Искам бебе

• 4 403
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Ако след година не стане, има проблем. Засега продължавайте с опитите. Въпрос на късмет

# 46
Здравейте! Имам нужда от съвет и най-вече кураж❤ За първи път пиша в групата, но я следя доста често. Последният ми цикъл беше на 05.11-09.11. По принцип съм с нередовен цикъл и последният беше нетипичен кафеникав. Имах положителни тестове за овулация на 24-25.11, ден преди това и на тези дати имахме и опити. Днес си направих тест за бременност и е отрицателен. Води се, че съм в 9 DPO. Посещавам често гинеколог и всеки път се казва, че всичко е наред. Дали е рано за тест Sad някоя от Вас имала ли е отрицателен тест на 9. след овулация и после да е бил положителен?

# 47
Положителните тестове са положителни в деня преди овулацията, та може да не сте 9-ти ден още. Изчакайте още два-три дни и пак тест.

И нали знаете, че не само при вас може да има нещо? Половината от репродуктивните проблеми са при мъжа

# 48
Здравейте! Имам нужда от съвет и най-вече кураж❤ За първи път пиша в групата, но я следя доста често. Последният ми цикъл беше на 05.11-09.11. По принцип съм с нередовен цикъл и последният беше нетипичен кафеникав. Имах положителни тестове за овулация на 24-25.11, ден преди това и на тези дати имахме и опити. Днес си направих тест за бременност и е отрицателен. Води се, че съм в 9 DPO. Посещавам често гинеколог и всеки път се казва, че всичко е наред. Дали е рано за тест Sad някоя от Вас имала ли е отрицателен тест на 9. след овулация и после да е бил положителен?
Моя тест лента показа втора бледа черта една седмица преди очакванта м  после си направих в деня на очакванта дата шуар чек беше едва видима и сега съм в пети месец

# 49
Здравейте правим опити за бебе цикълът трябваше да ми дойде на 28 Декември ,но още не е дошъл има закъснения, корема ми е подут малко , също така преди това имах болки в кръста и корема долу ниско възможно ли е да съм забременяла

# 50
  • София
Всичко е възможно. Направи тест. Ще ти даде много по-сигурен отговор, отколкото тук да гадаем с кристално сълбо

# 51
Така е, възможно е да има бременност, но ние освен да хвърлим един боб, няма как да знаем. Тест

# 52
Здравейте момичета!Правим опити за бебе от 7 месеца с ПКЯ и ИР.Имам не редовен цикъл преди 4 месеца имах предизвикване с Кломен и вече от 2 месеца ми е по часовник.Цикълът ми беше на 20.01.2025 до 25.01.2025 бях на преглед при АГ на 10.02 имах фоликул 2 мм в левия яйчник и ми направиха Хориомон 5000.Овулацията ми беше на 12.02(теста за ову беше положителен)на 13.02 бях на преглед и се показа нов фоликул в десния яйчник пак с 2мм(десния ми яйчник до сега съм нямала никакъв фоликул всеки месец съм на аг за фоликулометрия)на 15.02 пак положителен тест за ову, сутринта си пуснах чхг и се шокирах от резултата,защото е много желано бебе имаме една загуба в 17г.с преди година(заради грипА).Та въпросът ми е рано ли е за чхг ?

Тестове направени на 12.02 сутрин и вечер .

Тест от 15.02 вечер

И резултата от чхг…🥲

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 15:08 от elza01

# 53
ЧХГ е отрицателен

# 54
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете задължително ли е кръвния тест за бременност да се прави сутрин и в същия ден ли излиза резултат? В моя град има лаборатории Рамус и Бодимед - ако е от значение.

# 55
За кръвния няма значение кога се прави. Уринният е хубаво да е сутрин, защото тогава е най-концентрирана урината след цяла нощ не пишкане. Но за кръвния няма такова нещо

# 56
Здравейте, момичета! Правим опити за бебе от скоро, казвам от скоро, защото имах куп проблеми, през които минахме и продължаваме… правена ми е летц процедура, после се установи, че имам малък аденом на хипофизата, с начален стадий на хашимото съм, имах сериозен хормонален дисбаланс. Поради всичко това доста често посещавам гинеколог и ендокринолог. Наскоро разбрах, че и съм с много нисък амх за възрастта - на 31 съм. На всеки преглед ми се казва, че всичко е наред, защото образувам фоликули, уж имам овулация и така нататък. Въпросът ми е как успявате да се справите с психическата умора? Как просто се оставяте, нали казват, че като спреш да го мислиш, се получавало.. как успявате? Особено при редовни въпроси от близки и познати…постоянните новини за бременност на някоя позната или приятелка…

# 57
Здравейте на 7 този месец ми дойде цикъла и свърши на 11 , още преди 2-часа започна да ме боли корем долу ниско все едно ще ми дойде цикъла.. На какво се дължи ?

# 58
Момичета, правихме опити преди, по време и след овулация. След една седмица трябва да ми дойде. Гърдите обаче вече са ми напрегнати и ме болят, коремът също от време на време ме боли леко както преди да ти дойде Ц.
Възможно ли е пак да не се е получило? Да взема да си следя О с летни освен. Това ли е най-надеждното? Знам, че има още надежда да се е получило, ама тези неща ме разколебават.

# 59
Рано е да се каже дали е станало, но напрегнатите гърди са си симптом на бременност

Общи условия

Активация на акаунт