Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 821
  • 414
  •   1
Отговори
# 120
  • Out of the Mix
Фантомас, аз не разбрах а жена ти какво прави, като ти и готвиш, и переш, и чистиш? Sweat Smile
И това ли, човече?
Не че е лошо, и аз чистя, примерно.
Не ти стига 16 часовата работа по строежа.
Нищо чудно да си отключил автоимунни вече, невродермити, алопеции, по периферната нервна система, ако не сега до 3-5 г., схващания, прешлени и т.н.
Тя трябва да е неотлъчно до теб на площадката, макар и на сянка, да ти носи стомната с вода, и домашно приготвената храна сутрин-вечер. В обедната почивка една бърза тромбона, и на задна, после може да повторите вечерта леко релаксиращо.
Да ти имам и "брака".

Харесаха ми коментарите на Вивиана, готемперор и Гугъл.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 15:55 от Revoker

# 121
Ако ти покриваш сметките, готвиш и чистиш у дома, а в свободното си време строиш къща.. тя какво прави? Тя ти изневерява, разказва ти за любовника и някак съумява да събуди у теб чувство за вина.
Звучиш като мъж мечта за всяка жена … използвачка. Или наистина си я неглижирал  и обиждал брутално … или тя наистина е доста долна.

# 122
А защо поне секс не правехте? Не се виждате, не си говорите, деца нямате... Под 30 години сте и двамата ... Брак без секс не е брак. И то на тия години

# 123
При жените без деца има един момент около 30тия рожден ден, когато си преоценяват приоритетите. Онези, които са в продължителна връзка без особени общи постижения за самата връзка като брак (деца уточнихме, че няма), се разделят с партньора си, защото не се е доказал като семеен тип. Такива раздели не зависят от финансовото или имотното състояние на участниците. Ако жената иска деца, а мъжът не ù ги е направил, нито имат ясен план кога ще ги правят - нещата са дотам.
Има жени, които не искат деца и оценяват общите моменти с половинката, които пък тук въобще липсват.
Като цяло, историята крещи за предизвестена смърт, а пък оригиналното заглавие на едноименния хорър е The ring Trollface

# 124
А защо поне секс не правехте? Не се виждате, не си говорите, деца нямате... Под 30 години сте и двамата ... Брак без секс не е брак. И то на тия години
Тя не е искала, най-вероятно защото постоянно са се разправяли за нещо и й е убивало желанието. Вече как се жениш за човек, който толкова те вбесява и дразни, че и секс да не искаш с него вече - не знам.

Освен авторът и сексуалния им живот да уточни в детайли.. 😀 Но и аз съм забелязала, че при млади двойки без деца, изчезне ли интимността, до няколко месеца идва краят.

# 125
Човече,
105 кг не са шега работа. Занемарил си първо себе си, освен брака. Започни оттам. И не бързай веднага с друга жена - само ще й досадиш като й обясняваш.
Прочети за здравословно хранене, въведи някои прости промени в храненето. Иначе само фитнес не помага. Храната е отношение, осмисляне, не е само да се наблъскаме с повече и по-вкусно.

Ако подобриш начина на хранене, ще подобриш и мисленето. Ще виждаш приоритетите. Хората.
За финансите виждам, че се справяш. Въпросът обаче не е колко пари може да спечели човек, а колко хубави неща може да преживее с тях/без тях или благодарение на тях

# 126
Относно секса, доста уредя в последните месеци, може би и година. Не ме разбирайте погрешно, аз желание имам 24/7 просто предвид, че съм се държал зле, тя не искаше никаква близост с мен; в един момент взе да ми писва постоянно да ме реже и спрях и аз да й се натискам, за да видя дали на нея ще й се прииска. Уви, от 2 месеца не сме правили секс. Миналия месец имах рожден ден и се скарахме доста Sad

Относно килограмите, много съм се отпуснал, наистина стресът ми беше в повече и го потушавах с хранене до пръсване.

# 127
Авторе, ако това, което го пишеш в последния коментар е вярно, какво по-точно и обичаш на тази? Щях да напиша жена, но…това е някакво слабохарактерно същество, което явно за нищо не става. За първи път ми се случва да чета такова чудо/ май имаше един мъж преди време с една пълничка жена, която не го искаше, а майка и итя била същата…/. 8 години сте си губил времето с нея, че и брак даже имате. Започвайте да мислите за добри адвокати, че проблемите ви май тепърва започват, като чета как ви се е качила на главата. Тази история звучи като фантастика.

# 128
Тя не е пълна, даже е супер - малка талия и дупе, голям естествен бюст, доста е секси (поне за мен), носи и очила Grinning, разкрепостена (ако е в настроение, но за него са нужни двама). Просто сме се загубили по пътя, а помня какво беше преди. Колкото и странно да Ви звучи и в началото сме се питали един друг, просто я обичам самата нея, няма определено нещо, което да се откроява и поради това да я искам и обичам. Може би, че е нормален човек, не е използвач (знам, че ще ми се смеете), била е до мен в доста ситуации. Просто липсата на внимание един към друг ни се отрази много зле и на двамата. Може би е носталгия по миналото. Знае ли човек.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:15 от fanthomas

# 129
  • Out of the Mix
Понеже виждам, че авторът все пак асимилира, обстоятелствен е, грамотно пише, мъчно му е, иска решения как да продължи, ще съм колегиален и приятелски.

Не знам, аз бачкащи по строежи по 12 ч. не съм виждал, и като цяло майстори с наднормено тегло.
Все са жилки, освен бригадира им, който може да не подхваща нищо, и само бири да налива, поддържайки шкембака.
Тук ми звучи на не наред здравословно състояние, нещо е объркано.
Започни от тук - изследвания, прегледи, здравословна готвена храна, пресни сурови зеленчуци, чисто месо, риба, сега наблягаш на сезонните дини, пъпеши, праскови всеки ден.
Фитнес не ти трябва, всеки ден блъскаш.

Уреждай си с адвокат финансово-имуществените въпроси, достроявай си къщата по възможност по-бързо, колкото и да е трудно сега с цените, колкото и да си "ок" с финансите, те винаги не стигат.

Преди си бил супер 78 кг. на 1.78 см. Можеш пак. Simple Smile

P.S. Забрави жените за известно време, тази вече не я коментирай.
Подреди си нещата, след което постепенно след възстановена психика и здраве, кг., се впускаш, ако искаш в нови авантюри.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:20 от Revoker

# 130
Относно теглото, може би не сте прочели по-нагоре, но не работя по 12-16 часа на обекта, тъй като имам друга работа пред компютър по 8 часа, 5 дни в седмицата. Доста е натоварваща ментално, движение никакво нямам. Пробвал съм след работа да ходя на обекта и общо работните ми часове за деня са ставали 12-13, но не всеки ден. Работя предимно през уикендите и това забавя страшно строежа. Тогава правя средно по 8-9 часа, но съм стигаш и по 12-13, когато съм правил замазка на цялата къща като сам съм си ( + 3-ма други приятели) бъркал материала с бетонобъркачка. Просто стреса и прекомерната умора, и недоброто хранене са довели до това тегло.

Съгласен съм, че трябва промяна, в последните няколко дни започнах да спортувам (бягам по стълби) и веднага имаше ефект. Почнах и по-малко да ям и веднага започна да се прибира корема.

# 131
Относно секса, доста уредя в последните месеци, може би и година. Не ме разбирайте погрешно, аз желание имам 24/7 просто предвид, че съм се държал зле, тя не искаше никаква близост с мен; в един момент взе да ми писва постоянно да ме реже и спрях и аз да й се натискам, за да видя дали на нея ще й се прииска. Уви, от 2 месеца не сме правили секс. Миналия месец имах рожден ден и се скарахме доста Sad

Относно килограмите, много съм се отпуснал, наистина стресът ми беше в повече и го потушавах с хранене до пръсване.
Не е добре работата.
На по 30 сте, без деца. Представям си и дете да имате, сигурно секс никога няма да правите. За кг. много нормално си е дори, виждам и над 100 кг. с чудовищни шкембета а до тях финни манекенки(обаче вадят пачки). А ти си млад.
 Само слушам имота, къщата, кредита. Загубили сте страстта в битовизми, а още нямате деца.

# 132
Вместо да доказваш вина пред непознати във форум, си събирай багажа. Нали ти е казала днес да се изнасяш? Виж там пари и документи за имоти и сметки да не те изпържи, и отивай да разчистваш другия апартамент. Проучи добри бракоразводни адвокати, записвай час за консултация и почвай да четеш как се разделя имущество. Кво се офлянкваш? Няма защо да отлагаш неизбежното. Трудно е след 8 години, но ще се справиш.

# 133
  • Out of the Mix
IT ли си?

В днешния свят повечето млади хора 25-45 сме "заседяли", и си трябва движение, упражнения, стречинги, въобще някакъв баланс да се намери.

Относно строежа - на твое място щях да събера пари, и да ангажирам бригада да влезе и довърши, каквото имам.

Това, че можеш е супер, уважавам го, разбирам го.
Аз не мога, не разбирам, е поназнайвам вече това-онова, но да седна аз да си правя не мога, и не искам.
Обмислям, планирам, намирам кой, плащам и се приключва.
А аз се концентрирам върху жената, с която съм към дадения момент. RelievedSunglasses

Много близък приятел е като теб. Сам си прави и може, разбира от всичко.
Но всички в семейството му и приятелката му в момента го дърпат постоянно нанякъде и все още с години не може да си довърши ремонта на жилището. Аз това не го разбирам. Човек трябва да се научи да приоритизира и да казва "не", когато се налага. Иначе никога няма да можеш да си свършиш твоето.

Недей да си толкова сервилен с жените. Бъди си джентълмен, това е друго, но да не си "yesman" за всяка прищявка и хрумка. Wink
За следващата връзка знаеш вече да делегираш неща и тя да прави, гледайки в една посока, и всичко тип-топ, да се харесвате, и креватните занимавки да са приоритет, въобще времето за вас си.

# 134
Друго си е да тренираш определени мускулни групи, хамалската работа не може да оформи хубаво симетрично тяло. Работил съм и по строежите, много физически труд минаваше през тялото ми всеки ден, но успях да тренирам, намалих тежестите в залата и обема на тренировките. Е, имаше и проблеми, болки в ставите, мускулите ти започват да се предават от претоварване след тежък ден плюс фитнеса, а на следващия ден бях толкова гроги, че едва успях да стана от леглото и това бяха няколко години докато не смених работата.

Общи условия

Активация на акаунт