Невъзможна любов - моля за съвети

• 6 595
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Иска да те разкара и се оправдава с майка си.

И на мен на това започна да ми мирише.
Мъж, който иска една жена, няма да действа така.

# 121
  • Washington,USA

Чудел се е какво да измисли, според мен и това най - добре му е прозвучало.

# 122

Зарязвала съм го преди, ревал ми е и не ме е пуснал.

# 123
Съжалявам, но притеснителността и срамът ти не кореспондират много с образа на разбивачка на сърца.

Реално, няма какъв съвет да ти дадем. Единственото е да не се вкопчваш толкова в неговите родители, защото нищо не зависи от тях, а от мъжа, който си избрала. Ако той не става, няма какво да се направи.

# 124
  • Melmak
Аз мисля, че по-скоро мъжът е пасивен и не иска да разваля отношенията с родителите си.

Явно техните са от онази особена порода хора, която изтъква пред детето си как са му плащали образование, как да го издържали докато учи, как са му купили апартамент. И сега изведнъж идва лошата селянка да им живее в апартамента, купен за тяхното златно дете.

Такива родители манипулират с материалните неща, които дават на детето си. Той в един момент се чувства задължен към тях и ги слуша, защото не иска да е лош син, какъвто ще го изкарат ако не слуша.

Не го оправдавам в никакъв случай, за мен това поведение не е ок. Авторката никога няма да е на първо място. Винаги ще се налага да се съобразява с мнението на свекърите. Ако тази връзка въобще можеше да просъществува си представям как някога имат деца и свекървата се държи все едно авторката е някаква натрапница в нейния дом, защото свекърите са купили апартамент на сина си.

# 125
  • София

Зарязвала съм го преди, ревал ми е и не ме е пуснал.

Значи няма да ти е трудно да му заявиш категорично "Или идваш с мен на квартира да живеем заедно или приключваме". Да видим колко ще реве и КОЛКО ще те иска обратно

# 126
Аз мисля, че по-скоро мъжът е пасивен и не иска да разваля отношенията с родителите си.

Явно техните са от онази особена порода хора, която изтъква пред детето си как са му плащали образование, как да го издържали докато учи, как са му купили апартамент. И сега изведнъж идва лошата селянка да им живее в апартамента, купен за тяхното златно дете.

Такива родители манипулират с материалните неща, които дават на детето си. Той в един момент се чувства задължен към тях и ги слуша, защото не иска да е лош син, какъвто ще го изкарат ако не слуша.
Потвърждавам.

# 127
  • Washington,USA
Кога е ревал. Наскоро ли? Хората се променят... Чувствата също.

# 128
Той може и да си я иска и обича и пак родителите му да са проблема и да го натискат. Да вменяват вина как са му купили апартамент и той сега избира нея а не Еди коя си. Познато ми в до болка.
Пак казвам: на него му трябват много смелост и топки за да противопостави на родителите си. Те може и да го заплашват с лишаване на наследство и прочие.
Мен също ме заплашваха но на мен не ми дреме.
Има обаче хора дето не им е все едно. Само един пример

# 129
  • София
Като е ревал, сега е време да докаже, че зад сълзите му наистина има чувства - заявява на родителите си, че ти си неговата жена, той е голям мъж и те нямат право да се месят, и край на драмата.

# 130
  • София
Е да, ама не му се сдава апартаментът... който вероятно, стратегически, не е на негово име Wink

# 131
  • София

Не схващате какво е обич ли. Държа на него, все пак живяла съм с него 2г., преминали сме през много заедно - ценя времето прекарано в опознаване, напасване на характери, свикнение. Той вече не е просто някакво гадже за мен. За това не мога и с лека ръка да загърбя всичко.

Отдавна сме схванали какво е обич.
Но от твоите писания до тук излиза, че непременно искаш да си с него в прословутия апартамент.
Предлагам да забравиш това желание.
Намери си работа и квартира в столицата. Виждайте се с него на твой терен - и за тебе ще е по-удобно и спокойно така. Времето ще покаже дали е имало обич, свикването вече го няма. Младежа е добре и без тебе, очевидно. Докато учиш в прованса идва ли при тебе всяка свободна минута?
Ами ако този път не ти реве и не иска да сте заедно - какво правиш?
Не се ограничавай да се завираш в имота му и да ставаш слугиня на мамин Мунчо. Общувай и с колеги, запознавай се, контактувай и с други хора.
Това бих посъветвала и дъщеря ми ако залитне по подобен мамин златен.

# 132
Не се занимавай с този младеж, дори да те приемат проформа, ще трябва да ходиш на гости по празници, да виждаш криви погледи и подмятания, да ти напомнят, че живееш в техния апартамент, да си кръстиш детето на тях и още и още. А ти никога няма да забравиш поведението им, ще се натрупва омраза, ако и да имате прилични отношения. И за какво ти е всичко това на 24 г?
Някъде напред във времето ще имаш добри отношения с хора, които те харесват и мъж, който те обича!

# 133
В крайна сметка този мъж какво предлага? Не иска да живееш в неговия апартамент, родителите му не дават. Не иска да се изнесе на квартира с теб, щял да ги обиди. 
Какво иска той?

# 134
Едно е ясно,каквото и да иска,не иска авторката.

Общи условия

Активация на акаунт