Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 037
  • 414
  •   1
Отговори
# 285
Бе, при толкова имоти, и без деца, да не ходят никъде заедно, толкова години, млади хора, , и той да се прибира само да яде, спи и преоблече, и да я навика, че даже и секс не правят, и целия бял и добър... Валери може да е права. Той се е фиксирал в това, да СИ построи къща. Може и в родното му село. Пък жена му на последно място. И, евентуалното бъдещо дете. Магазинът в центъра е сигурно гараж, а неговия апартамент е в друг град, не в областния.

# 286
Да изневеряваш на мъжа си, да се разделяш с него и не минали и 24 часа да искаш да те води някъде, па и апартамент да гледате.
Автора ако имаше акъл щеше да и каже - коя си ти, че да те водя някъде?
Питай си любовника.
Сега, прясно му е още всичко,но ако не прекрати психопатското наблюдение на чата, ще значи, че и той не е в ред.
То и тя е нагла. Не е стока, ясно е.
Нормалните мъже в такава ситуация, може да им е тежко, ама теглят метафорично един шут на невярната и приключват.
Тоя тук все още се надява, моли, иска да се събира.
Ми или е фалшива темата или ...айде да си замълча.

# 287
Той не, че не се е прибирал делниците, ами не е излизал от тъщин дом - писа, че работи хоум офис. На мен ми изникна чуденка защо не работи хоум от строежа направо. Така и така секс с героинята не прави, не излиза навън, общо-взето ден да мине, самун да загине, докато не дойде уикенд да ходи на строежа, където пак не е ясно какво е направил.
Наш, демек на родителите ми, съсед вдигна семейна къща на два ката за под 5 години и се нанесоха. Сега, малката подробност е, че още поне 5 години му траеха довършителните работи, но факт, влязоха с жена, дете и куче. А човекът е някакъв бачкер, не си подрапва кайсийките на бюрото да търгува.

# 288
Елора,
може да иска да гледат по-голямо жилище, за да го "изнесе" от собствената си гарсониера. Иначе как ще преместиш мъж 105 кг, който ти следи чатовете с друг мъж? С крик?

Апропо гарсониерата, някой ако знае как се живее 2 души + Лабрадор в гарсониерата и да не му е тясно?
Гарсониерата само за жената и кучето й си е била ок.

# 289
Елора,
може да иска да гледат по-голямо жилище, за да го "изнесе" от собствената си гарсониера. Иначе как ще преместиш мъж 105 кг, който ти следи чатовете с друг мъж? С крик?

Апропо гарсониерата, някой ако знае как се живее 2 души + Лабрадор в гарсониерата и да не му е тясно?

Ъъъъ, ама той се изнася, каква е тази логика.

# 290
Елора,

Ъъъъ, ама той се изнася, каква е тази логика.

Не ни каза ясно "да, изнесох се".

# 291
Написа, че се е изнесъл още вчера.

# 292
Ми той каза още снощи че се е изнесъл, ама не пасва на свободните съчинения. А тва с приятелското строителство съм го виждал пред очите ми построиха няколко къщи по този метод. Друг проблем от последните години е, че трудно се намират бригади, някои записват за година две напред, излишно е да казвам за какви пари става въпрос. Така че хайде малко по кротко с разкрасяването на историята и личните фантазии

# 293
Написа, че се е изнесъл още вчера.

Сори, пропуснала съм го.
Тогава ще видим развитието на историята. Дано жената да е добре. Това, че го е извикала за болницата не ме впечатлява, нормално е. Така постъпват нормалните хора да си помагат в екстремни ситуации, дори години след като са се разделили/развели. Не са всички негативни.

Ако имат все още шанс да спасят брака си, и ако и двамата го искат, като си вземат по-широко жилище, би могло да е начин да започнат всичко по различен начин.
Остава все пак въпросът, че не е редно следенето по телефона.

# 294
Историята наистина започва да издишва (на мен не ми пречи особено де 😀), от самото начало ме гложди леко, че не е изказ на мъж, особено на такъв с проблеми с нервите и достатъчно луд да виси почти сам на строеж с години.

На жената от разказа... тотално нищо не й разбирам. Жива я ожалихте, сякаш едва ли не е задължена по закон да седи с тоя мъж, тя била много нещастна, не искала секс вече, не искала докосвания, сега тука с автора по апартаменти и болници... Или тя е мега неадекватна, или е фейк история. Че и двамата герои нямат капка себеуважение е ясно.

Като цяло само като чета се изнервям от толкова много слабохарактерност на едно място, а аз грам не се имам за силен човек... 😀

# 295
  • Out of the Mix
Не знам.
Човещината е човещина, но на мен не ми се е случвало нито аз да търся, нито мен да търсят след край на връзка.
Запазване на нормални отношения, но "жестове", ангажиране не смятам за нормални.
Не смятам, че е трябвало да го търси, няма ли родители, братя, сестри, най-добра приятелка и т.н.
Или понеже знае, че й е под ръка и е готов картоф, и айде.
Иначе на никой не пожелавам здравословни проблеми, естествено. Всички да сме здрави. Simple Smile

# 296
Историята наистина започва да издишва (на мен не ми пречи особено де 😀), от самото начало ме гложди леко, че не е изказ на мъж, особено на такъв с проблеми с нервите и достатъчно луд да виси почти сам на строеж с години.

На жената от разказа... тотално нищо не й разбирам. Жива я ожалихте, сякаш едва ли не е задължена по закон да седи с тоя мъж, тя била много нещастна, не искала секс вече, не искала докосвания, сега тука с автора по апартаменти и болници... Или тя е мега неадекватна, или е фейк история. Че и двамата герои нямат капка себеуважение е ясно.

Като цяло само като чета се изнервям от толкова много слабохарактерност на едно място, а аз грам не се имам за силен човек... 😀

Всъщност и на мен в първия пост в началото си помислих, че е фейк.
Просто не ми се струва нормално мъж да пише такива неща. Или е супер безхарактерен, чак женчо.
Жена му да му изневерява, а той зорлем да иска да се събират.
Нормално е да я разкара.
Не знам, другите мъже в темата да кажат дали е нормално.

# 297
  • Далечният изток
Тя може да го търси и още много неща може да иска. Тук въпросът е той що е хукнал тя като му е свирнала?! Достойнство 0.

# 298
Изнесъл се е, при някой приятел, и жената му търси на него апартамент под наем, и той се прави на не разбрал.

# 299
Не знам.
Човещината е човещина, но на мен не ми се е случвало нито аз да търся, нито мен да търсят след край на връзка.
Запазване на нормални отношения, но "жестове", ангажиране не смятам за нормални.
Не смятам, че е трябвало да го търси, няма ли родители, братя, сестри, най-добра приятелка и т.н.
Или понеже знае, че й е под ръка и е готов картоф, и айде.
Иначе на никой не пожелавам здравословни проблеми, естествено. Всички да сме здрави. Simple Smile

Така е.
Но при хора в брак в някои страни, а мисля и в Бг, от медицинско-юридическа гледна точка при форсмажорни обстоятелства в болница, се взема решението на съпруг/съпругата  (ако болния не е в състояние) или ако не е в брак, на друг, който е според скалата на имащите право на решение.

Нека нa всички здраве и късмет да пожелаем.

Общи условия

Активация на акаунт