите на ПМС и на ранна бременност често са едни и същи

# 63
Дойде ми днес, 7 дни по-рано, а това никога не се е слчвало. Даже винаги ми закъснява. Какво се случва вече не знам… Май е редно да пусна някакви изследвания.

# 64
Здравейте, пиша тук с надежда да чуя нещо хубаво. Сравнително от скоро правим опити за много желано бебче, от 7 месеца. Всеки месец след опити ми закъснява с по 1 седмица до 10 дни единия път ми закъсня точно 14 дни. Тогава си казах станало е започнах да се радвам и като ми дойде се сринах тотално. Започнах да си мисля какви ли не неща.. цикълът ми дойде на 14.04 и продължи 5 дни (по принцип никога не е 5 дни винаги е 7 дни) правихме опити на 25, 27, 29, 30.04 и на 3.05 . Имам 10 дни до следващия цикъл. Дали е вероятно този път да стане? Започвам да се притеснявам малко вече. Ако продължи така ще отида на лекар.. благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт