Невъзможна любов - моля за съвети

• 6 607
  • 139
  •   1
Отговори
# 75
Предложи му да си наемете жилище заедно щом родителите му не дават да живееш в тяхното. Ако наистина иска да е с теб, ще се съгласи. Ако откаже, защото вече си имал , ясно е, че не държи достатъчно на теб.

# 76
  • София
Гаджетата не са "зет" или "снаха". Ако ти водят десета поредна "снаха", колко ще ти е интересно, или важно да я опознаваш?

И за това е виновно гаджето, или синчето, дето води всяка мацка, с която са се целували, при мама и тате? Най-малкото е невъзпитано да си го изкараш на момичето заради неадекватността на сина. Само дете с авторката са от доста време заедно, та видно не е такъв случаят.

# 77
  • Melmak
От разказа се разбира, че не е всяка втора и че отношенията са сериозни.

Освен това момичето с какво е виновно, ако синчето води всяка втора вкъщи? Въобще не е това ситуацията!

# 78
  • Най-красивата страна
Аз не вярвам той да се съгласи да отиде да живее на квартира с момичето.Той апартамент си има ,за какво да плаща наем?
А мама и тате няма да позволят..
Този тип мъже са послушни синове.
Той дори на гости не смее да я покани...

# 79
Аз не вярвам той да се съгласи да отиде да живее на квартира с момичето.Той апартамент си има ,за какво да плаща наем?

Точно
Мама и тати няма да позволят да се изнесе!!!!  Независимо дали е на 27 или не.
Не са само свекървите. Моята майка е абсолютно същото, не само за партньори а дори и какво да правя в свободното време !!!!!! До там се е стигнало да се  меси. Сигурно е психично отклонение

# 80
  • София
Свекървенските теми (сто петдесет и някоя си) са пълни с такива, дето всеки 3ти пост е обвинение към свекървата, а когато ѝ се каже, че проблемът не е тя, а Маминия Мунчо започват нападки към пишещите и фръц-обидена и оскърбена. На някои им светва след н-брой години и пропиляна младост, че този тип синчета не се променят, ама... Аз, още на 1ва страница написах да си вземе квартира и да го покани да живее при нея, далече от майки, татковци, сестички, учинайки и прочее и той, ако има нещо на място ще се заяви и ще се изнесе, но съм почти 100% уверена, че той няма да го направи. Но засега няма смисъл да се вайка, да си карат така лежерно още 5 месеца, пък после, ако се получи - супер, ако не - пак супер, само че това ще го разбере на по-късен етап. Зависи колко ѝ е акълът.

Ама Naixi89, нали осъзнаваш, че тя може да си говори, каквото си иска. Ти си тази, която трябва да я спреш. Какво значи няма да позволи? Ще ти опре нож в гърлото ли? Изслушваш я и после си намираш квартира и се изнасяш където и с когото си поискаш щом така искаш ти. Нямало да позволи?
Ха-ха-ха-ха-ха!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:46 от Светулчица

# 81
Давам малко ъпдейт. Предложих идеята за квартирата и той каза, че това би обидило родителите му и би изглеждало некоректно. Според него, би изглеждал като някакъв простак, и добави, че финансовите проблеми биха ни скарали.
Въпреки това, продължава да ми дава надежди, като казва, че ще отида при него и родителите му няма да направят нищо.
Също че им е казал, че ще отида там този месец на гости и те не са проявили някакво упорство, казали са само "добре"- примирили са се УЖ, по думите на приятеля ми. Предполагам с тях няма да се виждам, както обикновено, най-много да се видя с баба му.
Не казвам, че са се оправили нещата - съмнявам се. Доста е странно, особено като се има в предвид колко са ми чужди.

# 82
Чакай сега, аз нещо не мога да разбера, значи той си е от София? Или цялата рода се е понесла с него?

# 83
Сега финансови проблеми имате... Мда. Кофти работа. Дори нещата да потръгнат сега и заживееш там, не бъди сигурна, че няма вкупом да те изгонят при първия сериозен скандал.

Абе... Две седмици има до края на месеца, иди, виж се с родителите, опитай се наистина да намериш общ език, хем ще ти е тренинг, хем няма да ти тежи, че не си се опитала. Виж дали ще има някакво развитие, но и ти самата звучиш разочарована. Аз също нямам големи надежди вече като те чета.

PS. За него: чувствата на него и семейството му > твоите чувства. Имай едно наум.

# 84
Чакай сега, аз нещо не мога да разбера, значи той си е от София? Или цялата рода се е понесла с него?
От София са. Просто мен никога не ме води при родителите си, в техния дом, само може да посетим баба му. И именно за това казвам, че е странно че на една вечеря не ме поканиха, за да ме опознаят.

# 85
  • София

Давам малко ъпдейт. Предложих идеята за квартирата и той каза, че това би обидило родителите му и би изглеждало некоректно.
Боже, този всичко съобразява с мнението на родителите си Rolling Eyes

# 86
  • Paris, France
Гаджетата не са "зет" или "снаха". Ако ти водят десета поредна "снаха", колко ще ти е интересно, или важно да я опознаваш?

Мъжът е на 27г и от 5г с авторката. Колко "снахи" да е водил?

Нямам против и 15 зета и снахи или гаджета да ми водят годишно.

# 87
Свекървенските теми (сто петдесет и някоя си) са пълни с такива, дето всеки 3ти пост е обвинение към свекървата, а когато ѝ се каже, че проблемът не е тя, а Маминия Мунчо започват нападки към пишещите и фръц-обидена и оскърбена. На някои им светва след н-брой години и пропиляна младост, че този тип синчета не се променят, ама... Аз, още на 1ва страница написах да си вземе квартира и да го покани да живее при нея, далече от майки, татковци, сестички, учинайки и прочее и той, ако има нещо на място ще се заяви и ще се изнесе, но съм почти 100% уверена, че той няма да го направи. Но засега няма смисъл да се вайка, да си карат така лежерно още 5 месеца, пък после, ако се получи - супер, ако не - пак супер, само че това ще го разбере на по-късен етап. Зависи колко ѝ е акълът.

Ама Naixi89, нали осъзнаваш, че тя може да си говори, каквото си иска. Ти си тази, която трябва да я спреш. Какво значи няма да позволи? Ще ти опре нож в гърлото ли? Изслушваш я и после си намираш квартира и се изнасяш където и с когото си поискаш щом така искаш ти. Нямало да позволи?
Ха-ха-ха-ха-ха!

Ами да, те да си говорят каквото си искат, лошо няма. Просто исках да кажа че не всеки издържа на психическия тормоз от родителите си. Почва едно изнудване, заплашване, тръшкане, вменяване на вина и прочие. Не вярвам гаджето на авторката да има топките да издържи на това 😩та той дори не иска да я покани у тях или са се изнесат на квартира.

Давам малко ъпдейт. Предложих идеята за квартирата и той каза, че това би обидило родителите му и би изглеждало некоректно.
Боже, този всичко съобразява с мнението на родителите си Rolling Eyes

# 88
  • София
За нищо на света не се мести в техен апартамент. По-скоро инвестирай полека в нещо твое или квартира!

# 89
  • София
Този е завършено мамино синче, губиш си времето. Баламосва те, но няма да положи и минимално усилие да сте заедно, ако мама и тате го натиснат.

Общи условия

Активация на акаунт