Искам бебе

• 6 930
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Опити за бебе за мен е секс по време на фертилния прозорец, независимо дали не се пазите през това време и сте го правили веднъж или опитите са през ден.
Бременност може да стане от един полов контакт, не са нужни пет дена опити, за да се получи.

# 76
Секс без пазене с цел забременяване за мен означава опити. Следене на овулация, секс по график също са опити, но са екстра

# 77
Преди всичко спокойствие и редовен секс след цикъл. Следенето по дни и ову тестовете водят до стрес и отрицателни резултати след това. Стрсът променя стойностите на подходящите за целта хормони.

# 78
Всъщност обикновено помагат

# 79

5 дни преди цикъл знам че е рано но съм нетърпелива.
Знам също че престо дават изпарителни личен опит но тази е много по ясна според мен..   а според вас?

# 80

Тъй като за първи път си правя тест за овулация според вас положителен ли е

# 81
Последният е положителен

# 82
Здравейте това са резултати на хормоните ,защото опитите за бебе са неуспешни

# 83
Ние правим опити през ден-два, но пак не се получава. Вече се отчайвам. Не съм пускала изследвания, явно е време. Какви точно трябва да пусна и покриват ли е се от ЗК?

# 84
Аз също се отчайвам! И не знам какво точно да направя

# 85
Първата разумна стъпка е посещение при личния лекар - особено ако Ви познава добре и ви следи историята на заболяванията. Ще Ви даде направления за гинеколог и ендокринолог, за да се търси причина за проблема и едва след като те вдигнат рамене ще бъдете насочени към репродуктивен специалист. Стискам Ви палци причината за неуспех да е нещо банално и бързо за преборване.

# 86
На 6 декември ми дойде цикъла на 9 декември свърши на 14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещам леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, на какво може да се дължи?

# 87
На 6 декември ми дойде цикъла на 9 декември свърши на 14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещам леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, на какво може да се дължи?

Теста за овулация е положителен когато втората черта е по тъмна от контролната. При овулация болка има съответно в един от 2 яйчника или по точно този от който ще излезе яйцеклетката. Може би имате по късна овулация и трябва да се тествате повече дни. Успех и дано ви се получи 😊🍀

# 88
  • Варна
Здравейте,

Това, което ще прочетете, може да Ви прозвучи малко трудно за възприемане. НО предвид напредналата Ви възраст е доста вероятно организмът Ви да е изгубил способността си да зачева. В случай, че успеете да заченете, детето може да има сериозни увреждания, като вероятността за синдроми, според последни проучвания, е 67%. Надявам се да съм Ви била полезна.

# 89
  • София
Гергана, кой имате предвид с този невероятен съвет?

Общи условия

Активация на акаунт